Kontorkomitéen

På Realfagsbygget har Spanskrøret sitt kontor, og det er kontorkomiteen som har ansvar for vedlikehold og drift. Utenom eksamensperioden har er det faste åpningstider, og komiteen sørger blant annet for at det er kaffe på kontoret, baker kaker, avholder tippekonkurranse og lignende. Komiteen ledes av Eirik Runshaug, som er Spanskrørets kontorsjef. Resultater fra tippingen kan du finne her.

KontKommedlemmer

Morten Nygård

Morten Nygård

Tiller Represent. Fra utkanten av Trondheim by kommer en beryktet ung mann kjent på gata kun ved navnet 50 Cent. Ikke tro dette navnet har noen korrelasjon med hans over middels egenskaper til å rappe. Navnets opphav kommer faktisk fra at han kun besto 50 proCent av sine eksamener og til ingen tider har mer enn en halv dollar på konto. Han studerer fysikk og matte i 1. klasse.

Simon Alexander Milne

Simon Alexander Milne

Simon går 4. klasse matematikk og fysikk. Som tidligere kontorsjef samt 3 år i kontorkomitéen har han mye erfaring med å sitte stille i en sofa. Han er også den som er ansvarlig for Spanskrørets høytidelige tippekonkurranse på kontoret!

Frida Sogge Steimoeggen

Frida Sogge Steimoeggen

Frida går matte og biologi i andreklassen på LUR. Hun er en erfaren sofasitter og har en forkjærlighet for sterk kaffe. Hun er kontorets uoffisielle offisielle vaskedame, og vil i ny og ne sørge for at kontoret ikke ser ut som et guttekollektiv.

Sveinung Hansen Seltveit

Sveinung Hansen Seltveit

Går 1. klasse matte og fysikk. Elskar kontoret, kaffi og Eirik, så valet vart ganske enkelt.

Siri Eskeland

Siri Eskeland

Siri 2 klasse kjemi og biologi. Til tross for at hun ikke drikker kaffe er hunse åveldig glad i å sitte på kontoret, semesterets mål er å være blant de beste 50% i tippekonkurransen.

Stian Nygård

Stian Nygård

Stian går 1. klasse fysikk og matematikk. Han er faktisk såpass god i matematikk at han vet at Kaffe + Kontor = Kos. Håper du liker kaffen sterk, for det er det du får servert av han.

Tore-Andre Øverby

Tore-Andre Øverby

Dette er Tore-André Øverby, han går 1. klasse matematikk og kjemi. Han tilbringer 95 % av tiden sin på Gløshaugen på kontoret, så denne komitéen er nok perfekt for han. Ellers er han en positiv og festglad person , med mindre det er lab

Per Sebastian Alnes-Svae

Per Sebastian Alnes-Svae

Per går i 1. klasse med fagkombinasjon matematikk og fysikk. Han er en ivrig tequila-shotter, og har opptil flere hatter hengende utenfor hybeldøren sin i Moholt Almenning fra tidligere livlige kvelder på bodegaen. Han er også særs interessert i matlaging, og hans favoritt-teknikk er definitivt koking.

Andrine Voldstad

Andrine Voldstad

Andrine går 1. klasse kjemi og biologi. Etter en tung eksamensperiode, der turer til kontoret var hennes eneste lyspunkt, bestemte hun seg for å vie det neste året til sofaen og kaffen der.

Jørgen Sunnvoll

Jørgen Sunnvoll

Jørgen går 3. klasse, matematikk og fysikk. Han slår alltid av en prat og er veldig engasjert i studentpolitikk.

Jørgen Stamnes

Jørgen Stamnes

Dette er Jørgen Stamnes. Han er tredjeklassing og liker veldig godt matematikk, spesielt informatikk. Kul er han også.

Mia Engstrøm

Mia Engstrøm

Mia går 2. klasse biologi og kjemi. Hun er svært utadvent og alltid i godt humør. Om det tilfeldigvis er en regnfull dag her i Trondheim, kan du alltids ta en tur til kontoret, for sola skinner alltid der Mia er!

Vegard Tuset

Vegard Tuset

Vegard er på sitt 3. år nå, med kontor som hovedfag, og kaffe som andrefag. Ellers liker han matte og fysikk, og han har fått det for seg at det var på tide å dedikere fritiden sin til litt viktig arbeid i linjeforeningen. Derfor var det på tide å bli med i kontorkomiteén.