På Realfagsbygget har Spanskrøret sitt kontor, og det er kontorkomiteen som har ansvar for vedlikehold og drift. Utenom eksamensperioden har er det faste åpningstider, og komiteen sørger blant annet for at det er kaffe på kontoret, baker kaker og lignende. Komiteen ledes av Simon Alexander Milne, som er Spanskrørets kontorsjef.

Brage Sæth

Brage Sæth

Brage går 5+. klasse matematikk og kjemi. Han har masse erfaring fra verv i Spanskrøret, og sier selv han skal sitte i kontorkomitéen til han dør/evt blir uteksaminert.

Didrik Kvanvik Hopen

Didrik Kvanvik Hopen

Didrik går 3. klasse matematikk og fysikk. Didriks hovedoppgave er i komiteen er å kjøpe inn kaffe, siden han er veldig flink til å kjøpe inn kaffe på tilbud.

Torje Furu

Torje Furu

Torje går 1. klasse matematikk og fysikk. Torje er ny i kontorkomiteen, etter at han forrige semester (i likhet med så mange andre) fant sin kjærlighet for å ta pauser på kontoret.

Lars Klingenberg

Lars Klingenberg

Lars går 4. klasse matematikk og informatikk. Han har hovedansvaret for IT-ordningen («Twitter-knappen») på kontoret, samt at han er en kløpper til å koke kaffe.

Øyvind Haugan Lien

Øyvind Haugan Lien

Øyvind går 3. klasse matematikk og fysikk. Han er glad i å koke kaffe, sitte på kontoret og i å vaske små rom. Du finner han ofte på kontoret for en hyggelig prat.

Ole Christian Sørensen

Ole Christian Sørensen

Ole Christian går 4. klasse matematikk og kjemi. Ole har som tidligere kontorsjef, samt deretter sittet i kontorkomitéen, bred erfaring med å koke kaffe og sitte på kontoret.

Eirik Hjelvik

Eirik Hjelvik

Eirik går 1. klasse matematikk og fysikk. Selv om han går i første har Eirik allerede ett semester bak seg i kontorkomitéen, og jobber alltid hardt for å gjøre kontoret best mulig.