Arrangementkomiteen har ansvaret for mye av det sosiale som skjer på LUR. De arrangerer alt fra julebord til Åretur, vårfest, filmkvelder og annet sosialt. I eksamensperiodene går de også rundt på Gløshaugen og deler ut litt snacks og motivasjon. ArrKom ledes av Karina Maria Vallejos, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som personalansvarlig.

Hanne Naglestad

Hanne Naglestad

Hanne går i 1.klasse kjemi og biologi. Hanne møter alltid opp med et stort smil, viser arbeidsglede og gjør møtene til en drøm med hennes gode ideer og personlighet. Hun utfører hver oppgave med stil og er alltid forberedt for å ta seg av en fest!

Martine Grindberg

Martine Grindberg

Martine går 1.klasse matematikk og biologi. Martine er ny i komiteen, men har mange gode egenskaper som gjør henne perfekt for jobben. Hun er en søt og livlig jente som bidrar med kreative ideer og viser stort engasjement!

May Britt Rian

May Britt Rian

May Britt går 2.klasse kjemi og biologi. May Britt er vår mest erfarne komitemedlem og definitivt vår store initiativtaker. Hun er en sjarmerende jente som bidrar med god stemning, og som alltid har fantastiske ideer på lur!

Astri Kåring

Astri Kåring

Astri går 1.klasse matematikk og fysikk. Astri er nykommer i komiteen, men har gode erfaringer fra tidligere år. Hun er alltid gira på nye nytt og spennende, bidrar med gode ideer og gir alltid 100% på en hver oppgave.

Kaja Herje Bergrem

Kaja Herje Bergrem

Kaja går 1.klasse matematikk og fysikk. Kaja er ikke redd for å ta på seg store oppgaver og ansvar, og utfører de med glans. Hun er alltid forberedt og kommer med svært gode ideer for både store og små arrangementer!