Arrangentkomitéen

Arrangementkomiteen har ansvaret for mye av det sosiale som skjer på LUR. De arrangerer alt fra julebord til Åretur, vårfest, strikk-og-drikk, filmkvelder og annet sosialt. I eksamensperiodene går de også rundt på Gløshaugen og deler ut litt snacks og motivasjon. ArrKom ledes av Ina Rosenhaug Bjørset, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som personalansvarlig.

Arrkommedlemmer

Oskar Andreas Olsen

Oskar Andreas Olsen

Oskar ”Osker” Olsen er glad i laks og läsk, gjerne extra läsk. Han sitter i arrkom og er inne i sitt 4. år på studiet. Han er x2 -kjellerkontakt for Spanskrøret, også kalt Vaktmester, men er still going stronk. Hovedinteressene hans er Dart, Formel 1 og en god whiskey, for øyeblikket har han én flaske Lagavulin og to flasker Ardbeg, og en tom Oban :’(. Er ekspert på følgende drinker; Dahls (både glass og boks), Vodka & RedBull, Gin & Tonic.

Sigrid Mellemseter

Sigrid Mellemseter

Sigrid går 1. klasse matte og fysikk. Hun er ei glad jente som bidrar med god stemning! Hun liker å være kreativ og sier aldri nei til en god fest!

Silje Huse Skauge

Silje Huse Skauge

Silje går 1. klasse matte og biologi. Hun er en jente som er flink til å ta initiativ og er glad i å organisere.

Ingrid Ertzgaard

Ingrid Ertzgaard

Ingrid er 21,5 år, 30% lektor i matematikk og fysikk og en rastløs sjel. Hun vil helst studere fysikk mens hun strikker en genser, syr en bukse og lærer seg gitar. Krydrer vanligvis disse aktivitetene med sang og dans, og har en evig drøm om at ett døgn skal inneholde minst 50 timer. Ellers drømmer Ingrid om å bli musikalstjerne og kostymedesigner, verdens beste lærer og bestemor ettersom bestemoraktiviteter er noe hun trives godt med.

Andrine Voldstad

Andrine Voldstad

Andrine går 1. klasse kjemi og biologi. Hun er veldig glad når ting skjer, og sier sjeldent nei. Generelt er hun en potet; ingen spesielle egenskaper, men kan brukes til alt.

Simon Alexander Milne

Simon Alexander Milne

Simon går 4. klasse matematikk og fysikk. Han har aldri vært med i arrkom før nå, men med 2 års erfaring fra hovedstyret og deltakelse på nesten samtlige av Spanskrørets arrangement opp gjennom årene er han proppfull av erfaring!

Susanne Rynning Seip

Susanne Rynning Seip

Susanne går (teknisk sett) 1. klasse matematikk og IT. Susanne er et av komitéens nyeste ansikt, men med sin brede erfaring fra IT, animasjon og teater er hun klar for å takle hvilken som helst utfordring. Hun er en engasjert og kreativ person som alltid er beredt på å gi 100%, og gleder seg til å lage mange spennende arrangementer!

Kristine Austlid Grov

Kristine Austlid Grov

Kristine går 1. klasse kjemi og biologi. Hun er en livlig og positiv jente som med glede er med på å arrangere en god fest.