Realfagskjelleren

MoholtkjellerneRealfagskjellern er en studentlugar som duver innerst inne i sjørøverbukta moholt
sammen med et knippe andre kjellere. Kjellern ligger behagelig plassert i dypet av Herman Krags vei 15, midt mellom Dragvoll og Gløshaugen, og er til for å gi studenter et meningsfylt fritidstilbud. Det er alltid meldt høy sjøgang, duvende gulv og mye sjøsprøyt når kjelleren holder åpent. Av gjester kommer alt fra sjørøvere og sjøløver til jomfruer og havfruer rekende. Av aktiviteter kan kjelleren glimte med alt fra ludo-turneringer og barnefilmer til rave og kostymefester.

Bak herligheten står de fire linjeforeningene Delta, Online, Spanskrøret, og Volvox&Alkymisten. Gjennom et tett samarbeid i sitt kjellerstyre sørger de for god stemning og fersk øl på kjelleren. Kjelleren har holdt koken siden 2001 og putrer videre på en hjemmesnekra blanding av svidd gummi, oransje, sprit og Dahls.

Kjelleren har overlevd flere sjøslag, med alt fra Sit og Securitas til andre linjeforeninger og trønderinvasjoner. Heldigvis har kjelleren nylig blitt pusset opp, med rykende fersk gummi, nye barkart, ny bar og latterlige mendger voksenbrus!

Hver bidige fredag er kjellern åpen og kan fritt besøkes enten du ønsker en rolig kveld eller lader opp før du skal ut å røve. Kjelleren er også åpen et knippe lørdager for større fester, langåpent og samarbeid med andre kjellere. For å holde styr på arrangementer har kjellern en kalender, og ellers for mer informasjon angående arrangementer, åpningstider og annet anbefales facebooksiden vår på det varmeste.
Kom innom for et trivelig møte med andre sosiale studenter, og husk, ingen god historie starter med: «Også valgte jeg å bli hjemme denne helgen» 😉

 

Eventyrfest!

Nå som høsten senker seg over oss, er det på tide å fylle dødtiden mellom oppstartukene og eksamenslesingen. Spanskrøret er ikke dårligere og inviterer alle til en lukket kjellerfest. Temaet blir eventyr, så enten du liker å kle deg ut som en prinsesse, eller prins,...