Fadderperioden 2017 er ikke før om noen måneder, men planleggingen er allerede i gang! Fadderkomitéen er valgt, og under ser du den flotte gjengen som, sammen med faddersjef Magnus Tvilde, har ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av fadderperioden 2017!

Ole-Martin Kulild

Ole-Martin Kulild

Ole går 2. klasse retning Kjemi og Biologi, og får veldig god kjemi med folk når han er ute og ser biologien i praksis! Det blir gjerne ekstra god kjemi med denne gutten under tur i mark med medbragt bål.

Sigurd Nord Andresen

Sigurd Nord Andresen

Hils på Sigurd! Han går 1.klasse matte og fysikk og er sjelden å se uten en øl i hånden. Han skaper alltid god stemning og er med på det meste. Gled deg til en morsom fadderperiode med denne gutten!

Nanna Norderud

Nanna Norderud

NANNA 20 år, Coronadronning og erfaren glutenallergiker. Trives som førsteklasseluring med matte og biologi som hovedfag. Mer trivelig og inkluderende jente skal du lete hele Gløs rundt for å finne! Nanna takker sjeldent nei til en god fest med rødvin, hvitvin, Corona og glutenfrie rundstykker.

Rolf Klokkerengen

Rolf Klokkerengen

Rolf er som en løk, han har flere lag. Han er morsom og tullete men også veldig smart og reflektert. Han går biologi og kjemi i 1. klasse. Han har til tider blitt observert uten bukser.

Heidi Tomtum

Heidi Tomtum

Heidi går 1. Klasse måtte og fysikk. Hun er like vakker å se på som hun er å snakke med. Heidi er veldig lett å havne i prat med, og sier sjeldent nei til en aften med fest og moro, en skikkelig gledesspreder!

Mia Engstrøm

Mia Engstrøm

Mia går 1.klasse biologi og kjemi. Mia er en imøtekommende, glad og positiv jente. Hun er superlett å snakke med, og som elevrådsrepresentant vet hun å ta vare på nye LUR-studenter.

Torgeir Sandnes Laurvik

Torgeir Sandnes Laurvik

Torgeir (21) er glad i vinkartonger. Helst én om dagen. Han spanderer gjerne på damene, og imponerer med sine unike signaturmoves på dansegulvet. Torgeir går 1. klasse i matte og IT. print(«Han er også en aktiv kar, og tar med glede timer om noen søte jenter der ute har lyst til å lære å klatre!»)

Marit Nersten

Marit Nersten

Marit går 1 klasse matte og biologi. Mer sprudlende og positiv jente skal du lete lenge etter. Marit er veldig allsidig og tar seg like gjerne en tur i marka som en solo på dansegulvet.

Anna Hofstad

Anna Hofstad

Anna er gira! Anna er veldig, veldig gira! Anna er gira på nye venner og alltid gira på en god fest, som Åre. Anna er kjempegira på Åre! Anna går 1. klasse biologi og kjemi, mon tro om det er derfor hun har så god kjemi med alle *Pappahumor*

Sandra Steen

Sandra Steen

Sandra (21) er smart og kul og morsom og deilig og ikke minst singel. Hun liker lange turer i regnet og sjokoladefondant foran peisen. Ta henne gjerne med på jakt og/eller fisketur. Hun går forresten matte og biologi.

Jørgen Sunnvoll

Jørgen Sunnvoll

Jørgen går 2. klasse matematikk og fysikk. Han kan virke som en rolig og jordnær fyr, noe han for så vidt også er. Det er verdt å nevne at han ikke liker bacon (?!). Men ikke la deg lure. For all del ikke la deg lure. I denne gutten lever det en særdeles festglad skapning.