Fadderkomitéen

Sigbjørn Lærum er spanskrørets faddersjef og går 1. Klasse kjemi og matte. Han er en skikkelig sosial type som er med på alt, alltid. Er det noe du vil gjøre eller snakke om, er han alltid tilgjengelig. Sammen med fadderkomiteen er han godt i gang med planleggingen av fadderuka 2018. Gled dere! Fadderkomitéen er valgt, og under ser du den flotte gjengen som, sammen med faddersjef Sigbjørn Lærum, har ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av fadderperioden 2018!

FadKommedlemmer

Silje Engbakken Friberg

Silje Engbakken Friberg

Silje den fine – alltid blid, og god å ha når verden er litt slem. Silje går matte og biologi tror jeg, vanskelig å vite for sikkert med den hjemmesnekra timeplanen hennes. Hun kommer til å ta godt vare på både nye og gamle fadderuke-deltagere, og så får vi se da om hun må tas vare på selv etterhvert. xoxo

Bjarte Møllerup Boge

Bjarte Møllerup Boge

Bjarte studerer matte og fysikk i 1. klasse, og er en særdeles hyggelig type som prøver å inkludere alle. Han har tidligere studert medisin, og har vist seg å ta godt vare på medstudenter når det er uhell på ferde.

Stian Nygård

Stian Nygård

Stian går matematikk og fysikk 1. klasse. Rocker på gitaren, rocker i fylla, rocker egentlig livet. Hans dypeste hemmelighet er at han egentlig er (Åre)ts husmor. Ikke si det til noen.

Per Sebastian Alnes-Svae

Per Sebastian Alnes-Svae

Per Sebastian Alnes-Svae går 1. klasse matematikk og fysikk, og er fra Særp. Per ELSKER fotball og Manchester United, men er det noe han liker bedre er det å danse på Bodegaen i de sene nattetimer. Per er en snill, morsom, smart, jordnær, kjekk og en omtenksom gutt som kommer til å ta godt imot nye LURinger. PS: Han har fyldige og fine lepper!!

Oskar Andreas Olsen

Oskar Andreas Olsen

Oskar «Osker» Andreas Olsen går 4. klasse matematikk og fysikk. Etter å ha vært vaktmester i styret i 2 år, der han presterte å holde kjelleren på Moholt stengt i hele perioden, fant han endelig ut at det var på tide å gjøre noe annet. Og siden han allerede har rukket å være fadder 3 ganger, må det kunne sies at fadderkomitéen nå var et godt valg. På fritiden liker han å drikke alkohol, der favorittdrinken er all drikke med alkoholprosent over 2, samt å spille dart, gjerne i kombinasjon. Han har av en eller annen grunn også lagt sin elsk på StepMoves, men til tross for dette er han et meget godt tilskudd til fadderkomitéen som alltid er klar for en fest.

Simon Alexander Milne

Simon Alexander Milne

Simon ”Milne” Mills er inne i sitt 4. år på studiet. Han er glad i leskende drikk, så lenge han slipper extra läsk. Favorittdrinken er en not shaken, not stirred Tuborg, gjerne romtemperert, hvis rommet er et kjøleskap. På fritiden er han som regel bakfull og/eller full. Han tror han liker å spille dart, men taper bare, bortsett fra når han vinner. Et verdig medlem av fadderkomitéen krever erfaring, noe ”Milne” har flusst av. Allerede vært fadder 3 ganger, noe som kunne vært 4, bortsett fra at han glemte seg bort i 1. klasse da han var fadderbarn.

Tore-Andre Øverby

Tore-Andre Øverby

Lei av å snakke om hvilken linje du går? Tore-Andre sier aldri nei takk til en prat om melking av kyr. Med på kjøpet får du humor og glimt i øyet. Men pass deg for gullkorn, de kommer plutselig! Han går matematikk og kjemi forresten.

Sveinung Hansen Seltveit

Sveinung Hansen Seltveit

Sveinung er en livsglad gutt fra indre Vest-Telemark, hvor nynorsken står sterkt. Han går 1. klasse matematikk og fysikk, men kjenner dårlig til fysikken i trapper. Dette har resultert i store blåveiser og frikort på St. Olavs. Gled deg til en heftig fadderperiode med denne karen.

Ingvild Kjenstad

Ingvild Kjenstad

Ikke la dere lure! Ingvild er ikke sur, hun har bare et kraftig tilfelle av RBF. Hvis noen ikke vet hva dette betyr, så kan man si at ansiktsmuskulaturen ikke helt henger med den «indre stemningen». Ingvild er faktisk både blid og morsom til tross for at hun går matte og fysikk. For meg virker det som at Ingvild har en morsom historie å by på til enhver anledning, og dette får meg til å tro at Ingvild vil berike faddertiden vår med fart, (akselerasjon) og spenning!

Aksel Kirknes

Aksel Kirknes

Aksel går 1. klasse matte og IT. Askers største og penaste son kjem til å gjere uforgløymeleg inntrykk i fadderveka med sitt sjarmerande smil og inkluderande vesen. Denne guten er med på moro og hygge av alle slag; og sjansen er stor for at du får treft han ein dag eller ti.

Eirik Runshaug

Eirik Runshaug

Eirik «Bææærgen» er en trivelig kar, som studerer innenfor matematikk og fysikk. Møter du han på byen hører du han før du ser han, dette er godt å vite så han ikke kan snike opp på deg. Tips: Snakker han til deg er det bare å smile og nikke, så oppdager han ikke at du slite med å forstår dialekten hans. Famous word: Bææærgen