Fagkomitéen

Fagkomiteen har ansvaret for den faglige aktiviteten på LUR, utenom skolens vanlige undervisning. De arrangerer alt fra seminarer til quizkvelder, fagdager og filmkvelder. For ikke å glemme eksamensforelesninger når det trengs! FagKom ledes av Anne Margrethe Bosch, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som fagleder. Anne går 1.klasse matte og IT. Hun har et stort ønske om å arrangere et faglig arrangement i uka. En veldig ivrig jente som ønsker å gjøre det faglige tilbudet til Spanskrøret så bra som mulig. 

Fagkommedlemmer

Eirik Hjelvik

Eirik Hjelvik

Eirik Hjelvik, går 3. klasse matte og fysikk. Han er glad i å lage hjemmelaget sushi og han snakker flytende japansk. Han er forøvrig studass i astrofysikk, så hvis du har et spørsmål om alt mellom himmel og jord, er det bare å spørre han!

Espen Johnsen

Espen Johnsen

Espen går 4. klasse matte og kjemi. Espen er så god i matte at han har blitt sendt til Dragvoll for at de skal endelig lære et fag av betydning. Han er også lederen av teknikkgruppa i naborevyen.

Nan Amalie Videng

Nan Amalie Videng

Nan Amalie går 3. klasse matte og fysikk. I tillegg til å være fantastisk (og ekspert på quiz-laging), dyrker hun sin egen mangoplante. Hun er også en fabelaktig leder for kostymegruppa i naborevyen.

Andrine Voldstad

Andrine Voldstad

Andrine er en sprudlende og ivrig 1. klassing. Hun er medlem i samtlige komitéer, og hun er ofte å se på kontoret! Andrine er en veldig sosial jente, men noen dager liker hun helst å lese en god bok og slappe av hjemme.

Ida Christine Molvig Jacobsen

Ida Christine Molvig Jacobsen

Ida går 3. klasse matematikk og fysikk med fysikk som hovedfag. Dette er ei positiv og engasjert jente som er med på det meste i Spanskrøret. På en fridag vil Ida gjerne drikke te, spise god mat, se på serier og strikke. Ida er superlett å snakke med, og tar vare på alle LUR-inger.

Merete Hvattum

Merete Hvattum

Merete er 20 år og går matematikk og biologi. Når ho ikke rocker på fløyta, synger ho i kor. I tillegg til dette er ho veldig glad i quiz opp rekker om hånda når ho og Siri ikke skjønner en dritt. På toppen av kransekaka har ho en veldig kul dialekt.

Robert Balfour

Robert Balfour

Robert, 21 år fra Ski. Går 3. klasse fysikk og matte. Kommer for sent til det meste utenom faglige og sportslige arrangementer pluss eksamen. Også trener for Spankrørets innebandylag.

Viggo Skarby

Viggo Skarby

Viggo er en solstråle i første klasse, går matte og IT, til tross for at IT kunnskapene hans er mindre enn ε > 0. Han har et veldig emosjonelt og dypt forhold til strikk og drikk, og er bass i vårt kjente og kjære linjeforeningskor: Lurveleven.

Tore-Andre Øverby

Tore-Andre Øverby

Tore er en trivelig, jovial fyr fra Spydeberg, som i tillegg til å gå 1. Klasse matte og kjemi, og tar fransk ved siden av. På fritiden liker Tore å gå på spinning og jobbe på felleskjøpet.

Aksel Kirknes

Aksel Kirknes

Aksel er en ung gladgutt fra Asker som studerer 1. klasse matematikk og informatikk. Selv om han er halvt dansk kan han sannsynligvis spore slekta tilbake til Harald Hårfagre.

Per Sebastian Alnes-Svae

Per Sebastian Alnes-Svae

Per er ein morosam kar frå Sarpsborg og går 1. klasse matematikk og fysikk. Han er veldig glad i fest, øl og å provosera andre med dead-baby jokes. Gladguten er alltid med og smilar alltid breiast.

Siri Eskeland

Siri Eskeland

Siri er en trivelig jente fra 2. Klasse. Hun går Kjemi-Biologi men tar matematikk. Kokke erfaringen hennes fra sommerjobben hennes har kommet til god nytte, hun har nemlig en uslåelig sushi rekord på svimlende 42 biter.

Torgeir Sandnes Laurvik

Torgeir Sandnes Laurvik

Torgeir er en veldig koselig og alltid blid fyr, som går 2.klasse matte og IT. Han er svært aktiv og elsker å klatre. Han reiste faktisk til Alvdal for å klatre i eksamensperioden.