Realfagskjelleren

Vaktmester

Hallo! Mitt navn er Rolf Klokkerengen, bedre kjent som «RolfRolf» eller «Rulf». Går 2.klasse kjemi/biologi, og vært med i kjelleren sia første året (favorittfargene mine er «tilfeldigvis» oransje og svart). Er for tiden Vaktmester, aka kjellerkontakt og sitter derfor i hovedstyret til Spanskrøret, godt trent opp av tidligere Vaktmester Oskar «Osker» Olsen. Er som oftest med på det som skjer, så er ikke vanskelig å få øye på. Av kleskode så er favoritten pysjbukse, men blir ofte lurt til å ha på anstendige klær. Er det noe du lurer på angående Realfagskjelleren, er det bare å kontakte meg eller noen av de andre som står her!

Kjellerkomitéen

Oskar

Oskar

Mitt navn er Oskar ”Osker” Olsen. Jeg er glad i laks og läsk, gjerne extra läsk. Jeg sitter i kjellerstyret og er inne i mitt 4. år både på studiet og i kjellerstyret. Jeg er x2-kjellerkontakt for Spanskrøret, også kalt Vaktmester, men er still going stronk. Hovedinteressene mine er Dart, Formel 1 og en god whiskey, for øyeblikket har jeg én flaske Lagavulin og to flasker Ardbeg, og en tom Oban :’(. Er ekspert på følgende drinker; Dahls (både glass og boks), Vodka & RedBull, Gin & Tonic.

Simen

Simen

Mitt navn er Simen, som en uheldig konsekvens av at mine foreldre tenkte jeg aldri skulle reise utenfor Skandinavias landegrenser. Oppvokst i Halden, men mest kjent for at jeg så vidt opplevde Berlinmurens fall, og med det har levd et langt og begivenhetsrikt liv. Jeg er først og fremst med i Spanskrøret for å ta master i Åre, men har studert lektor i biologi og kjemi ved siden av i snart 4 år. Jeg valgte et verv i kjelleren fordi det var løfter om lite jobb og lite ansvar, men tror dere ikke jeg ble spurt om å være ansvarshavende? Jeg sa nei.

Håkon

Håkon

Håkon går matte/kjemi i 2.klasse (osv osv, vetta faen ka som skal stå hær). 10/10 tanter beskriver Håkon som snill og søt, men de vet ikke hvor drøy humoren hans egentlig er. Det ryktes at favorittdrinken er Oboy, men han selv påstår at det er øl med ekstra läsk.

Maren

Maren

Maren går 2. klasse biologi og kjemi. Hun lever på luft, kjærlighet, vin og cognac. Jenta har mange baller i lufta og flere overraskende sider, hvis du kommer i prat med henne. En av hennes mest kjente trekk er hennes allergi mot klær, selv om hun generelt alltid fryser.