Redaksjonen

Redaksjonen er en komité som har ansvar for å produsere Spanskrørets avis, Vitnemålet. Ferdinand Tomek Marnburg er Spanskrørets bibliotekar og dermed Vitnemålets redaktør. Han har et overordnet ansvar for det redaksjonelle arbeidet og står ansvarlig for alt som blir trykket. Avisen blir vanligvis gitt ut 3 ganger i semesteret og har per dags dato et opplag på 125 aviser. Utgivelsen av Vitnemålet er et samlingspunkt for lektorstudentene på Gløshaugen, og hvert nummer blir feiret med kaffe og kaker i og utenfor kontoret til Spanskrøret.

Medlemmer i redaksjonen

Anne Margrethe Bosch

Anne Margrethe Bosch

Anne går Matematikk og IT i 1. klasse. Anne har vært gira for Vitnemålet siden dag en og har alltid en god idè på lur. Hun har badet med krokodiller og er glad i giraffer og rosenkål.  Ellers er hun livredd hunder.

Hanna Flikke

Hanna Flikke

Hanna Flikke går 1. klasse Matte og Biologi. Hun er veldig trivelig og hyggelig å snakke med og kan fortelle deg om hennes sjuke livshistorier som skyldes uflaks. Hun er også med på søndagsturer med Turlur og i Redaksjonen er hun intervjuer og hjelper til der det trengs.

Sveinung Hansen Seltveit

Sveinung Hansen Seltveit

Sveinung er ein triveleg gut frå Rauland som går 1. klasse matte og fysikk. Han er med som redaksjonens eiga nynorskekspert og om han ikkje er å finne må du berre leite på trikken. Han er ein sprudlande kar som blomstrar på LUR som ein BLÅVEIS.

Hanne Naglestad

Hanne Naglestad

Hanne er ei skikkelig glad sørlending som har vært med i redaksjonen siden 2015. Hun går 3. klasse biologi og kjemi, og fritiden bruker hun på å stille spørsmål som «vil du ha pose? Og kvittering?» på bunnpris. Hun er også medansvarlig for Vitnemålets helsespalte.

Viggo Skarby

Viggo Skarby

Viggo er en sprudlende gutt fra Lofoten som studerer matematikk og IT i første klasse. Han er veldig glad i å synge og er medlem av Spanskrørets kor LURveleven. Han er også glad i å delta på Strikk & Drikk på kjelleren.

Jørgen Sunnvoll

Jørgen Sunnvoll

Jørgen går 3. året matematikk og fysikk. Tidligere Hovedtillitsvalgt ved IE, nylig kåret til årets gladlaks på innebandylaget, medlem av alle komiteer og har stilt til alle stillinger i Spanskrøret. En mer engasjert og glad kar finner du ikke

Eirik Runshaug

Eirik Runshaug

Eirik går 1. klasse matematikk og fysikk, og elsker øl. Han er superengasjert i alt som har med Spanskrøret å gjøre og er alltid med på en fest. Du ser han ofte på Daglighallen på Samfunden med en Dahls i hånden.

Oskar Andreas Olsen

Oskar Andreas Olsen

Mitt navn er Oskar ”Osker” Olsen. Jeg er glad i laks og läsk, gjerne extra läsk. Jeg sitter i redaksjonen og er inne i mitt 4. år på studiet. Jeg er x 2 -kjellerkontakt for Spanskrøret, også kalt Vaktmester, men er still going stronk. Hovedinteressene mine er Dart, Formel 1 og en god whiskey, for øyeblikket har jeg én flaske Lagavulin og to flasker Ardbeg, og en tom Oban :’(. Er ekspert på følgende drinker; Dahls (både glass og boks), Vodka & RedBull, Gin & Tonic.

Tore-André Øverby

Tore-André Øverby

Tore-André går 1. klasse matte og kjemi. Han har en lidenskap for naturen, og jobber gjerne ute i åkeren om sommeren. Tore trives også godt blant kråkene. For å sjarmere damene lærer Tore seg fransk,og twitrer flittig. Sjekk ut @toretass1.

Magnus Eggen

Magnus Eggen

Magnus er en trivelig kar fra Trøndelag som gikk matte og fysikk. I tillegg til realfagskunnskaper har denne herremannen gode språkkunnskaper: Han behersker intet mindre enn 7 språk. På fritiden spiller han blant annet fotball og er mentor i ent3r. Han behersker rett og slett studenttilværelsen tilsynelatende bra – selv om han oftest gjør ting i siste liten.

Siri Eskeland

Siri Eskeland

Siri går 2. klasse kjemi og biologi, og er en smart jente med lengde og retning. Hun har nemlig vært nestleder for vektorprogrammet, og er stadig aktiv der. Hun er et av de ferskeste medlemmene i redaksjonen og vi gleder oss stort til å nyte godt av de sterke bidragene hennes innen baking og redaksjonelle gjøremål i årene som kommer.

Eirin Haugsvær Monsen

Eirin Haugsvær Monsen

Eirin går 1. klasse matte og kjemi. Hun er en artig jente, som alltid har en kommentar på lur (pun intended). Til tross for hennes etternavn, har hun ingen relasjon til overlevelsesekspert Lars Monsen. Likevel har hun overlevd så langt!

Eivind Sundfør

Eivind Sundfør

Kjernekaren Sundfør går 2. klasse kjemi og biologi og er Vitnemålets nye sportsjournalist. Eivind er aktiv i flere av spanskrørets idretter, og spiller blant annet både for fotballen og innebandyen. Selv om han er sundfør er han ikke ufør, og er en alle tiders inklusjon i Redaksjonen

Stian Nygård

Stian Nygård

Stian går 1. klasse matte /fysikk, og er fra Sandnessjøen! Han er alltid i godt humør og en virkelig fin fyr å bli kjent med. Han liker å spille gitar og er veldig glad å se på film, da spesielt Star Wars ((selverklært superfan)) Hvis du noen gang skulle være på leting etter Stian, frykt ikke han er nok på nærmeste konsert!

Ida Askeland Møller

Ida Askeland Møller

Ida går 5. klasse kjemi og matte, og har virkelig engasjement som det swinger av med alt fra å holde swingkurs til å sitte i revystyret. Hun er ikke redd for å ta ansvar og et mere trofast medlem av redaksjonen skal du lete lenge etter!

Eirik Berg

Eirik Berg

Eirik går 2. klasse matte og kjemi, og fra det berømte stedet Kyrksæterøra, men meg bekjent er han ikke noen nær venn av herr Krekar. I følge Eiriks facebookstatus fra juni 2011 er Tucker & Dale vs. Evil den artigste filmen han vet om. Eirik er, som trøndere flest, både jovial og riktig så grei, og har alltid en kjemivits og kok på lur!