Redaksjonen er en komité som har ansvar for å produsere Spanskrørets avis, Vitnemålet. Ferdinand Tomek Marnburg er Spanskrørets bibliotekar og dermed Vitnemålets redaktør. Han har et overordnet ansvar for det redaksjonelle arbeidet og står ansvarlig for alt som blir trykket. Avisen blir vanligvis gitt ut 3 ganger i semesteret og har per dags dato et opplag på 125 aviser. Utgivelsen av Vitnemålet er et samlingspunkt for lektorstudentene på Gløshaugen, og hvert nummer blir feiret med kaffe og kaker i og utenfor kontoret til Spanskrøret.

Ole Christian Sørensen tilhører den eldre garde av Vitnemålets redaksjon, og har fagene kjemi, matte og engelsk. I Spanskrøret har han vært Kontorsjef, spiller på innebandylaget, og har vært i kjellerstyret. I Vitnemålet er Ole Christian blant annet vår egen kjellerreporter.

Ida Aksland Møller går 4. klasse kjemi og matte, og har virkelig engasjement som det swinger av med alt fra å holde swingkurs til å sitte i revystyret. Hun er ikke redd for å ta ansvar og et mere trofast medlem av redaksjonen skal du lete lenge etter!

Magnus Eggen er en trivelig kar fra Trøndelag som går femteåret matte og fysikk. I tillegg til realfagskunnskaper har denne herremannen gode språkkunnskaper: Han behersker intet mindre enn 7 språk. På fritiden spiller han blant annet fotball og er mentor i ent3r. Han behersker rett og slett studenttilværelsen tilsynelatende bra – selv om han oftest gjør ting i siste liten.

Jørgen Sunnvoll går 2. året matematikk og fysikk. Tidligere Hovedtillitsvalgt ved IE, nylig kåret til årets gladlaks på innebandylaget, medlem av alle komiteer og har stilt til alle stillinger i Spanskrøret. En mer engasjert og glad kar finner du ikke.

Kristine Skibeli er en LURing som i tillegg til å ha fagene kjemi og biologi, kan synge, danse swing, lage kostymer og er en selvlært øldrikker. I Vitnemålet bidrar hun blant annet med bilder, design og oppskrifter på suppe.

Olaf Stuberg går 4. året Fysikk og Matematikk og har vært et aktivt medlem innenfor redaksjonen. Intervjuer, anmelder, skribent, redaksjonens egen helsefaglige ekspert og en blidspent trønder med glimt i øyet; at Olaf er en uvurderlig ressurs for Vitnemålet kan umulig bestrides.

Siri Eskeland går 1. klasse kjemi og biologi, og er en smart jente med lengde og retning. Hun har nemlig vært nestleder for vektorprogrammet, og er stadig aktiv der. Hun er et av de ferskeste medlemmene i redaksjonen og vi gleder oss stort til å nyte godt av de sterke bidragene hennes innen baking og redaksjonelle gjøremål i årene som kommer.

Hanne Naglestad er ei skikkelig glad sørlending som har vært med i redaksjonen siden 2015. Hun går 2. klasse biologi og kjemi, og fritiden bruker hun på å stille spørsmål som «vil du ha pose? Og kvittering?» på bunnpris. Hun er også medansvarlig for Vitnemålets helsespalte.

Eirik Berg går 2. klasse matte og kjemi, og fra det berømte stedet Kyrksæterøra, men meg bekjent er han ikke noen nær venn av herr Krekar. I følge Eiriks facebookstatus fra juni 2011 er Tucker & Dale vs. Evil den artigste filmen han vet om. Eirik er, som trøndere flest, både jovial og riktig så grei, og har alltid en kjemivits og kok på lur!