Fest og moro

Vi har et godt sosialt miljø på LUR, og styret i Spanskrøret gjør det meste vi kan for at våre medlemmer skal ha muligheten til å utvikle og opprettholde den gode stemningen! Det er mange fine muligheter til å bli kjent med flere medstudenter på tvers av linjer og årstrinn.

Hytteturen
Opptaksturen for linjeforeningen Spanskrøret finner sted på Studenterhytta i Byåsen like utenfor Trondheim sentrum. Hytteturen er den endelige avslutningen på fadderuka, der de nye studentene skal gjennom en aldri så liten opptaksprøve i regi av fadderne. Senere er det middag og moro med resten av LURingene med muligheter for både badstu, skogstur og overnatting!

Immatrikuleringsball
Immatrikuleringsball er en ”obligatorisk” begivenhet førsteårsstudenter som er tatt opp i linjeforeningen. Et staselig ball med middag, taler, underholdning og dans der 2., 3., 4. og 5. klassingene ønsker de nye studentene velkommen. Antrekk studentgalla, som vil si det fineste du har i skapet. En minnerik kveld du ikke vil gå glipp av!

Julebord
En tung eksamensperiode før jul blir desto hyggeligere om man har et morsomt julebord friskt i minne! Julebordet er for mange LURinger siste fest før eksamenslesingen setter i gang, og da er det fint å kunne ta den helt ut med et uformelt kalas med gode studievenner! Tradisjonsrik julemat på menyen, sanger og dans langt ut på natta. God stemning og rom for overraskelser!

Oppdal
Første helg i semesteret har Spanskrøret for tradisjon å arrangere tur til Oppdal alpinsenter. Oppdal ligger 2-3 timer med buss fra Trondheim og er et pudderparadis i januar! Vi leier hytter i Vangslia, rett ved skitrekket. Her gjør vi akkurat som vi vil; mange går skitur i herlige løyper, andre står i bakken, noen går topptur, enkelte bare slapper av i hyttene. Hver kveld er det after ski for de som ønsker, og brettspill og hyttekos for de andre. Til Oppdal er de fleste med, enten man vil feste natta lang, være sporty og sunn, eller bare kose seg med gode venner. En herlig start på et nytt semester!

Vårball
Vårballet arrangeres i samarbeid med Erudio, linjeforeningen for lektorutdanning i NTNU Dragvoll. Vi ønsker å opprettholde et godt forhold med de kommende lektorene i samfunnsfag, som studerer på en annen campus (NTNU Dragvoll). Vårballet er som regel rett før påske og er staselig på lik linje med immatrikuleringsballet og samtidig veldig moro! Før vårballet blir det ofte arrangert et lynkurs i swing for de som ønsker. Kanskje du treffer en kommende kollega?

17.mai
På selveste grunnlovsdagen går ekte LURinger selvsagt i tog! Spanskrøret stiller hvert år med fane, flagg og studenter med ”ryggen rak, blikket fritt og stål i ben og arme”! LUR-koret synger høyest og blir applaudert frem av Trondheims glade befolknin. Heia Norge!