LURDO!

LURDO! er gruppa for alle spillinteresserte LURinger, uansett spillinteresse. Vi samles minst en gang i måneden og spiller diverse kort-, tv- og brettspill. LURDO! er en lavterskels arena, der man møtes på tvers av kull og andre hobbyer, og spiller spill sammen.

Alle LURinger er velkomne på spillkveldene, uansett medlem av LURDO! eller ikke! Er du interessert i å se hvordan det er på en spillkveld, eller trenger noen å spille det kule nye spillet ditt med, så har vi en facebook-gruppe der det bare er å bli medlem. Her legger vi ut når neste spillkveld er, andre relaterte arrangementer, samt bilder og lignende.

 

LURDO! ble stiftet den 29.10.18. og har på denne lille stunden klart og opprette tre komiteer som hjelper til med å lage og gjøre arrangementene tipp topp. Vi har Kakekom (komiteen for baking av kaker til spillkveldene), DnDnKurskom (komiteen for DnD og arrangere sære gøyale kurs) og Bibkom (Komiteen for ivaretakelse av spill og utlån av brettspill til medlemmene).

Er du nysgjerrig på hvilke spill LURDO! er i besittelse av (og som du har mulighet til å låne) kan du følge linken HER

Facebook  Bli med i facebookgruppa!

LURDO!, ja gruppa heter faktisk LURDO!, altså både store bokstaver og utropstegn, ble stiftet den 29.10.2018 og er per i dag i besittelse av disse spillene:

 

  • Ludo
  • Hatt over hatt
  • Escape Room: The Abandoned Cabin
  • Pandemic
  • Scrabble
  • Kingdomino

LURDO! styret:

Nadia Kristin Holberg

Nadia Kristin Holberg

Nadia Kristin “Maleficient” Holberg er LURDO!s ubestridte leder som  hersker over alle brettspill i riket på en trone av terninger med katten Pus på fanget. Dersom du søker å vinne prinsessa og halve kongeriket må du være obs, for i sitt repertoar har hun en rekke mektige egenskaper du må passe opp for: Som 2. klassing i matte/fysikk må du oppholde samtlige av fysikkens lover mens dere er lukket i en kamp som kjempes med kort og terninger heller enn sverd, og via hennes tidligere jobb på Pizzabakeren vet hun hvilke fristelser som ligger i et ungt studenthjerte bedre enn de fleste. Etter hvert som duellen pågår vil du legge merke til noe. Nadia var aldri noen vondsinnet heks, men faktisk en bemerkelsesverdig trivelig og blid person, pålitelig som få og alltid klar med ΔL som du glemte å skrive ned i lab for tre uker siden. Boom! Du ble uforsiktig, og nå er du død. Nadia var fascist/varulv/imposter hele tiden, og du lot deg lure av hennes godlynte smil. Du er ikke den første, og du blir ikke den siste.

Robin Terjesen

Robin Terjesen

Robin Nikolai, nå også kjent som Ursula, er en fest av et menneske. Han har hatt et stort engasjement for LURDO i flere år, og bidrar med masse erfaring og positivitet inn i styret. Som Kurs-ansvarlig er han supergira for å få til masse morsomme kurs for alle interesserte. På spillkveldene er han vanskelig å unngå å legge merke til, da han er veldig imøtekommende og flink til å ta kontakt både med nye og gamle medlemmer. Robin sin største fiende og samtidig nærmeste allierte er Conny. Dersom du spiller spill med denne duoen er det ikke uvanlig å høre «E har full tillitt til Conny» og «E stoler hvert fall ikke på Conny» i en og samme runde. Det er ingen tvil om at Robin har et stort hjerte for LURDO, noe vi setter veldig stor pris på <3

Christer Borgedal Øyen

Christer Borgedal Øyen

Chrsiter Borgedal Øyen, som i LURDO! går under navnet «Candy King», er en 21 år gammel lektorstudent og en gjenganger på spillkvelder siden LURDO! begynte. Nå, etter 2 år som vanlig medlem, har han endelig bestemt seg for at han har tid mellom å løse diff-likninger for gøy, se ringenes herre for n-hundrede gang og å være sittende musikksjef for naborevyen, til å ta på seg mer ansvar. Og litt av et ansvar er det å ta på seg! Christer er nemlig eneste LURDO!-styremedlem som ikke overtar en rolle fra et tidligere medlem, men fyller en rolle for første gang! Som sjef for LURDOnline, skal han sikre at LURinger overalt har en digital arena å samles på for å spille spill, med eller uten pandemi!

Ruben Hvatum Johnsen

Ruben Hvatum Johnsen

Møt Ruben, LURDO!’s egen «Sheriff of Nottingham». Tidligere psykologistudent som har forvirret seg inn på 2. året med fysikk/matte. Han veksler nå mellom å være styreleders hjelpende høyrehånd og en briljerende ildsjel i alt fra DnD og tabletop til trivia og strategi. Som LURDO!’s økonomiansvarlig er det han som sørger for at hjulene ruller og går innad i foreningen. Er alltid til stede og beredt for å spille og slå av en prat om alt mellom himmel og jord!

Simon Bolme

Simon Bolme

Simon «Hades» Bolme har mange egenskaper, der rollespill og skuespill er en av dem.  For rollespill er en viktig egenskap å ha når man skal være Dndansvarlig i LURDO! Skal vi tro på han selv, er han 94.7% sikker han har spilt dnd siden 2016. Dette kan man ikke si med sikkerhet han vet, da han er på sitt tredje år på LUR med retningen  biologi og kjemi. Og er han ikke for opptatt i å gruse noen i GeoOL, kan du finne han skrivende på noe lurt til revyen, som han har det siste året også vært skrivesjef for også. Kanskje han har skrevet en campaign også, eller kommer til å skrive en? Who knows, only time will tell!

Cornelia Horn

Cornelia Horn

Cornelia “Mother Gothel” Horn er LURDO!’s mindre kjente skapkleptoman. Hun er likt av mange, men ikke si det til henne, da tegn på kjærlighet rettet mot henne er noe hun sliter med. Så med andre ord, er du glad i henne må du gjerne se henne i øynene å si det <3. Selv om hun kan bli sett krabbene på diverse spanskrørarrangement, er hun tidligere bartender og mikser drinker av ymse kvalitet. Hun liker tequila, har harry potter strikkebok og misliker analyse mer enn de fleste. Vet du ikke hvem Conny er har du gått glipp av noe! Bli nå med på en spillekveld så du får møtt dette fantastiske mennesket!

Annet å vite om Conny er at hun er innehaver av ¾ av et årstudium i psykologi, noe som kan forklare hvorfor hennes mentale alder sprer seg på et spekter fra femten til fem-og-førr.

Fanni Jauhojärvi Markussen

Fanni Jauhojärvi Markussen

Fanni, (Queen of Hearts) vår fantastiske konditor, er 2,5 år på vei på studiet og går retningen matte/fysikk. Ho er utrolig glad i LURDO!, noe som hun viser gjennom baking av nydelige kaker! Når hun ikke lager kaker kan hun godt være med på en telttur, men da må hun passe på å ikke våkne av flere frosker i ansiktet 😕 Annet enn det er hun en flott jente å ha med seg på en øde øy, for hennes første prioritering er å være logisk og ta med seg mat om ikke kake! Avslutningsvis kan jeg sitere selveste Fanni: «Jeg er veldig glad i kake, det er ikke tilfeldig at jeg har blitt konditor for å si det sånn» – Trondheim, 2021