LURDO!

LURDO! er gruppa for alle spillinteresserte LURinger, uansett spillinteresse. Vi samles minst en gang i måneden og spiller diverse kort-, tv- og brettspill. LURDO! er en lavterskels arena, der man møtes på tvers av kull og andre hobbyer og spille spill sammen.

Alle LURinger er velkomne på spillkveldene, uansett medlem av LURDO! eller ikke! Er du interessert i å se hvordan det er på en spillkveld, eller trenger noen å spille det kule nye spillet ditt med, så har vi en facebook-gruppe der det bare er å bli medlem. Her legger vi ut arrangementer for spillkvelder og relaterte aktiviteter, samt bilder og lignende.

Facebook  Bli med i facebookgruppa!

LURDO!, ja gruppa heter faktisk LURDO!, altså både store bokstaver og utropstegn, ble stiftet den 29.10.2018 og er per i dag i besittelse av disse spillene:

 

  • Ludo
  • Hatt over hatt
  • Escape Room: The Abandoned Cabin
  • Pandemic
  • Scrabble
  • Kingdomino

LURDO! styret:

Robin Terjesen

Robin Terjesen

Robin Nikolai «Littlefinger» Terjesen er en gladgutt fra Arendal. Som en av de første menneskene til å hviske om LURDO!s oppstandelse er det ikke rart at mannen nå står i en maktposisjon. Som LURDO!s nestleder står han ansvar for foreningens økonomi og sørger for at de statlige midlene fortsetter å renne inn. Master of Coins, Coiner av mast og spiller av bredt, Robin er en kar som alltid bringer på varme smil og gode stunder.

Eirik Hjelvik

Eirik Hjelvik

Eirik aka “Mad Prophet” er en iherdig forkjemper for spilling av spill på campus. Han er mesterhjernen bak motstandsbevegelsen kalt “Spansk åpning”, som sammen med LURDO! arbeider for et litt mindre produktivt campus gjennom spilling av spill. Eirik er en ildsjel for sjakken, men også for at LURDO! ikke bare skal være en samling med brettspill-rebeller. Han ser nytten av å få med tv-spillene i opprøret. Og med spill som Drum ‘n’ Fun og klassikeren Mario Cart står han stolt i spissen av denne gruppen.

Når E ikke fronter spillingens sak, er han blant annet å finne som en kjent stemme i både Lurveleven og revykoret. Og er han ikke der, studerer han nok enten matematikk eller japansk kultur.

Andrine Voldstad

Andrine Voldstad

Andrine går 3. klasse biologi og kjemi og er en av ildsjelene bak LURDO!! I tillegg til å være leder (Dungeon Master) for LURDO! er hun også med i så og si alle komiteene til Spanskrøret, og spiller klarinett i Naborevyens storband, samt som hun hjelper gutter inn i litt for små kjoler. Når hun ikke er opptatt med studentfrivillighet og/eller spilling tar hun seg tid til et lite dypdykk på Pottermore, før hun kanskje vurderer å studere.

Solvor Sevland

Solvor Sevland

Solvor aka solicom, et navn tildelt av “foreslåtte brukernavn:”, går 2. klasse fysikk og matte atm. Hun er LURDO!’s BaBe og har ansvaret for å kritisk til alt vi gjør slik at vi kan forbedre oss. Når denne løyne jenta fra Sandnes ikke vier tiden sin til øvinger eller LURDO! finner du henne på Heidis. Der er hun gateceeper og trives med å snakke med de berusede i køen. Koseligere dørvakt møter du ikke! Hun er også forøvrig flink til å lage bananacakes, bananpannekaker, og lurer på hvorfor ikke alle kaller det bananacakes?

Juni Loennechen Magnussen

Juni Loennechen Magnussen

Juni kommer fra Oslo og går fysikk og matematikk i 2. eller 3. klasse, hvem vet egentlig? Hun har mange ulike interesser og blir gjerne med på en fest, selv om hun helst legger seg lenge før 12. Men byr du henne på en runde med favorittspillet Avalon er hun ikke så vanskelig å be. I LURDO! har hun vært aktiv siden oppstarten. Juni sitter nå i styret og har ansvaret for det praktiske ved spillekveldene.

Hans Kristian Strandli Vie

Hans Kristian Strandli Vie

Hans Kristian, også kjent som GeeK – Game (ee) Keeper, går 6. klasse fysikk og matte. Midt i den travle masterskrivingen bestemte han seg for å prokrastinere med enda et år i styret. Som en av grunnleggerne av LURDO! er det bare naturlig at han er en av de ivrigste deltagerne på spillkveldene. Han bidrar med både spill, glede og spilleglede. Når han ikke sitter midt i et spill, er han aktiv i revyen der han som velferdssjef har blitt en reser på å bake fantastiske kaker. En evne vi setter veldig stor pris på i LURDO!.

Ferdinand Tomek Marnburg

Ferdinand Tomek Marnburg

Ferdinand: 4. klassing i matte og fysikk, er spanskrørets ubestridte største gledesspreder, og har et enormt engasjement i flere viktige (og mindre viktige) deler av spanskrøret, slik som redaksjonen og kråkeluren. Hans høyt smittsomme engasjement og humør har beæret LURDO!-styret med sitt nærvær. Takket være hans evner som «Great Sage» vil nok LURDO! bli et mer sprudlende sted å være for både styret og medlemmene i tiden fremover.