LURDO!

LURDO! er gruppa for alle spillinteresserte LURinger, uansett spillinteresse. Vi samles minst en gang i måneden og spiller diverse kort-, tv- og brettspill. LURDO! er en lavterskels arena, der man møtes på tvers av kull og andre hobbyer, og spiller spill sammen.

Alle LURinger er velkomne på spillkveldene, uansett medlem av LURDO! eller ikke! Er du interessert i å se hvordan det er på en spillkveld, eller trenger noen å spille det kule nye spillet ditt med, så har vi en facebook-gruppe der det bare er å bli medlem. Her legger vi ut når neste spillkveld er, andre relaterte arrangementer, samt bilder og lignende.

 

LURDO! ble stiftet den 29.10.18. og har på denne lille stunden klart og opprette tre komiteer som hjelper til med å lage og gjøre arrangementene tipp topp. Vi har Kakekom (komiteen for baking av kaker til spillkveldene), DnDnKurskom (komiteen for DnD og arrangere sære gøyale kurs) og Bibkom (Komiteen for ivaretakelse av spill og utlån av brettspill til medlemmene).

Er du nysgjerrig på hvilke spill LURDO! er i besittelse av (og som du har mulighet til å låne) kan du følge linken HER

Facebook  Bli med i facebookgruppa!

LURDO!, ja gruppa heter faktisk LURDO!, altså både store bokstaver og utropstegn, ble stiftet den 29.10.2018 og er per i dag i besittelse av disse spillene:

 

  • Ludo
  • Hatt over hatt
  • Escape Room: The Abandoned Cabin
  • Pandemic
  • Scrabble
  • Kingdomino

LURDO! styret:

Robin Terjesen

Robin Terjesen

Robin Nikolai Terjesen er en gladgutt fra Arendal. Som en av de første menneskene til å hviske om LURDO!s oppstandelse er det ikke rart at mannen nå står i en maktposisjon. Som LURDO!s nestleder står han ansvar for foreningens økonomi og sørger for at de statlige midlene fortsetter å renne inn. Etter å ha demonstrert sin ekspertise med penger er det ikke rart at vi nå bedre kjenner han som Mr. Monopoly! På spillkveldene (og ellers i livet) vet han akkurat hvor han vil være og hva han ønsker å gjøre for å nå målet i spillet. Han er ikke redd for å havne i konflikter, men går hodestups inn og gjør det som er rett, samtidig som han alltid bringer med varme smil og gjør alt til gode stunder.

Nadia Kristin Holberg

Nadia Kristin Holberg

Nadia Kristin «Kitten in a Blender” Holberg er LURDO!s cake boss og som leder for kakekomité sørger hun for tilgang på cookies, kaffe, kaker, og alt annet en spilleivrig lektorspire trenger for å vokse. Hun går 1. klasse matte/fysikk, og stiller opp med alt man skulle trenge. Via jobb på Pizzabakeren er hun en kvinne på innsiden for studenters primære næringsbehov. Skal folk på liv og død ha sammenkomster langt oppi Gokk og du ellers ville ha måttet busse til evigheten og forbi, har hun bil med plass til 4.31 personer. Skriver du rapport søndag kveld kan du stole på at hun har ΔL som du glemte å skrive ned på lab for tre uker siden. Ellers når ‘Blender’ ikke lager kake eller spiller kort til langt på natt står katter høyt på agendaen (vanligvis -ikke- i blendere, skal man tro henne).

Andrine Voldstad

Andrine Voldstad

Andrine of the House Voldstad the first of Her Name, Queen of the Åndals, the Rhoynar, and the First Men, Lady of the Seven Kingdoms and Protector of the Realm er en av ildsjelene bak LURDO!! I tillegg til å være leder (Secret Hitler) for LURDO! er hun også med i flere av komiteene til Spanskrøret, og spiller klarinett i Naborevyens storband.  På spillkveldene ser man som oftest Andrine svirre rundt om for å passe på at alle andre har det bra! Derimot om man står mellom henne og hennes mål i spill, bør man være på vakt! Iallefall tror vi andre det, for konkurranseinstinkt er det nok av. Hun har stadig ikke vært hitler, men vi er sikre på at det kommer til å skje en eller annen gang, så vi stemmer henne ut først for sikkerhets skyld. 

Ruben Hvatum Johnsen

Ruben Hvatum Johnsen

Ruben er en trivelig kar som har bestemt seg etter mange år med psykologi å bli en LURing. Man har minst like mange interesser som det er sider på en d100. Han sjonglere mellom å gå 1. klasse matte/fysikk og å være styremedlem med fokus på DnD. Han er ikke bare interessert å være en Dungeon Master, men også i tabletop gaming. Og ikke bare det! Tradisjonelt nerdete ting som dataspill, strategispill, random trivia, superhelter og masse annet er han også begeistret for!

Hans Kristian Strandli Vie

Hans Kristian Strandli Vie

Hans Kristian, også kjent som Dealer, går 6. klasse fysikk og matte. Teknisk sett går han 1. klasse bachelor i biologi, men det er kun som en unnskyldning for å studere mere. Som en av grunnleggerne av LURDO! er det bare naturlig at han er en av de ivrigste deltakerne på spillkveldene. Han bidrar med både spill, glede og spilleglede. Når han ikke sitter midt i et spill, er han aktiv i revyen der han tidligere også har vært styremedlem i tre år. Som tidligere velferdssjef er han blitt en reser på å bake fantastiske kaker, en evne vi setter veldig stor pris på i LURDO!.

Conny Horn

Conny Horn

Conny «Unstable Unicorn» Horn er først og fremst kjent for den fantastiske sjarmen hennes. Den fikk henne inn i styret selv uten oppmøte. Hun er kjent som en stor Harry Potter fan. Så stor at grunnen til at hun flyttet til Trondheim var å faktisk prøve rumpeldunk. Dessverre etter å hatt 4 år med studie på baken har hun ennå ikke begjært seg ut på banen for å prøve. Men LURDO! har vært en enda bedre grunn til å ta turen til Trondheim. Og har du god tid en kveld er dette dama du burde ta med på en runde risk, monopol eller ticket to ride da hun digger brettspill som varer lenge.