Idrettskomiteen

Idrettskomiteen har ansvaret for all idrettsaktivitet i Spanskrøret. Per Sebastian Alnes-Save er idrettsansvarlig (gymlærer) i styret, og er leder av IdKom. IdKom har ansvaret for Spanskrøret sitt fotballag, innebandylag, håndballag, og turer i skog og mark. De har det siste året arrangert én koietur i semesteret. IdKom eier også to lavoer som det er mulig å leie. Leieprisen for disse er 500 kr stykke for en helg. Er dette ønskelig, er det bare å ta kontakt med gymlærer Per!

Idkomleder

 

Per Sebastian Alnes-Svae går 3. klasse matte og fysikk. Han er en kløpper innenfor fotball og volleyball.

Per Sebastian Alnes-Svae

IdKom-medlemmer

Svein Ove Haugum Fagerheim

Svein Ove Haugum Fagerheim

Svein Ove Haugum Fagerheim går 2. klasse matte og fysikk. Liker å traske i fjellet og er alltid på jakt etter å bestige nye topper. Spiller også fotball for Spanskrøret. Da ferdigheter med ball i beina er begrenset blir han som regel plassert bakerst på banen. I IdKom har han ansvar for den flotte turgruppen TURLUR

Sigbjørn Lærum

Sigbjørn Lærum

Sigbjørn går i 3.klasse med fagene kjemi og matematikk. Utenfor skolen er han en idrettsentusiast. Per i dag er han treningsannsvarlig for Spanskymisten (Spanskrørets håndballag) som har både et jente og et gutte lag.

Eivind Sundfør

Eivind Sundfør

Eivind Sundfør går 4. klasse Kjemi og Biologi. Han spiller på Spanskrørets innebandylag og er trener for fotballlaget.

Sveinung Hansen Seltveit

Sveinung Hansen Seltveit

Sveinung går 3. klasse på Nabla og er et stolt medlem av Spansrørets idrettskomité. Han er glad i det meste av idrett og friluftsliv, og håper å drive volleyballgruppa i Spanskrøret videre og å få til koieturer med ski på beina!

Marte Gjerde Buset

Marte Gjerde Buset

Marte Gjerde Buset går andreklasse kjemi/matte. Hun håper på å få i gang et volleyballag med spanskrøret! Spiller også volleyball i eliteserien for NTNUI, og brenner generelt for idrett.

Ole-Martin Kulild

Ole-Martin Kulild

Ole-Martin Kulild går i 5. klasse kjemi og biologi med spesialisering i marinbiologi. I IdKom har han ansvar for den flotte turgruppen TURLUR.

Emil Røberg

Emil Røberg

Emil er spanskrørets egen totning. Han går 3. klasse matematikk og IT, noe som er ganske ironisk, fordi han har selv uttrykt at han hater lister. Selv er han ikke den mest engasjerte idretts personen i Spanskrøret, men han brenner for et godt kosthold. Derfor er han i gang med å starte en kampanje som skal hjelpe studenter til å spise billig, men sunt.

Marthe Gjeldstad

Marthe Gjeldstad

Marthe Gjelstad går 2. klasse fysikk og matte. Hun er glad i å løpe og være på tur, og hun er med på håndballaget og innebandylaget.

Rolf Klokkerengen

Rolf Klokkerengen

Rolf går 4.klasse kjemi og biologi, med hovedfag kjemi, og kommer fra Alvdal. Han har alltid vært glad i idrett, så det var en selvfølge å bli med i idrettskomiteen! Rolf er veldig aktiv på Spanskrørets Innebandylag og er som oftest å se krypende rundt målet som målvakt. Han håper å få til mange sportslige aktiviteter og se mange som har det gøy med fysisk aktivitet!

Ane Torgersen Selnes

Ane Torgersen Selnes

Ane går 4.klasse kjemi og biologi. Hun liker å spille håndball og gå turer i skog og mark, gjerne sammen med hunden sin. Hun er åpen for de fleste typer sport men er særdeles dårlig i innebandy.

Eirik Hjelvik

Eirik Hjelvik

Eirik går 5. klasse matte og fysikk. Han er stolt leder og stifter av spanskrørets sjakklubb: spansk åpning (Finn gruppa på spanskrøret idrett ) og er spanskrørets egen «japaner» både språkmessig og interessemessig. Så ta kontakt med han hvis du trenger din daglige dose samurai og/eller sjakk.

Ninni Maria Unneberg

Ninni Maria Unneberg

Ninni Maria Unneberg går i 2.klasse (matte/kjemi). Hun er glad i (Na)tur og tenker å bidra i planlegging av søndagstur og koietur med TURLUR. Ninni er dessverre ikke født med noe sportslig talent, men turglede og danseglede er det ikke mangel på her! I IdKom har hun ansvar for den flotte turgruppen TURLUR

Robert Balfour

Robert Balfour

Robert Balfour går 5. klasse matte og fysikk. Han er med på både innebandylaget og fotballaget, og er nåværende trener for innebandylaget.