Idrettskomiteen

Idrettskomiteen har ansvaret for all idrettsaktivitet i Spanskrøret. Svein Ove er idrettsansvarlig (gymlærer) i styret, og er leder av IdKom. IdKom har ansvaret for Spanskrøret sitt fotballag, innebandylag, håndballag, og turer i skog og mark. De har det siste året arrangert én koietur i semesteret. IdKom eier også to lavoer som det er mulig å leie. Leieprisen for disse er 500 kr stykke for en helg. Er dette ønskelig, er det bare å ta kontakt med gymlærer Svein!

Idkomleder

 

 

Svein Ove Haugum Fagerheim går 2. klasse matte og fysikk. Liker å traske i fjellet og er alltid på jakt etter å bestige nye topper. Spiller også fotball for Spanskrøret. Da ferdigheter med ball i beina er begrenset blir han som regel plassert bakerst på banen. I IdKom har han ansvar for den flotte turgruppen TURLUR

Svein Ove Haugum Fagerheim

IdKom-medlemmer

Sigbjørn Lærum

Sigbjørn Lærum

Sigbjørn går i «3.klasse» med fagene kjemi og matematikk. Utenfor skolen er han en idrettsentusiast. Per i dag er han treningsannsvarlig for Spanskymisten (Spanskrørets håndballag) som har både et jente og et gutte lag.

Eivind Sundfør

Eivind Sundfør

Eivind Sundfør går 4. klasse Kjemi og Biologi. Han spiller på Spanskrørets innebandylag og er trener for fotballlaget.

Marte Gjerde Buset

Marte Gjerde Buset

Marte Gjerde Buset går andreklasse kjemi/matte. Hun håper på å få i gang et volleyballag med spanskrøret! Spiller også volleyball i eliteserien for NTNUI, og brenner generelt for idrett.

Lina Gjerdevik

Lina Gjerdevik

Lina Gjerdevik går i 1.klasse biologi og matte. Hun liker å ta seg en joggetur, og ellers andre typer turer, men brenner først og fremst for idrett. Hun er med på innebandylaget.

Knut-André Gunnerød

Knut-André Gunnerød

Knut-André går 3. klasse matte og fysikk. Han er trener for innebandylaget og generelt glad i idrett og friluftsliv.

Ole-Martin Kulild

Ole-Martin Kulild

Ole-Martin går sitt femte år på studiet, og har vært med i IdKom i hvert fall nesten minst like lenge. Han liker ville dyr, skog, fjell, bål og andre tøffe ting som IdKom og TURLUR driver med. Hvis du blir med på TURLUR-tur kan du og Ole-Martin bli venner. 

Marthe Gjeldstad

Marthe Gjeldstad

Marthe Gjelstad går 2. klasse fysikk og matte. Hun er glad i å løpe og være på tur, og hun er med på håndballaget og innebandylaget.

Rolf Klokkerengen

Rolf Klokkerengen

Rolf går 4.klasse kjemi og biologi, med hovedfag kjemi, og kommer fra Alvdal. Han har alltid vært glad i idrett, så det var en selvfølge å bli med i idrettskomiteen! Rolf er veldig aktiv på Spanskrørets Innebandylag og er som oftest å se krypende rundt målet som målvakt. Han håper å få til mange sportslige aktiviteter og se mange som har det gøy med fysisk aktivitet!

Andreas Røgeberg

Andreas Røgeberg

Går 1 klasse matte og fysikk. Trener og spiller for fotballaget.

Mats Kjenes

Mats Kjenes

Mats går i 1. klasse matte og kjemi, og er med i idKom for å arrangere flotte idrettsarrangement for spanskrøret. Når det gjelder idrett, koser han seg med alt fra sjakk til håndball til tur.

Per Sebastian Alnes-Svae

Per Sebastian Alnes-Svae

Per Sebastian Alnes-Svae går 3. klasse matte og fysikk. Han er en kløpper innenfor fotball og volleyball.

Håkon Hegre

Håkon Hegre

Går matte og IT på det første året. Aktiv i NTNUI squash på fritiden. Ellers glad i alt som har med ballsport å gjøre. Fiske-entusiast.

Tore-Andre Øverby

Tore-Andre Øverby

Tore-Andre går 3. klasse kjemi og matematikk og liker godt å være ute i naturen. Som medlem av idkom vil han jobbe mest for TURLUR. Tore har hovedansvaret koietur våren 2020.

Elise Lunde

Elise Lunde

Elise går i 2. klasse matte og biologi. Hun er spesielt glad i volleyball, håndball og friluftsliv. I Idkom er hun gira på å få til flere volleyballtreninger/turneringer, i tillegg til turer både av den korte og litt lengre typen.

Erik Robert Krüger

Erik Robert Krüger

Erik går matte og fysikk 1. klasse og er en idrettsglad sjel. Han spiller og trener fotballaget til Spanskrøret.