Idrettskomiteen

Idrettskomiteen har ansvaret for all idrettsaktivitet i Spanskrøret. Svein Ove er idrettsansvarlig (gymlærer) i styret, og er leder av IdKom. IdKom har ansvaret for Spanskrøret sitt fotballag, innebandylag, håndballag, og turer i skog og mark. De har det siste året arrangert én koietur i semesteret. IdKom eier også to lavoer som det er mulig å leie. Leieprisen for disse er 500 kr stykke for en helg. Er dette ønskelig, er det bare å ta kontakt med gymlærer Svein!

Idkomleder

 

 

Svein Ove Haugum Fagerheim går 4. klasse matte og fysikk. Liker å traske i fjellet og er alltid på jakt etter å bestige nye topper. Spiller også fotball for Spanskrøret. Da ferdigheter med ball i beina er begrenset blir han som regel plassert bakerst på banen. I IdKom har han ansvar for den flotte turgruppen TURLUR

Svein Ove Haugum Fagerheim

IdKom-medlemmer

Eivind Sundfør

Eivind Sundfør

Eivind Sundfør er alumni. Han spiller på Spanskrørets innebandylag og er trener for fotballlaget.

Lina Gjerdevik

Lina Gjerdevik

Lina Gjerdevik går i 3.klasse biologi og matte. Hun liker å ta seg en joggetur, og ellers andre typer turer, men brenner først og fremst for idrett. Hun er med på innebandylaget.

Johan Otto Munkeby

Johan Otto Munkeby

Leder for spanskrørets sjakklubb; Spansk Åpning, (spiller også innebandy). Han går 5. klasse biologi og matte og liker alt som har med friluft og gjøre. Jakt og fiske, samt løping og langrenn er favorittene. Sier sjeldent nei til en fest.

Funfact: Over gjennomsnittet glad i å sjenke folk på tequila.

Heidi Rian

Heidi Rian

Heidi går matte og kjemi i 2. klasse. Liker å være ute og er generelt glad i idrett, spesielt klatring. Er med i TURLUR og håper å se så mange som mulig på turer framover!

Lise Sundli

Lise Sundli

Lise går 3. klasse matte og fysikk og er en aktiv sjel. Hun er glad i fotball, skiskyting, friluftsliv, rolige løpeturer/skiturer i skog og mark – ja generelt det meste. Idrett og aktivitet er først og fremst gøy, og hun er med i idkom for å spre denne gleden gjennom små og store arrangement.

Marthe Gjeldstad

Marthe Gjeldstad

Marthe Gjelstad går 4. klasse matte/fysikk. Hun er leder for håndballaget til Spanskrøret og Volvox og Alkymisten. Generelt er hun glad i idrett og tur.

Andreas Røgeberg

Andreas Røgeberg

Går 3. klasse matte og fysikk. Trener og spiller for fotballaget.

Mats Kjenes

Mats Kjenes

Mats går i 3. klasse matte og kjemi, og er med i idKom for å arrangere flotte idrettsarrangement for spanskrøret. Når det gjelder idrett, koser han seg med alt fra sjakk til håndball til tur.

Amalie Stensvold

Amalie Stensvold

Amalie går 2. klasse med matte og kjemi. Veldig glad i å være ute, spesielt med løpesko eller ski på beina. I idkom er hun med å arrangere turer for turlur. Ellers litt ekstra glad i volleyball og det meste av idrett!

Arnstein Nisja

Arnstein Nisja

Arnstein, 2. året kjemi og matte. En langvarig kontraktsforhandling med idkom sjef og trener førte til at Arnsteins talenter på fotballbanen skjer for Spanskrøret. Han er også veldig glad i å gå oppover, nedover og bortover på ski.

Erik Robert Krüger

Erik Robert Krüger

Erik går matte og fysikk 3. klasse og er en idrettsglad sjel. Han spiller og trener fotballaget til Spanskrøret… når han ikke er skadet.

Martine Graham

Martine Graham

Martine går 3. klasse biologi og kjemi. Hun spiller på Spanskrørets fotballlag, og elsker stort sett alt av idrett og friluftsliv.

Nora Thelma Jevne

Nora Thelma Jevne

Nora Thelma går i 3. klasse biologi/kjemi. Langrenn, mat og tur er hennes topp 3 og hun gleder seg til å arrangere en lengre fjelltur for spanskrøret.

Brage Kristian Bragstad

Brage Kristian Bragstad

Brage går 2. klasse med fagene kjemi og matematikk. Offisiell hovedansvarlig for det uoffisielle spanskrøret volleyball-laget. Han spiller gjerne håndball, volleyball og tar turer i løpe eller gå varianten.