Realfagskjelleren

Spanskrøret har 5 medlemmer i Kjellerstyret og de har ansvar for Spanskrørets arrangementer på Realfagskjelleren. Maren Elgsaas Alnæs er Spanskrørets vaktmester (eller kjellerkontakt, som de andre linjeforeningene kaller det). Hun har derfor det overordnede ansvaret for Spanskrørets arrangementer på Realfagskjelleren. I tillegg arrangeres Fredagsåpent hver fredag gjennom semesteret i samarbeid med resten av Kjellerstyret. Er det noe du lurer på angående Realfagskjelleren, er det bare å kontakte Maren eller noen av de andre i Kjellerstyret fra Spanskrøret.

Vaktmester

Maren går 4. klasse biologi og kjemi, med fordypning i marinbiologi. Hun er Vaktmester i Realfagskjelleren. Etter et år i Indre Troms lovde hun seg selv å aldri mer fryse (dessverre er dette overraskende vanskelig i Trondheim).

Maren

Kjellerkomitémedlemmer

Håkon

Håkon

Håkon går matte/kjemi i 4. klasse (osv osv, vetta faen ka som skal stå hær). 10/10 tanter beskriver Håkon som snill og søt, men de vet ikke hvor drøy humoren hans egentlig er. Det ryktes at favorittdrinken er Oboy, men han selv påstår at det er øl med ekstra läsk.

Eirik

Eirik

Eirik går 3. året fysikk og matematikk. Han er kontorsjef i Spanskrøret og sitter derfor mye på kontoret og prokrastinerer. Om du ser han her er det bare å slå an en prat mens man tar en kaffe!

Rolf

Rolf

Rolf går 4. klasse kjemi og biologi, med hovedfag kjemi, og kommer fra Alvdal. Han har tidligere vært Vaktmester og Kjellersjef, så derfor har han selvfølgelig en oransje skjorte som har blitt heftig brukt på diverse gallaer. Rolf er glad i sosiale sammenkomster, og Realfagskjelleren er der det som oftest skjer!

Ole

Ole

Ole går 1. klasse matte It. Om Ole sier folk: “Ole er ikke full før han renner over” og “Jeg gidder ikke komme med et sitat om deg”. Oles humor kan beskrives som en kombinasjon av en 5åring og modernekunst.