Realfagskjelleren

Spanskrøret har 5 medlemmer i Kjellerstyret og de har ansvar for Spanskrørets arrangementer på Realfagskjelleren. Ole Hermann Bakka er Spanskrørets vaktmester (eller kjellerkontakt, som de andre linjeforeningene kaller det). Han har derfor det overordnede ansvaret for Spanskrørets arrangementer på Realfagskjelleren. I tillegg arrangeres Fredagsåpent hver fredag gjennom semesteret i samarbeid med resten av Kjellerstyret. Er det noe du lurer på angående Realfagskjelleren, er det bare å kontakte Ole eller noen av de andre i Kjellerstyret fra Spanskrøret.

Vaktmester

Ole går 1. klasse Informatikk. Om Ole sier folk: «Ole er ikke full før han renner over» og «Jeg gidder ikke komme med et sitat om deg». Oles humor kan beskrives som en kombinasjon av en 5åring og modernekunst.

Ole Hermann

Ole Hermann

Kjellerkomitémedlemmer

Håkon

Håkon

Håkon går matte/kjemi i 5. klasse (osv osv, vetta faen ka som skal stå hær). 10/10 tanter beskriver Håkon som snill og søt, men de vet ikke hvor drøy humoren hans egentlig er. Det ryktes at favorittdrinken er Oboy, men han selv påstår at det er øl med ekstra läsk.

Maren

Maren

Maren går 5. klasse biologi og kjemi, med fordypning i marinbiologi. Hun er tidligere Vaktmester i Realfagskjelleren. Etter et år i Indre Troms lovde hun seg selv å aldri mer fryse (dessverre er dette overraskende vanskelig i Trondheim).

Eirik

Eirik

Eirik går 4. året noe. Han var kontorsjef i Spanskrøret og sitter derfor mye på kontoret og prokrastinerer. Om du ser han her er det bare å slå an en prat mens man tar en kaffe!

Jørgen

Jørgen

Jørgen går matematikk og fysikk i 7. klasse, og så han rakk akkurat å få med seg gamle Kjellern før de stengte i 2016. Han har vært aktiv i Velferdstinget, og jobbet for at Kjellerne skulle kunne åpne og drifte videre igjen. Nå har han endelig blitt med i kjellerkomiteen. Then korona happened… Gjenåpning nummer 2 til høsten blir nice!