Webkomiteen

Webkomiteen har ansvaret for alt det IT-relaterte til Spanskrøret. Først og fremst jobber de med å utvikle en helt ny nettside til linjeforeningen. WebKom ble opprettet våren 2020 og er med det den ferskest komiteen Spanskrørret har. Komiteen ledes av Kristine Larssen, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som IKT-ansvarlig.

Leder av WebKom

Kristine er ei livlig jente fra Haugesund som går 2. klasse matte/IT, med hovedfag i IT. Hun har tidligere studeret et år psykologi (og gjør det forsåvidt også enda, ved å ta et ekstra fag per semester). Det er mange som ikke forstår hvordan denne jenta klarer å få tid til alt med tanke på at hun nå er i sitt tredje verv i styret. Kristine er en merklig skrue som foretrekker pizza uten ost men gjerne med ananas. Ellers tilbringer hun mye tid på sofaen med dårlig realitytv og pepsi max i glasset.

Kristine

Webkom-medlemmer

Lars Magnus

Lars Magnus

Lars Magnus kommer fra bygda Gran (som har med hele 2 deltakere i årets Paradise hotel!). Han går 3. klasse matte og 1,5. klasse IT (studieplanen hans gir ikke mening). Han brukte life-hacken å gå to år bachelor matte først, for å få fast leseplass på matteland fra første dag på LUR!! Han klarer ikke å spise fiskeboller i hvit saus, og har 5 søsken. Han benyttet seg av Trondheims kjærestegaranti allerede 1. dag han begynte her.

Kristian Bentesønn Fougner

Kristian Bentesønn Fougner

Kristian er en gammel og rar trønder som endelig har funnet ut hva han skal bli her i livet, nemlig lektor i matte og IT. Han trives nesten sykelig godt i eget selskap, gjerne på en lang tur i marka eller foran et piano. Å bli medlem av en komité (der flere mennesker samles på en gang) må derfor tolkes som et slags stunt, og heldigvis et så langt vellykket ett!

Anne Margrethe Vestgøte Bosch

Anne Margrethe Vestgøte Bosch

Anne er ein gladfis frå Tromsø by. Ho går 3. året på retninga informatikk og matematikk (som alle andre i WebKom..). Ellers syng ho også i koret LURveleven, lagar løysingsforslag for Cappelen Damm, utviklar undervisningsopplegg om tingas internett, slukker branner, planlegger utveksling og pumpar jern på RÅ gruppetimer. Denne dama er rett og slett ganske RÅ! På IKT-fronten er ho ein racer på koordinering og har viten om dei mange og mangfoldige teknologiane som finst der ute.

Viggo Skarby

Viggo Skarby

Viggo er en skikkelig gladgutt fra Lofoten, og du finner han ofte med nesa i tastaturet for å hjelpe andre med Python og øvinger som en ekte lektorstudent. Hvis han ikke er på U1 og sprer glede, er han nok i sitt musikalske og kreative hjørne hvor han danser jazz og moderne, står på scenen i revyen eller sier bam bam med de andre bassene i Lurveleven. En funfact om Viggo er at han laget spillet snake i Java en uke han kjedet seg! Det er bare å glede seg til å se hva han finner på i Webkom!