Webkomiteen

Webkomiteen har ansvaret for alt det IT-relaterte til Spanskrøret. Først og fremst jobber de med å utvikle en helt ny nettside til linjeforeningen. WebKom ble opprettet våren 2020 og er med det den ferskest komiteen Spanskrørret har. Komiteen ledes av David Ramsvik, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som IKT-ansvarlig.

Leder av WebKom

David “Dave” Ramsvik går 3. klasse matte/IT, med hovedfag i IT. «Halla alle sammen, æ heter Dave slæsh David  slæsh Daniel slæsh Duddha». Som mange sikkert vet, er Dave kjent ved mange navn. Og, som lotussutraen sier: «kjært barn har mange navn», og dermed er det en direkte korrelasjon mellom Dave og Buddha. Buddha ble reinkarnert som Dave , ergo navnet Dudhha. Begge var (blir) gode lærere, og eldre skrifter har til og med påvist at Buddha var en av ITs forfedre, og en stor matematiker, akkurat som Dave. Han går forholdsvis 3. året nå, men som Buddha -jeg mener Duddha -så vil han foralltid leve som en av «Slæshene» Lenge leve WebKom!

David Ramsvik

Webkom-medlemmer

Joakim Pettersen Vassbakk

Joakim Pettersen Vassbakk

Denne glorious beardgoden og Ålesunderen Joakim «Jokke» går 2. klasse i IT og matte, med førstnevnte som hovedfag. Men, dette er ikke hans første rodeo:

 han har også tatt et årsstudium i matte og ett i historie (du kommer til å angre på å spørre han om Kalde Krigen), i tillegg til å være selvutdannet tullebokk. Det skal lite til for å få denne LURingen i godt humør, og han elsker å prate med nye og gamle venner. I fritiden pendler han mellom sine tjue forskjellige hobbyer, å gaule i Kråkeluren eller fortsette sin evige jakt etter den perfekte turbanen for å komplimentere skjegget sitt.

Jørgen Sunnvoll

Jørgen Sunnvoll

Jørgen er en trivelig og allsidig type som går 5. (6.?) klasse matte og fysikk, og er veldig aktiv i studentmiljøet. Han bestemte seg for at han ikke hadde nok å gjøre i sit-styret og ble med i webkom. Han har ikke så veldig mye erfaring med IT, men han har nok av lærevilje, så dette kan bare gå bra.

Ole Hermann

Ole Hermann

Dette er Ole. Ole er 21 år, fra Tønsberg og er svaret på om et menneske bestående av like deler prokrastinering, koffein og diverse kunnskap om tv-serier og film kan funksjonere i samfunnet. Svaret? Sånn ish. Han har en dyp hemmlighet som er at han blir med på stort sett alt gitt at du spør to ganger og ser kul ut. Hvis du ønsker å ta kontakt med ole kan han fremkalles gjennom et hedensk rituale som involverer øvingskok, øl og kaffe.