Webkomiteen

Webkomiteen har ansvaret for alt det IT-relaterte til Spanskrøret. Først og fremst jobber de med å utvikle en helt ny nettside til linjeforeningen. WebKom ble opprettet våren 2020 og er med det den ferskeste komiteen Spanskrøret har. Komiteen ledes av Håkon, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som IKT-ansvarlig.

IKT-ansvarlig,

burde kanskje ha mye IT kunnskaper? Vel, nei. Håkon kommer fra Hørte, som er et knytepunkt drøye 10min unna storbyen Bø i Telemark. Der kjører man traktor for å komme seg til skolen, så noe IT fag var det ikke mulig å prøve seg på der. Derfor startet han ferskt med IT i høst og skulle ønske han oppdaga dette tidligere. Han har derimot blitt ekstremt god på rask og effektiv kopiering og innliming. Raskeste CtrlC+CtrlV in the west.

Om han ikke sitter på U1 og irriterer seg høylytt over kjørefeil i kode eller en øvingsoppgave som han ikke forstår, er han enten på kontoret, Id arealet eller hjemme i penthousen på Lerkendal med Broiler på øra. Han kalles ofte for et ekstremalpunkt, hva nå enn det betyr, og i juletider maser han fælt om en oransje julebrus fra Telemark. Uansett skal Håkon lede webkom videre og lage en best mulig nettside sammen med den beste gjengen webkom har sett hittil!

Håkon Aaland

Webkom-medlemmer

Maria Skår

Maria Skår

Databrus er en webkom favoritt, men Maria har noe mer i hjertet sitt.

Sin elsk for quiz går aldri ut, for hennes ansvar er nemlig kahoot!

Ja, bare å være føre var, Maria har gruppas sosialansvar.

Om dette er hun ikke alene, det ansvaret deler hun med Malene.

Fredrik Baksaas

Fredrik Baksaas

Fredrik (22) er fra Tønsberg, og går første(andre?) klasse i informatikk og matte. Han er en glad og munter gutt, som tar livet for det meste med ro, men kan bli lokka med av brettspill eller troika. Han er glad i musikk og film, bruker litt for mye tid på å se på youtube videoessays og elsker Ghibli.

Erlend Hansson Rudi

Erlend Hansson Rudi

Erlend går 1. klasse matte & IT og kommer fra den lille bygda Lier. Glad i sport, spesielt å spille squash, noe han diskret prøver å nevne i enhver samtale. IT-kunnskapene sitter nokså løst etter et par års pause siden han tråklet seg gjennom itgk, men ble med i webkom etter løfter om sosialt miljø og forhåpninger om hjelp til it-øvinger.

Viggo Skarby

Viggo Skarby

Dette er Viggo, ein glad lofotværing i 5. klasse på LUR. For tida skriv han master i informatikkdidaktikk, balanserer to deltidsjobbar og klatrar i tide og utide. Sidan han er i siste semester bestemte guten seg for å maksimere den sosiale kvota i Spanskrøret. Han meldte seg like så greitt inn i tre komitear. Lenge leve Spanky <3

Viggo har noko erfaring med web-utvikling, men også konsentrasjonsevna til ein distré chihuahua. Fingrane kryssast for at IKT-gudane smiler, og skjenkar eit smidig utviklingsfokus til guten. Og kven veit, kanskje den segna oppdateringa av nettsida til linjeforeininga er i nær framtid?

Malene Lien Killi

Malene Lien Killi

Malene er ei jente fra Kvam, men dama er langt fra tam.

Med hennes brede smil og gode humør, en dame som henne har du ikke sett før.

Festbråk på møllenberg er alltid å finne, og hun er dermed webkoms sosialkvinne!

Ps: Litta redigeringstease på bildet!

Knut Eirik Hovden

Knut Eirik Hovden

Knut er webkoms uoffisielle alt-mulig-mann. Han har mange hobbyer, blant annet å utforske alle gratis tilbud rundt omkring på Gløs sine studentstands. Utadvendt som få, lite filter og imponerende IT ferdigheter gjør Knut til et viktig ledd i Spanskrørets maskineri. Han er som regel å finne på skolen, om ikke han har flykta hjem til Ørsta for å dykke dypt eller klatre høyt.

Om du noen gang skulle trenge Knut, si «Gratis» høyt tre ganger og han vil dukke opp bak deg.

Thea Toll Engebretsen

Thea Toll Engebretsen

Thea er en sprudlende og blid jente som det er lett å bli glad i. Hun går 2. klasse matematikk og kjemi. Hun ser kanskje ikke så harry ut, men ikke la dialekten og utseende lure deg, hun er en stolt særping som slippes løs med et par enheter innabords.