Lektortillitsvalgte

 

Hvem er vi?

Vi er Bjarte og Ane, og vi er tillitsvalgte for alle studenter på LUR.

Ane Hovde Bø

Ane Hovde Bø

Mitt navn er Ane, går i 3. klasse og har spesialisering innen matematikk og biologi. Jeg skal gjennom året 2020 sitte i Studentrådet IE. Her ønsker jeg blant annet å bedre kommunikasjonen mellom matematikkstudentene og IMF da mange har gode innspill når det kommer til studierelaterte saker. Samtidig ønsker jeg å jobbe for at Studentrådet skal bli mer synlig og at det skal være lavterskel å si ifra om urettferdighet eller forbedringspotensialer. Jeg brenner for rettferdighet der alle skal ha like muligheter!
Har som oftest lange dager på Realfagsbygget og om noen skulle trenge en prat er jeg ikke langt unna.

Bjarte Møllerup Boge

Bjarte Møllerup Boge

Hei, jeg heter Bjarte og går fjerde klasse matematikk og fysikk. Jeg sitter blant annet i studentrådet til NV-fakultet hvor jeg jobber for å gjøre studiedagen best mulig for nettopp deg. Derfor ønsker jeg gjerne å høre dine tanker om hva som kan bli bedre! Om det er noe som helst du ønsker å ta opp eller snakke om, så er det svært lav terskel for å ta kontakt. Send meg gjerne en mail, melding på facebook eller ta kontakt in real life 😊

Hvordan kan du kontakte oss?

Bjarte: E-post: bjartemb@stud.ntnu.no, Facebook: Bjarte Møllerup Boge

Ane: E-post: anhb@stud.ntnu.no, Facebook: Ane Hovde Bø

Hver onsdag kl 16-17 sitter vi på kjøkkenet i det nye Identitetsarealet vårt (Mazemap: DU2-132). Her må du gjerne stikke innom enten om du vil ha en lengre prat, eller om du bare vil si hei eller ta en kaffe.

 

Hva gjør vi?

Som tillitsvalgte deltar vi på møter i studentrådet (IE og NV) og studieprogramrådet for LUR. Vi deltar også i enkelte andre råd og utvalg som angår lektorstudentene. Hovedoppgaven vår er å være et bindeledd mellom studentene og institutt/fakultet. Vi skal representere deres saker og interesser og jobbe for et godt læringsmiljø på studiet.

En gang i semesteret arrangerer vi allmøter. Her kan du komme for å høre om saker vi jobber med, stille oss spørsmål, komme med innspill eller melde deg som kandidat til valg som av LTV. Vi har også møter med de klassetillitsvalgte på hvert trinn, så du kan også ta kontakt med disse med saker du har, så blir det tatt videre.

 

Eksempler på saker du kan ta kontakt med oss for:

  • Er du misfornøyd med praksis? Hvordan opplegget er, eller hvordan krav som stilles til deg? Si ifra, så kan vi ta dette opp med de som faktisk arrangerer dette!
  • Har du innspill til forbedret studieplan? Fag som burde flyttes opp/ned? Dette er superrelevant for oss å få høre, ettersom det arbeides med endringer i studieplanen!
  • Vil du rapportere avvik eller kritikk mot kvalitetssikringssystemet? Er det dårlig informasjon fra studieveiledere, eller står studieveiledere opp som ansvarlig for områder de ikke har kjennskap til? Informer oss og vi skal få en oppklaring fra fakultet/institutt!
  • Usikker på hvem du skal kontakte i diverse saker? Vi kan hjelpe deg videre.
  • Er du usikker på hvordan du skal gå fram på utveksling, eller har du hatt en ræva erfaring når du skulle dra? Kom med innspill til oss om hvordan vi kan bedre info!
  • Har du andre spørsmål og er ikke sikker på hvem du skal gå til? Kom til oss, vi er her for dere!