Lektortillitsvalgte

 

Hvem er vi?

Vi er Ninni og Ane, og vi er tillitsvalgte for alle studenter på LUR.

Ane Hovde Bø

Ane Hovde Bø

Mitt navn er Ane, går i 3. klasse og har spesialisering innen matematikk og biologi. Jeg skal gjennom året 2020 sitte i Studentrådet IE. Her ønsker jeg blant annet å bedre kommunikasjonen mellom matematikkstudentene og IMF da mange har gode innspill når det kommer til studierelaterte saker. Samtidig ønsker jeg å jobbe for at Studentrådet skal bli mer synlig og at det skal være lavterskel å si ifra om urettferdighet eller forbedringspotensialer. Jeg brenner for rettferdighet der alle skal ha like muligheter!
Har som oftest lange dager på Realfagsbygget og om noen skulle trenge en prat er jeg ikke langt unna.

Ninni Maria Unneberg

Ninni Maria Unneberg

Ninni går i 2. klasse (kjemi og matte) og sitter i studentrådet NV. Er det noe som helst du ønsker å ta opp – godt eller vondt – er det bare å ta kontakt. Ninni er ofte å finne på Spanskrørets kontor i NV-gangen der hun tilbringer de fleste av sine våkne timer!

Hvordan kan du kontakte oss?

Ninni: E-post: ninnimu@stud.ntnu.no, Facebook: Ninni Maria Unneberg

Ane: E-post: anhb@stud.ntnu.no, Facebook: Ane Hovde Bø

Vi sitter også på Spanskørrets kontor hver tirsdag fra klokken 14-16!

 

Hva gjør vi?

Som tillitsvalgte deltar vi på møter i studentrådet (IE og NV) og studieprogramrådet for LUR. Vi deltar også i enkelte andre råd og utvalg som angår lektorstudentene. Hovedoppgaven vår er å være et bindeledd mellom studentene og institutt/fakultet. Vi skal representere deres saker og interesser og jobbe for et godt læringsmiljø på studiet.

En gang i semesteret arrangerer vi allmøter. Her kan du komme for å høre om saker vi jobber med, stille oss spørsmål, komme med innspill eller melde deg som kandidat til valg som av LTV. Vi har også møter med de klassetillitsvalgte på hvert trinn, så du kan også ta kontakt med disse med saker du har, så blir det tatt videre.

 

Eksempler på saker du kan ta kontakt med oss for:

  • Er du misfornøyd med praksis? Hvordan opplegget er, eller hvordan krav som stilles til deg? Si ifra, så kan vi ta dette opp med de som faktisk arrangerer dette!
  • Har du innspill til forbedret studieplan? Fag som burde flyttes opp/ned? Dette er superrelevant for oss å få høre, ettersom det arbeides med endringer i studieplanen!
  • Vil du rapportere avvik eller kritikk mot kvalitetssikringssystemet? Er det dårlig informasjon fra studieveiledere, eller står studieveiledere opp som ansvarlig for områder de ikke har kjennskap til? Informer oss og vi skal få en oppklaring fra fakultet/institutt!
  • Usikker på hvem du skal kontakte i diverse saker? Vi kan hjelpe deg videre.
  • Er du usikker på hvordan du skal gå fram på utveksling, eller har du hatt en ræva erfaring når du skulle dra? Kom med innspill til oss om hvordan vi kan bedre info!
  • Har du andre spørsmål og er ikke sikker på hvem du skal gå til? Kom til oss, vi er her for dere!