Heisann og hoppsann gjengen!!

Håpe dokke alle he hatt ei fin og rolig julefeiring, he fått kobla litt av etter eksamenskjøret og e klare til et nytt semester!!<3

No va de endelig tur til at ej sku ta over for Erle me å skrive søndagsinnlegg, og ej kjøre på me å skrive på dialekt, so dokke fe vel berre lære dokke å lese sunnmøring haha!!

No skal vi ut i andre veka me forelesninga og lab og øvinga og alt styret og stellet vi elska me å ver student i trondheim! Men!!! Vi he noken litt gøye ting som skjer ila uka, so listen up!

 

Mandag 17/1: Komitéopptak starta!! Det blir lagt ut meir info om dei ulike komitéane og link til påmelding imorga, so følg me på facebook for de!! Bli me og hold kontoret åpent i kontkom, planlegg quiz osv me fagkom, bli meir aktiv i spanskrørets idretta i idkom, skriv innlegg i vitnemålet me redaksjonen, planlegg stipendpils me arrkom, hjelp me å oppdatere nettsida me webkom eller bli me å planlegge fadderveka me faddkom!! fins noke til alle<33

 

Søndag 23/1: Årelekene vol. Trondheim!! Vi skulle jo egt til Åre i veke 4, men no som de e avlyst skal vi arrangere en aktivitetsdag som e åpent for alle Spanky folk!! Følg me på fb for meir info!!

 

Vi he fortsatt gratis kaffi på kont, so ta dokke en tur innom for ei pause mellom forelesninga eller berre for å chille litt!!

 

OG!! Sjekk ut instan, for vi drive på me å legge ut introduksjona av alle våre nye styremedlem!!

 

Ha en fortsatt fin søndag, og bruk dagen for å restituere og gjer dej klar til ei ny veke! De gjer iallfall ej!! (går i cola, pretty little liars og lab forberedelse:)))

Klem, Amalie<33