Spanskrøret fotball VS Delta

11212259_10152685593941666_343147192_n

Da sola sto midt på himmelen i dag (03.05) sparket Spanskrøret og Delta i gang en kamp som startet slik den ofte gjør – med baklengsmål. Didrik Kvanvik Hopen så den snaut to måneder lange gymlærer-karrieren passere i revy etter å ha gitt fornyet tillit til den gamle traveren Øyvind Knapperholen. Men Knapperholens gutter viste at de gjerne vil la Hopen sitte trygt i sommer, og slo tilbake mot slutten av førsteomgang, da den tidligere toppscoreren Christoffer Børstad kriget inn et utligningsmål.

Etter pauseunderholdning fra en spillesugen Ola Bøkseth Jermstad (tidligere kaptein) ikledd skinnjakke og sneakers, startet de mørkegrønne andreomgang i et forrykende tempo. Etter en sjansebonanza av de sjeldne kom det etterlengtede 2-1 målet signert Lasse Tellevik. Målet var av det mindre spektakulære slaget, slik det ofte er når Tellevik putter. Men det stoppet ikke der – noen minutter senere endte en klarering opp hos samme mann, og dagens toppscorer satte inn sitt andre for dagen.

Heldigvis for ligaens omdømme ender ikke disse målene opp i noen offisiell statistikk. Kampen ble gjennomført uten dommer, og siden Kristian Rye var sykemeldt fantes heller ingen spillende dommer. Det ble likevel en overraskende clean kamp, til og med den notoriske kortsankeren Vebjørn Nordahl klarte å holde seg i skinnet. Kanskje var dette i hovedsak fordi han spilte i noe som så mer ut som en tvangstrøye enn en fotballdrakt. Publikum, som talte nåværende og forhenværende gymlærer, samt tre normale supportere og Ola – fikk se en oppvisning i Spanskrøret-fotball i en kamp som til slutt endte 3-1. Matchballen går til laget i sin helhet. Flere bilder ligger på siden til Spanskrøret fotball.

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *