For bedrifter

Om Lektorutdanning i Realfag

Spanskrøret er linjeforeningen for studenter ved Lektorutdanning i Realfag (LUR) for 8.-13. trinn. Dette er et 5-årig masterprogram ved NTNU Trondheim som gir både god realfaglig og pedagogisk dybde.

Studentene ved LUR velger realfaglig retning innen to fag, og fordyper seg i ett av dem. Fordypningsfaget skal man i siste semester skrive masteroppgave i. Masteroppgaven kan enten være faglig eller didaktisk.

 Fagkombinasjonene studentene kan velge mellom er:
  • Matematikk og biologi
  • Matematikk og fysikk
  • Matematikk og informatikk
  • Matematikk og kjemi
  • Biologi og kjemi
Lektorutdanning i Realfag

Jobbmuligheter og bedriftspresentasjon

Studentene ved Lektorutdanningen i Realfag har altså en bred kompetanse og dermed en rekke karrieremuligheter, både innen pedagogikk og realfag.

Har din bedrift ledige stillinger eller karrieremuligheter for fremtidige lektorer?
Har dere lyst til å dele deres kunnskap og holde foredrag for lektorstudenter?
Eller har dere et ønske om å presentere deres bedrift og holde en bedriftspresentasjon for å komme i direkte kontakt med dyktige realister?

Ta kontakt med fagansvarlig i Spanskrøret via mail på fagleder@spanskroret.no.

Stillingsutlysninger

Enkel Læring har jobbtilbud som mentor! De skriver følgende:
 
Hei alle lektorstudenter!
Vi i Enkel Læring søker nå flere mentorer til elever i ungdomskolen og vgs!
 
💚Dersom du ønsker å ta studiene i praksis og få en studierelevant jobb er dette stillingen for deg! I Enkel Læring er du privatlærer for et sett med elever som du følger ut skoleåret, og gjerne ut neste også. Du vil ha ansvar for å følge dem opp i utvalgte fag (oftest matte) og sørge for at de opplever motivasjon og mestring. Det alle viktigste målet for undervisningen er å gi elevene dine motivasjon, og ikke kun bedre karakterer. Vi har sett at dersom elevene har det gøy med deg som mentor og de gleder seg til å jobbe kommer karakterene gratis. Din oppgave er da å bli en god rollefigur og venn for eleven, for å så hjelpe dem å faglig utvikle seg.
 
💚Fra deg som mentor søker vi følgende:
– Du er sosial og evner til å bli venner med de fleste
– Du er stødig på skolen
– Du brenner for å gi god undervisning (hos oss må du gjerne teste ut det du lærer på studiene for å se hva som faktisk fungerer)
– Du er selvstendig og evner å planlegge dagene selv
– Du er en generelt morsom person som er spennende å være rundt
 
💚Mer info om stillingen finner du på EnkelLaering.no/jobb
💚Søknadsfrist: snarest
💚For å søke kan du sende CV til kontakt@enkellaering.no
💚Spørsmål og andre hendvendelser kan sendes til kontakt@enkellaering.no eller +47 471 84 744
 
Vi ser frem til å høre fra deg!
Med vennlig hilsen Thomas Myrseth & Enkel Læring
Hei alle sammen🥰
 
Kateter søker kursutviklere i DiskMat, KTN, Fysikk og mer!😊 Har du sterke akademiske ferdigheter og liker å lære bort? Som kursutvikler hos Kateter får du muligheten til å jobbe i et oppstartsselskap, og til å bli enda dyktigere i emnene du har. Du får følelsen av å ha et verv med jevnlige sosiale arrangementer, samtidig som du får lønn.
 
💚Hva er Kateter?
Kateter startet som et useriøst sideprosjekt av to fysmatere, og har siden det ekspandert til en meget lønnsom bedrift takket være dyktige ildsjeler som har laget prima kurs. Mange studenter synes ressursene de får fra universitetet er mangelfulle eller lite effektive, og vi har sett verdien av at vi studenter lærer av hverandre – vi snakker samme språk, husker bedre hva som er vanskelig enn det foreleseren gjør, og synes at formatet på mange forelesninger kan virke utdatert i 2024.
 
💚Hvordan fungerer jobben?
Som kursutvikler skal du, med noen rammer, selvstendig lage et kurs, som vi selger gjennom vår plattform. Blant annet får du i ansvar å lage videoer, skrive tekst, lage oppgaver og utvikle interaktive figurer i Graphica, vårt grafikkbibliotek.
 
💚Deltid som kursutvikler
Som deltidsansatt har du fleksibilitet til å arbeide når du vil. Du blir en del av et oppstartsselskap i vekst og deltar i ukentlige møter (om du ønsker).
 
💚Summer internship som kursutvikler
Som summer intern jobber du sentralt i Oslo på et kontor med takterasse med utsikt over slottet og rådhuset. Du jobber tett med andre summer interns og fast ansatte.
 
💚Noen av fagene vi søker kursutviklere til er:
• Fysikk
• Diskret matematikk (DiskMat)
• Datamaskiner og Digitalteknikk (DatDig)
• Kommunikasjon – Tjenester og nettverk (KTN)
• Kjemi
• Matematikk 1, 2, 3 og 4 for MTELSYS, MTKJ, MTTK
 
💚Hvem er du?
Du er selvstendig, har gode pedagogiske evner og har gode karakterer i emnene du ønsker å lage kurs for.
 
💚Hvordan søke:
Send en mail til rekruttering@kateter.no med motivasjon, CV og karakterutskrift dersom du er interessert! Du vil bli kalt inn til intervju dersom profilen din er interessant.
Vi er et selskap i vekst og trenger dyktige personer! På intervju ser vi etter det beste i deg og gjør alt vi kan for å finne en rolle til deg i teamet. Hvis du er usikker, så burde du søke!
Sommerjobb til realfags- og lærerstudenter
 
Forskerfabrikken arrangerer sommerlab og trenger lokale kursledere over hele landet!
 
«Forskerfabrikken søker inspirerende og engasjerte kursledere til årets Sommerlab!
Som kursleder på Sommerlab veileder du barn gjennom alt fra spennende eksperimenter til morsom fysisk aktivitet. Målet er å vekke barnas interesse for real- og teknologifag og bidra til at de føler mestring i disse fagene. Kurset er for barn som skal starte i 5.-7. klasse den kommende høsten.
Til å lede undervisningen søker vi inspirerende og engasjerte kursledere til ca. 150 sommerskoler landet over.
Hvis du synes dette høres ut som en artig jobb oppfordrer vi deg til å klikke på linken under og sende oss en søknad:
Hei alle sammen!
Aalto tilbyr muligheten for å søke interships i sommer🧡
De skriver følgende:
Aalto Science Institute internasjonale sommerforskning (praksis)-programmet tilbyr 60 bachelor- og masterstudenter sommerjobbmuligheter for å delta i aktuell forskning, for å samhandle med de fremste forskningsgruppene ved Aalto-universitetet, og for å danne nettverk i et internasjonalt miljø. Praksisplassene er åpne for studenter fra alle land.
Søknadsperioden for 2024 sommerforskning (praksis)-stillingene er åpen fra 2. januar – 29. januar 2024. Alle stillingene er lokalisert på Aalto-universitetets hovedcampus i Espoo, Finland (fjernansettelse er ikke mulig). Studentene er ansatt som forskningsassistenter ved vertsavdelingen. Minstelønnen er 1800 euro/måned og i tillegg betales en enkelt reisebonus på 400 euro/800 euro for de innenfor/utenfor Europa.
Det finnes mer informasjon under dersom du er interessert☺️
Spørsmål: asci-interns@aalto.fi

Bedriftspresentasjoner

Teknologiporten

Oversikt over aktuelle bedriftspresentasjoner via Teknologiporten finner du på arrangementer.

Logg inn på Teknologiporten via Feide og registrer informasjon om din studieretning for å få tilgang!

 

Bindeleddet

Det er mulig å melde seg på bedriftspresentasjoner via Bindeleddet ved å lage seg en profil på deres nettside.