Utveksling og utenlandspraksis

Er du interessert i å dra på utveksling eller se på mulighetene for utelandspraksis? Her har tidligere LUR-studenter meddelt sine erfaringer og tips!
Utveksling

NTNUs beskrivelse for utveksling for LUR-studenter:

«Utveksling kan være både lærerikt og utviklende på mange måter. Det er en del du skal passe på for at det skal gå opp med kravene i studiet, men det kan også åpne opp nye muligheter. Det beste rådet vi kan gi er å starte planleggingen tidlig, tenke litt på hva du vil oppnå med utvekslingen, og å være åpen for at det finnes flere måter å oppnå dette på en du kanskje har sett for deg.»

Foreløpig står det ikke særlig mer om utveksling, men om det skulle oppdateres (som forhåpentligviss skjer snart) kan du trykke her.

Hvis ikke håper vi denne siden er nyttig og hjelpsom for deg som ønsker tips til å dra på utveksling!

 

Praksis i utlandet

Utenlandspraksis har vært gjennomført to ganger for 5LU- studenter. Første gang i 2019, og så igjen i 2023. Det blir ifølge instituttet ikke lov med utenlandspraksis i 2024, men at de skal starte opp med et bedre opplegg for året etter. Dersom du er interessert i å dra på utenlandspraksis, lurer på hvor man kan dra, og hvordan man får det til anbefaler vi å lese erfaringer fra studenter som har gjennomført dette!

Utvekslinger på LUR

Milano

Les om Tonjes utveksling, erfaringer, fag og søknadsprosess til Milano!

Svalbard

Les om Ingvilds utveksling, erfaringer, fag og søknadsprosess til Svalbard!

Flag of Germany

München

Les om Elises utveksling, erfaringer fag og søknadsprosess til München!

Barcelona

Les om Oscars utveksling, erfaringer, fag og søknadsprosess til Barcelona!

Utenlandspraksiser på LUR
Flag of Zambia

Zambia

Les om LUR-studenter som har hatt praksis i Zambia!

Sveits

Les om LUR-studenter som har hatt praksis i Sveits.

Har du vært på utveksling eller utenlandspraksis?
Har du vært på utveksling og vil dele dine erfaringer og søknadsprosess vil vi gjerne dele dette slik at LUR-studenter kan få inspirasjon til å dra på utveksling! I såfall gjerne fyll ut dette skjema, og send inn til en av mailene under. Tusen takk på forhånd! Dersom du har vært på utenlandspraksis vil vi også gjerne høre om det!

faglederspanskroret@gmail.com

iktansvarligspanskroret@gmail.com
Bildegalleri fra praksis og utveksling på LUR