Ny student

Hei og velkommen til Spanskrørets nettside! 
Spanskrøret er linjeforeningen for Lektorutdanning i realfag (LUR), et 5-årig masterstudium på NTNU.

LUR er et studie preget av høy faglig kvalitet, og et kjempegodt sosialt miljø. Lektorutdanning har blitt mer og mer populært de siste årene, og med en mastergrad innenfor realfag eller fagdidaktikk/pedagogikk, stiller du sterkt i arbeidsmarkedet. Samfunnet har et stort behov for flere realfagslærere, men LUR gir deg også mulighet til å få jobb andre steder enn i skolen. Realfagslektorer kan for eksempel få rådgiver-, forsker- og lederstillinger, så du trenger ikke bekymre deg hvis du tviler på om du egentlig vil bli lærer. Realfagene i utdanning foregår på Gløshaugen sammen med studenter fra andre vitenskapelige linjer, mens pedagogiske fag gjennomføres på Kalvskinnet med andre lektorstudenter uten realfagsretning.

Lektorutdanning i Realfag

Spanskrøret er linjeforeningen for lektorutdanningen i realfag, og det er vi som planlegger og organiserer det meste av små og store sosiale og faglige arrangementer. Vi er en aktiv linjeforening, som blant annet arrangerer immatrikuleringsball, julebord, Åretur, vårfest, idrettsarrangement, faglige seminar osv. Vi jobber hele tiden for et godt sosialt miljø, og skal gjøre vårt ytterste for å være her for dere – ikke bare i begynnelsen, men også hele veien som student på LUR.

Har du fått plass på lektorstudiet i realfag? Da vil vi gjerne ønske deg hjertelig velkommen til både studiet og til linjeforeningen Spanskrøret! Vi kan garantere deg at du som LURing vil få en fantastisk studietid med masse gøy!
Les mer om Spanskrøret og fadderuka ved å klikke på lenkene under: