Spanskrøret + Volvox & Alkymisten = SANT!

11188418_10155692197690227_8492556869895161447_nVi kan idag med stolthet bekrefte at ryktene om at Spanskrøret har innledet et forhold med Volvox & Alkymisten er sanne! Volvox & Alkymisten  er linjeforeningen for de som tar bachelor- og/eller mastergrad i biologi, kjemi, bioteknologi og årsstudium i kjemi og biologi ved NTNU. Forholdet har blitt sterkere og sterkere gjennom semesteret og blomstret under vårfesten vi hadde sammen. Da Volvox & Alkymisten allerede er gift blir vi ikke mer enn elskere, men samarbeidet blir ikke noe dårligere av det! Vi i styret håper dette blir en vinn/vinn situasjon for alle, der våre medlemmer får et enda større sosialt og faglig tilbud gjennom semestrene framover!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *