Sommerhilsen fra kråkeluren

Hei og hopp!EFMsCqIiBsnFEVx4AOVlHW04NPvqWLDRFUGaAd9v_vwgMQSbn8OMVlFiceMJ-4OO4kq-DA=w1315-h513

I sommer var vi en gjeng kråker som tenkte vi skulle dra på tur, eller kråkeseminar som vi kaller det! Turfølge bestod av undertegnede (Ola), Lars og Trond fra kråkeluren, samt Ola J og Emil. Ola J og Emil er ikke per nå med i Kråkeluren, men har hjerter av kråkesølv.

Turen startet med at vi samtlige innså at tolv timer i bil med fem gutter på mellom 180-190 i en alt for liten bil kunne bli tungt. Etter 12 timer, dårlig humor og brutte intimgrenser var vi framme ved hytta midt i Tysfjorden! Det bar rett opp på fjellet for å prøvesmake øl og annet brunt mens vi så på solnedgangen og sang til ukulelespilling.

Turen til nord varte i seks dager. Disse ble stort sett brukt til fiske og fjeldturer. Både øl og ukulele var alltid i nærheten. Vi fikk se både nise og havørn fra båt og elg ifra land.  Etter å ha fått torsk, sei, brosme, makrell, lange og en mikroskopisk uer på kroken ble det kurs i fiskekakelaging av min mor.

Kåringen årets fisker går til Trond, som fikk den største seien, den største brosma og en så stor                                                                         torsk at d11774635_10153511204755645_480617729_nen fikk navnet Odd-Geir (15 kg). Årets mest overraskede gikk til Lars som ikke hadde sjekket opp hva nise var før jeg sa: nå svømmer det ei nise tre meter bak deg Lars. Åres morder ble Ola J som måtte ta livet av samtlige fisk Lars fikk opp i båten. Emil får prisen årets trubadur for å alltid prioritere ukulelen i sekken. Siden jeg selv skriver fikk jeg ingen kåring, selv om resten av gutta kalte meg «stormåsan» grunnet min høye røst.

Flere bilder finnes på sia til kråkeluren og på facebook. Alt i alt har vi alle hatt en strålende tur og vi gleder oss til å ta fatt på alt annet enn skole det neste semesteret! GOD SOMMER!

Hilsen

Kråkemor, Ola 😀

Sdh6TMLaukO8mSjuV7pQeEuCc4ZYaYr10Jn4xXsEGj67Gn7dMwHzNhTbxERkfKJcfa25rA=w1315-h513

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *