En psykt vanlig uke

God kveld!

Til uken er det en psykt vanlig uke som står i fokus. En psykt vanlig uke er navnet på et samarbeidsprosjekt mellom linjeforeningene på Gløshaugen, som har som formål å sette studentenes mentale helse i fokus. På tirsdag, onsdag og torsdag vil det være ulike foredrag rettet mot mental helse, og på mandag og tirsdag kommer linjeforeningsstyrene til å ha ulike stands rundt om på Gløshaugen. Standsene vil være fra 10-14, og det kommer til å være mye forskjellig på de ulike standsene, så anbefaler alle å ta seg en tur! 🙂 Programmet for uken ser slik ut:

Foredrag:
Tirsdag 25.04 kl 16:15 i R7: Hanne Brorson “Tankevirus”
Onsdag 26.04 kl 16:30 i R2: Foredrag fra Sit: Tidsplanlegging og stress
Torsdag 27:04 kl 16:30 i R2: Foredrag fra Sit: Søvn

Stands:
Mandag 24.04 kl 10-14, hele Gløshaugen, Øya og Tyholt
Tirsdag 25.04 kl 10-14, hele Gløshaugen, Øya og Tyholt

I tillegg er det planlagt grilltur på fredag internt i Spanskrøret, mer info om tidspunkt og plass kommer snart! Det blir kjempekos, så håper de aller fleste kan ta seg tid til dette! 😀

Alt av info om en psykt vanlig uke finner du på facebookarrangementet.

I morgen avholdes det generalforsamling for Naborevyen.  Det er åpent for alle, men man må være medlem av revyen for å ha stemmerett. Det er mulig å melde seg inn nå for å få stemmerett, så man trenger ikke å ha vært med på forrige revy. På generalforsamlingen skal også revystyret velges, så om du vil være med å påvirke revyen neste år er det nå du har muligheten til det! Info finner du på facebookarrangementet deres.

I morgen er det også allmøte for ILU, og her er det viktig at vi fra Spanskrøret møter opp, da det skal velges to nye HTV’er for oss, en for NV og en for IE! Det vil også bli servert gratis pizza 😉 Arrangementet finner du her.

Ha en fin uke, så ses vi etterhvert under den psykt vanlige uken! 😀

 

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *