Siste innlegg for semesteret!

Hei alle Luringer,

Nå er det ikke lenge igjen til sommerferie! Vi må bare jobbe på en måned til så kan vi ta en velfortjent ferie ? I den anledning arrangerer Fagkom diverse kræsjkurs i løpet av eksamensperioden. Den 23. mai blir det kræsjkurs i grunnkurs i analyse II og den 3. juni blir det kræsjkurs i flerdimensjonal analyse. Hold av datoene! Klokkesett og sted kommer fortløpende – følg med i kull-gruppene eller i Spanskrøret Faglig.

Nå nærmer det seg snart 17. mai. I den anledning ønsker Spanskrøret å samle alle medlemmer til en hyggelig 17. Mai-frokost. Tradisjon tro blir den holdt på fakultetets lunsjrom i 13 etasje i sentralbygg II. Det blir spleiselag hvor alle tar med noe pålegg eller snacks (Meld fra hva du tar med HER). Instituttet dekker brødmat og drikke, samt engangsutstyr. Etter frokosten vil det bli tatt bilder ved hovedbygget før en går i samlet flokk ned til folketoget. Håper så mange som mulig blir med! Arrangementet finner du HER.

Vil også minne om at Delta, Nabla, Timini og Spanskrøret inviterer til visning av Game of Thrones sesong 8! Dette skjer hver mandag fremover kl 18.15 i R9! Arrangementet finner du HER.

Masse lykke til på eksamen, dette klarer du!

Ps: Ryktes at en ny utgave av Vitnemålet vil komme i løpet av mai!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *