Pride, lavotur og rosatur

God søndag alle sammen,

Minner om at påmelding- og betalingsfristen til immatrikuleringsballet er i morgen. Har du enda ikke meldt deg på? Klikk deg inn HER. Ellers finner du mer informasjon HER.

På lørdag er det klart for Trondheim Pride parade. Har du lyst å bli med og gå i paraden sammen med Spanskrøret? Møt opp utenfor Trondheim Katedralskole kl 11.30. Spanskrøret stiller med fane. For mer informasjon, følg med i arrangementet HER.

I tradisjon tro skal kråkene (medlemmer av Spanskrørets mannskor)  igjen rette nebb og vinger mot skogen i årets lavotur og polferd. Så finn frem truger, gammasjer og refleksvester og bli med. Oppmøte utenfor hovedbygget på Gløshaugen kl. 12 på lørdag. Om det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt med Kråkefar Tørst på facebook!

Det er ikke bare kråkene som skal på tur denne helgen, LUREmus (Spanskrørets kvinnelige kor) arrangerer nemlig rosatur på lørdag. Oppmøte ved torget kl 14, hvor det handles inn alt som trengs for å bli klar for ekspedisjon. Så går turen videre med kollektivtransport ut av byen til et sted ingen helt vet hvor er. Returen blir med siste transport hjem igjen. Om det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt med Musemor Musen på facebook!

Ha en ellers fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *