Fra løpeuke til valguke

God søndag!
Håper alle har hatt en fin påske, og klarer å komme tilbake til lesingen!

Denne uken har vi hatt løpekonkurranse på Strava med de andre linjeforeningene om å løpe flest km/medlem, og i følge gymlærer Svein så ledet vi kl 00:00 i natt. Siste timene i dag kan forandre mye, så stå på! Vi i styret er utrolig stolte over den innsatsen flere av våre medlemmer har lagt inn her.

 

I morgen, mandag 20. april kl 16:15, er det digitalt allmøte for alle LUR-studenter. Der vil de tillitsvalgte informere om hva de jobber med, det vil være mulighet for å ta opp saker og stille spørsmål og ikke minst vil det bli en appellrunde for de som stiller eller vurderer å stille til ny LTV for NV. Frist for å melde kandidatur er 22. april og dagen etterpå begynner valguken. Link til allmøte vil komme i arrangementet. Vell møtt!

Det arrangeres fortsatt flere digisosiale arrangement, følg med på facebook for mer info!

Lykke til med lesing, løping og pågangsmot! Stå på<3

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *