Oktoberanza, Spanskrøret Idrett 10 år og månedens komitémedlem

God søndag!

Da er det høstferie for de som har det. Håper alle 5.semestersstudenter der ute lader batteriene sine så godt de kan nå. Det gjelder for så vidt alle andre luringer og. Nyt høsten og det nydelige været nå om dagen!

Neste søndag går Spanskrøret Idrett sitt 10-års jubileum av stabelen. Dette planlegger vi å feire med å arrangere et AmazingRace-inspirert rebusløp. Meld deg på med eller uten lag HER.  Utfordringene dere vil møte på vil være inspirert av de ulike tilbudene Spanskrøret Idrett har, og har tilbudt de siste ti årene. Oppmøte ved torget kl. 12 for å kjempe om æren og den gjeve pokalen gymlærer Svein har skaffet!!

 

 

Det er oktober og det betyr OKTOBERANZA med LURDO! som fyller 2 år. Oktoberanza er en måned full av artige spillrelaterte aktiviteter. Sjekk plakaten. Neste ut er Werewolf Legacy Kurs på lørdag på Work-Work. Hva er det? Jo, kurs i bløffing, deduksjon og secret identity spill – Werewolf style!

Kommende arrangement:
         • 10.oktober – Werewolf legacy kurs 12-20.
         • Lasertag i uke 42
         • Escape Room i uke 43
         • 30.oktober – Spillkveld med Halloweentema
          • 18:00-23:30

 

Månedens komitémedlem er ingen ringere enn arrkom sin kjære Bao Vo! Bao stiller alltid opp der det trengs. Han tok ansvaret for arrkom sin hybel i fadderukene, og stod i spissen for speedfriendingen som fant sted tidligere denne uka. Bao en en gledesspreder og bidrar til god stemning i komitéen – arrkomleder og arrkom setter stor pris på deg!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *