OPS, XYZ, løping og bading

God kveld i stugu!

Nok en uke er ved en ende, og snart nærmer også oktober seg slutten. Vi vet alle hva det betyr – HALLOWEEN 😀

I morgen kl. 16 arrangerer fagkom OPS! Kurs i selvmordsforebygging i samarbeid med Vivat. Oppmerksom på Selvmordstanker, OPS! er et kurs som er veldig relevant for oss som fremtidige lærere.

Senere samme kveld (mandag altså) er det løpetrening kl. 19 med Spanskymisten og Spanskrøret Idrett. Møt opp foran Hovedbygget!

På onsdag er det håndballtrening med Spanskymisten som vanlig kl. 20:30.

På torsdag kl 17:30 blir det oktoberbad aka Halloweenbadet med badeklubben i Ilsvika.

Samme dag har LURveleven korøvelse kl 18. hvor de øver på julesanger til Julekos 7. november. Husk å melde dere på HER. Arrangementet er gratis og blir skikkelig koselig med julegrøt, pepperkaker og underholdning<3

På fredag starter en digital versjon av XYZ-faktor. Lurer du på hva dette er? Navnet kan minne om det litt mindre kjente X-faktor, og arrangeres er en konkurranse som arrangeres annenhvert år for å finne ut  hvilken av linjeforeningene i NV-gangen som er den beste og mest talentfulle. På grunn av situasjonen vi er i blir det ikke et tradisjonelt show som det har vært før, men heller en nettbasert konkurranse!

I tillegg har oktoberanza sin siste spillkveld og LURDO! varter opp med spill på Work-work. Ta turen ikledd ditt skumleste antrekk (eller hva du vil) og bli med på moroa!

Lørdag er det tur til Burmaklippen med TURLUR. Oppmøte 12:15 ved Dragvoll!

Flere innlegg

Ny? Registrer her

Logg inn

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Brukernavn *
Ditt NTNU navn
Fullt navn *
E-post *
NTNU-mail
Passord *
Bekreft passord *
Brukernavn *
Passord *
Husk meg