Ukas tema: tilhørighet

God kveld!

Denne uka arrangeres «En psykt vanlig uke». Dette er et intiativ fra studentene hvor målet er å bidra til økt oppmerksomhet rundt psykisk helse, samt å senke terskelen for å prate om det. Årets tema er tilhørighet – og følelsen av å høre til et sted (eller hos noen). For mer informasjon trykk her.

I denne anledning ønsker vi i styret også å få til noe litt ekstra hyggelig denne uka. Vi stiller derfor med gratis kaffe på identitetsarealet kl 12, fra mandag til og med fredag. Gratis kaffe OG en mulighet til å møte på noen kjente fjes? Hvem kan si nei til det?? Kom innom og slå av en prat!

Tirsdag 16.03.21 skal spanskrøret på KINO!! Vi skal se «Tenet», og det varmer hjertet litt å se hvor mange som allerede har meldt seg på. Filmen er sykt bra (har sett den, og mener det.), og gjengen er jo enda litt bedre (kjenner mange, og mener det.). Detta blir en fin aften.

Nyyyt denne uka – også håper jeg vi sees!

Klem Erle

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *