Volleballturnering, foredrag og hygge på kontoret!

Heisann sveisann gutta krutt! Amalie her:)

No begynne perioda me midtsemestersoppgave og realisasjonen om at de ikkje går an å late som studie ikkje fins lenger… Og med de he vi noken gøyale ting som kan distrahere oss i disse ¨mørke¨ tider :p

 

Tirsdag 1/3: Foredrag om elever utsatt for overgrep

Anbefaler virkelig alle som har mulighet til å komme. Dette blir utrolig relevant for alle vi som skal jobbe i skolen, og bare generelt sett for livet. Sjekk ut fb arrangementet her: https://fb.me/e/XmyoxpgC

 

Fredag 4/3: Kake, vafler og kaffe på kontoret!

Starten av en ny tradisjon! Dinne veka e første «kake, vafler og fremdeles gratis kaffe» på kontoret! Det vil skje anna kvar veke framover! Og vekene i mylla ska det haldast lotteri slik som det va no på fredag<333

 

Laurdag 5/3: Volleyballturnering!

Vi, sammen med SALT og Erudio, skal arrangere en volleyballturnering på laurdag! Laga e påmeldte, og etterfesten he åpna for påmelding! Ta med konkurranseinstinktet og godt humør!! Link til fb arrangementet: https://fb.me/e/3Wz8k5f6v

 

Det va det for dinne veka! Håpe dokke fe ei fantastisk veke<3

 

Xoxo, Gossip girl<3

 

Forresten!! Her e link til vårfesten/låvefesten som skjer 26/3!!! Berre å hype dokke!! blir rått! https://fb.me/e/5jzANbX08

Flere innlegg

Ny? Registrer her

Logg inn

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Brukernavn *
Ditt NTNU navn
Fullt navn *
E-post *
NTNU-mail
Passord *
Bekreft passord *
Brukernavn *
Passord *
Husk meg