Endelig SKIKKELIG student!!!

Heisann igjen dere!!

No e fadderveka over, og det e tid å bli fulltidsstudent på ordentlig.. heh.. Men frykt ikke!! For vi he Monge gøye ting som skjer framover!!

LURdo he brettspillkveld på onsdag 31/8 på work-work!! Ta med en venn eller to, og kos dere med LURdo sitt stoooore utvalg med brettspill!!

Immball påmelding!! Det e fortsatt mulig å melde seg på til immball!! Det e en feiring vi he for å feire alle våre fadderbarn, so om du e fadderbarn sjøl, fadder som vil heie på fadderbarna dokka, eller berre sjukt gira på en god kveld, so meld dokke på!!

Påmeldingsfrist e imorga 30/8, og linken til påmelding e her https://forms.gle/qs95kDEkYNPb1oYX8

Vi fe også Jon Larsen på besøk for et foredrag som heite “Jakten på stjernestøvet” torsdag 1/9 kl 10:15 i A32!! Arrangementet e heilt gratis, og anbefales til det høyeste<33

Sist men ikke minst, he Naborevyen infomøte på fredag!! Det starta på skulen, også skal vi videre til O’Learys for å få opp stemninga!!

Det va det for denne gong, håpe dokke he hatt ei like fantastisk fadderveka so ej he, også gler ej med til å sjå dokke alle på alle dei kjekke arrangementa framover<333

Xoxo, Gossip girl<3

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *