Komitèopptak og Åre!

Hei alle sammen! Nytt år og nye søndagsinnlegg

Håper alle har lagt forrige semester bak seg, og fått en fin start på det nye

Denne uka åpna vi årets komitèopptak! Om du ikke har meldt deg på enda kan du trykke her for å fylle ut opptaksskjema! Opptaksskjema. Usikker på hvilke du vil bli med i? Følg med på spanskrørets insta, hvor hver komite har takeover i noen dager til. I dag er det Isak med idkom som har takeover, så gå inn på storyen og send han spørsmål så han får litt å gjøre. Minner også om at selv om du var i en komite i høst må du melde deg inn på nytt. sry mac

In other news, endelig får vi muligheten til å dra på Åre! Første Åre-året på 2 Åre. For noen blir det et gjensyn. For de fleste blir det første gang! Var influensa eller omgangsjuke eller noe sånt de to forrige gangene, så vi har måttet vente på at svenskene ble friske igjen. Så vi takker dem for det. Jeg gleder meg som en unge hvertfall, har faktisk fått lov av flere til å sette på Broiler uironisk for en gangs skyld så det skal bli deilig. Lage meg litt kakao baileys og. Blir du sliten av herjing i snøen er døra åpen om du trenger en oppkviker. Uansett så sees vi der!

Trenger også 1-2 ghostwriters til å skrive neste søndagsinnlegg mens jeg sover på bussen hjem. Off-the-books asså. Søknad kan sendes til inspektor@spanskroret.no. Ikke si det til Olav

Mvh Håkon

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *