Filmkveld!

Hei igjen og god søndagskveld!

Vært en lang helg med Naborevyen og Hybrida-jubileum for min del så ble sent innlegg idag! Nydelig gjennomførte sketsjer, musikalske nummer og vignetter av Naborevyen på fredag! Helt sikkert lørdag også men det kan jeg ikke vitne til. Virkelig supert jobba, likte spesielt godt blackboard sangen og werewolf sketsjen, de traff bra! — Uka som kommer;

På onsdag arrangerer arrkom filmkveld! Det stemmes foreløpig om hvilken film vi skal se inne på arrangementet på facebook, LINK. For øyeblikket er det «Et glass til» som leder, med «Top Gun Maverick» og «Tina & Bettina» hakk i hæl. «Et glass til» er en kjempegod film så den er en must watch om du ikke har sett enda.

Amalie var flink ifjor på å si sånn lykke til med vurderinger eller praksis og sånt for de ulike trinnene. Jeg klarer så vidt å følge med på egen semesterplan, så da helgarderer jeg meg heller litt;

Masse lykke til med praksis / midtsemester / ekskursjon / seminar / kurs / lab / øvinger / diverse andre prøvelser, til de det måtte gjelde av Spanskrørets medlemmer! Og om dette allerede er gjennomført, så gratulerer så mye, og vel blåst!

Ønsker alle en fin uke!

Håkon

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *