Psykt vanlig uke, Stipendpils og Fadderpåmelding

Hei, takk for en kjempebra fest igår! Jeg koste meg masse, håper dere andre gjorde det samme! Dere så alle kjempefæle ut. Første og siste gang vi alle går i wife-beaters, håper jeg. Gledes allerede til neste gang!

Denne uka er det En Psykt vanlig uke. Mange fine arrangement og aktiviteter som er åpent for alle studenter! Sjekk ut innlegget vi la ut på Spanskrørets instagram for oversikt over uka! Eller sjekk ut Psykt Vanlig uke sin instagram for enda mer info! Du kan velge helt selv hvilken instagram du sjekker ut! Hvor heldig er ikke du!

Fadderpåmelding er også åpen nå. Mariken skrev en veldig bra pitch i innlegget sitt, så henviser bare rett til den -> Fadderpåmelding. Min pitch ville gått noe sånt som det her: Fadderperioden er veldig gøy og veldig viktig, og da er det også veldig gøy og veldig viktig å ha faddere som kan ta imot nye LURinger

Stipendpils returns. Torsdag er det duket for årets første stipendpils. Veldig god mulighet for å pilse, enten medbrakt eller kjøp på kont. Lenke til arrangementet -> Stipendpils

Det var det for denne gang, snipp snapp snute

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *