Masse greier! Julebord, LURDO!, Debatt …

Hei alle sammen! Håper dere nyter søndagskvelden. Mye å få med seg denne uka, vi knekker igang:

JULEBORD fredag om 2 uker! Det blir en helaftens kveld, det kan jeg love. Kommer en teaser ila uka, men vi er godt igang med innspilling av show som skal holdes på kvelden. Bare å glede seg, frist neste søndag!

Vi skal dele ut æresbevisninger samme kvelden, og fristen for å foreslå æresmedlemmer går ut IKVELD! Siste sjans for å skrive inn kompisen din du møtte i fadderuka som har vært med i Spanskrøret i 2mnd, og fortjener selvfølgelig ærespris fordi han kan chugge på 5 sekunder.

På julebordet ønsker også vi i Styret å bli utfordret litt. Dermed har vi åpnet for at dere kan sende inn forslag til ting vi kan gjøre, såkalte «styrechallenges«. Fristen for å sende inn forslag der er også IKVELD. Forms for begge sistnevne ligger i Spanskrøret hovedgruppa på Facebook.

Imorgen, Mandag, er vi så heldige å få komme på partidebatt. Da kommer det representanter fra SV, Ap, Sp, Høyre og FrP for å debattere Lektortemaer. I tillegg får man gratis pizza! Det er kl 17:00. Påmelding skal ha blitt lagt ut på kullgruppene, evt se nyeste innlegget vårt på instagram!

På tirsdag, 31.oktober er det jammen mye som skjer, naturligvis da det er selveste Halloween. Hold dere fast nå:

  • Allmøte kl16:00. Bli med for info utveksling og hvordan tillitsvalgte jobber for at vi skal få det bedre: Allehelgensmøte
  • RRRett etterpå arrangerer Arrkom paint ‘n sip, så de to er fine å kombinere sammen: PaintNSUP
  • Rund av kvelden med LURDO! sin spillkveld og Mariokart turnering klokken 18:00! Her er det masse fristelser som kake, kostymekonkurranse og muligheten til å gruse andre i Mario kart: Spillquell

Rakk du å få med deg alt det? Fikk du skrivd det ned i den inspo kalender-boka di, med litt rosa highlighter, finskrift og et par stjerner? Bra. Vi fortsetter:

Luremus og Kråkeluren drar på sin årlige Rosatur/Lavvotur torsdag 2.november. 9/10 kommer som regel tilbake igjen fra skogturen. Gode odds, bli med: RosaLavvo

Tilslutt, mens du kommer deg hit og dit mellom arrangement denne uka; Ny episode av «Ikke-vurdert», Spanskrørets egne podcast er nå ute! Du finner den på: Spotify.

Slettes ikke dumt det her! Kan jo også legge inn en liten påminnelse om at innkalling til Generalforsamling er sendt ut, og finner sted mandag 13.november. Om du ønsker å stille til Styret 2024 kan du sende en mail til oss i Styret, men du kan også vente med å stille til selve forsamlingen. Viktig at dere møter opp på forsamlingen uavhengig om dere skal stille eller ikke!

Takk for meg, ønsker dere en strålende uke mic drop hade.

Olli Håkon

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *