Siste quiz, kreativ kveld og gratis kino

Heihei. Vel gjennomført Genfors på mandag, gratulerer så mye til nye Styret! Da kan vi snart ta ferie med god samvittighet, men fortsatt litt til å få med seg:

På tirsdag arrangerer arrkom kreativ kveld, jeg føler meg lat i dag så jeg stjeler pitchen deres: Trenger du litt pause fra skolearbeidet (eksamenslesning) og ønsker du å ta frem dine litt mer kreative sider? Bli med på kreativ kveld med arrkom, tirsdag 21 november! Vi stiller med snacks og utstyr til å lage årets julekort!❤️ Du tar med godt humør, og evt. egne strikkeprosjekter eller lignende om du har! Kreativ kveld

På torsdag holdes den siste quizen på work work for i år! Det må man få med seg, meld på et lag!!!!!1: Quiz

Gratis kino neste uke! Minner om at fristen for å stemme på film går ut idag. Ganske tydelig seier til den Hunger games filmen, men kan nå slenge på en trøstestemme til en av de andre hvis du vil. Men ja, gratis kino, påmelding åpner tirsdag kl14. Siste sjans for å stemme i dag.

Begynner å nærme seg slutten for søndagsinnlegga mine. Runder det hele av med siste innlegget før ferien neste søndag, som også er første adventssøndag. Håper alle får en flott uke frem til da, så leses vi

-Håkon

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *