Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteen har ansvaret for mye av det sosiale som skjer på LUR. De arrangerer alt fra julebord til Åretur, vårfest, strikk-og-drikk, filmkvelder og annet sosialt. I eksamensperiodene går de også rundt på Gløshaugen og deler ut litt snacks og motivasjon. ArrKom ledes av Silje Huse Skauge, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som personalansvarlig.

Arrkomleder

Vår alles kjære ArrKom-leder Silje, går 3. klasse matte og biologi, og sitter i styret som personalansvarlig. Som om ikke det skulle være nok av arrangementer å pusle med i arrkom er også sunnmøringen Silje aktivt medlem i LURveleven og korist i Naborevyen. Over gjennomsnittet glad i å synge, men misliker sterkt etterslag… Silje har og et talent for å telle bordkort mens fraser blir slengt ut mot de som forstyrrer. Alt i alt er sunnmøringen god tvers igjennom, og alle kan være trygge på at komiteen er i gode hender slik at LURinger får kost seg på vårfest, strikk og drikk, immball og julebord i år og.

Silje Huse Skauge

Arrkommedlemmer

Andrine Voldstad

Andrine Voldstad

Andrine går 3. klasse biologi og kjemi, og har sitt andre år som medlem i arrkom! Andrine er ivrig og alltid med når det skjer noe. Hun er ellers også svært aktiv innenfor andre komiteer og undergrupper i Spanskrøret. I tillegg er Andrine leder for Spanskrørets helt egne spillgruppe, LURdo! Kjent i Spanskrøret som en potet; sier hun selv har ingen spesielle egenskaper, men kan brukes til alt! Ellers en voldsom forkjemper for temafest med tema plants vs zombies, og over gjennomsnittet glad i Harry Potter.

Johanna Xiaoli Skøien

Johanna Xiaoli Skøien

Johanna går 2.klasse med fagene matte og fysikk. Hun blir fort gira, og klarer IKKE legge skjul på det! Dette ser man blant annet når hun faktisk klarer å bruke kalkulatoren sin rett, og får det samme resultatet som de andre (dette skjer SJELDEN). I tillegg er Johanna gira på fest, med vodka og saft i glasset kan ingenting stoppe henne!

Viggo Skarby

Viggo Skarby

Viggo går 3. klasse IT og matte, og er et fyrverkeri av en person! Han er garantert å finne dansende, uansett om det er dansegulv eller pole. En ekte lofotværing, fra den riktige siden (ikke Svolvær). Viggo liker ikke bodøværinger, reker og sterk mat (tacokrydder = sterkt), men elsker fesk og kvit saus! I arrkom er Viggos favorittaktivitet å lage bordkort. Han er utnevnt bordkortskribent, da han holder fast på løkkeskriften som nesten er utdødd blant dagens studenter.

Susanne Rynning Seip

Susanne Rynning Seip

Susanne går (kanskje) 3. klasse, og har fagkombinasjonen IT-matte. Hun spiller brettspill på inn- og utpust, er med i revyen, sjef for skuespillerene, og er ei jente du blir glad i. Hun holder ofte ut til siste slutt, og passer samtidig på at alle rundt henne har det bra. Susanne har flere hester, blant annet Calamari, Cappuchino og Chestnut. Hun har også kjøpt seg et hus, uten dør, i Åre. Susanne har alt for mye studiepoeng i matte, så vi krysser fingrene for at hun ikke er overkvalifisert for å bli lærer.

Ingrid Fodstad

Ingrid Fodstad

Ingrid er et 21. år gammelt stjerneskudd fra Arendals øyparadis. Hun går 2. klasse matte/kjemi, og har tidligere studert fransk. Når hun ikke planlegger arrangementer bruker hun tiden sin på å samle på melkekartonger og kødde rundt i grøftekanter.

Hanna Gjærde

Hanna Gjærde

Hanna fra Stranda går 1.klasse men og litt 2. klasse med fagene kjemi og matte. Med allerede 30 studiepoeng i kjemi, er det virkelig vanskelig å ikke finne kjemien med denne jenta. Og for alle som lurte – Hanna greier virkelig å se månen gjennom skjeen. Gjør du?

Mathilde Elvegård

Mathilde Elvegård

Mathilde går 1.klasse fysikk og matte. Ikke la deg lure av alle hennes syke innrømmelser som kommer frem under “jeg har aldri” – jenta er faktisk bare 01. Med både RT og R2 friskt i minne, er denne jenta god å ha både som koke- og dansepartner.  

Jørgen

Jørgen

Solbakken

Jørgen går 1.klasse Matte og kjemi, og han er arrkoms stolte representant fra Gudbrandsdalen. Hvis Jørgen ikke er på fotballtrening, løper han antakelig for å rekke ølsalget på Bunnpris. Han sier aldri nei takk til en fest, selv om han alltid henger bak med skolearbeid.

Emma Ludvigsen

Emma Ludvigsen

Emma er fra vakre Ålesund og går 1. Klasse biologi og kjemi. Hvis du hører en latterkrampe i nærheten, er det mest sannsynlig Emma. Det er nemlig det som beskriver henne best; latterkrampe fra tidlige morgenforelesninger til sene øvingstimer. Ellers er hun å finne i et godt humør både i spankymisten håndball og i revyen. Hvis du fortsatt ikke har sett henne, er det trolig at hun forsov seg atter en gang.

Anne Margrethe Bosch

Anne Margrethe Bosch

Anne går 3. klasse IT-matte, og har nettopp gått av som fagkomleder. Det er ikke alltid du skjønner hva Anne sier med sitt eminente ordforråd med mange abstrakte IT-benevnelser, men fortvil ikke, du kan alltids spørre hennes proggingspartner Viggo om oversettelse. Man skulle kanskje trodd at hun har mye fritid som avgått styremedlem, men fettrask som hun er, så stemmer det altså ikke. Anne er både opptatt med å være forskningsassistent, gå på KTV-møter og ordne fiskedam til jubileumsuka.

Ellen Bull

Ellen Bull

Ellen går 2.klasse kjemi og biologi, og er kanskje den snilleste personen du kommer til å møte! En mer positiv sjel skal du lete lenge etter, da Ellen er ekspert på å se det positive i alt! Denne positiviteten er et supert tilskudd i arrkom!

Ina Rosenhaug Bjørset

Ina Rosenhaug Bjørset

Ina går 3. klasse matte og biologi. Per idag er hun kanskje bedre kjent som vår eminente høyt elskede Rektor. Utover det er hun råkul og en kløpper til å fikse ting før andre i det hele tatt oppfatter at det var noe arbeid tilgjengelig. Mon tro om hun tolker det som en konkurranse? For høyere konkurranseinstinkt må du lete lenge etter! Hun er med andre ord ikke en du vil ha på motstanderlaget (i spill).

Camilla Fluge Bortheim

Camilla Fluge Bortheim

Camilla går 2.klasse med matematikk og fysikk som hovedfag. Hennes kjærlighet for Vossafår er eksemplarisk, og hun har gjerne med seg en hel pakke “just in case”. Godt humør og en slags humor har hun også mer enn nok av,  og hun har alltid en artig kommentar eller et merkelig ansiktsuttrykk på lur. Turer ut på byen går gjerne hardt for seg. Et bevis på dette er den gigantiske oppblåsbare kringlen hun har over sengen som gallionsfigur. Til tross for at Førde-jenta er dialektforvirret og ikke har den berømte rulle-r-en så er hun ganske kul.

Marius Enger Høgåsen

Marius Enger Høgåsen

Marius går på en måte 1. klasse fysikk og matte for andre året på rad, men går egentlig 2. klasse for første gang. Dere kjenner han kanskje best som tequila-Marius, mye grunnet hans store forkjærlighet for drikken – og hans over snittet store tequilasamling under senga. Det er alltid god s rundt denne mannen, spesielt på dager som har bokstaven R i seg 😉

Eirin Johansen Sørdal

Eirin Johansen Sørdal

Eirin går 1.klasse matte og kjemi, og er en ny spire i Arrkom, Kontkom og Redaksjonen. Fyrverkeriet av en jente kommer fra «Okka By», kjære Egersund. Hun blir ofte sett på fest med varmgang i dansefoten, da hun har mange heftige dansemoves å by på. Ellers er hun en jente med god struktur på livet, som vet å få ting gjort. Selv om hun er stadig opptatt med Samfundet-verv, diverse møter og festligheter, eller å finne med hodet i skolebøker på U1, vil hun aller helst sitte på café dagen lang med venner og drøse om løst og fast (begynner du å snakke om Friends, er det vanskelig å få jenta til å tie).

Nadia Kristin Holberg

Nadia Kristin Holberg

Nadia går 1.klasse matte og fysikk. Selv om hun kommer rett fra VGs, har hun ikke en rolig hverdag, da hun er med på lurdo!, kor, revy arrkom og lager minst 50 pizza daglig på pizzabakeren. Spørsmålet er da om hun rekker skolen.

Oscar Giverin

Oscar Giverin

Oscar er en trivelig ung mann som går 1. klasse matte og fysikk. Han er trønder deep down, men legger ikke skjul på at det er Oslo han egentlig kommer fra. Ellers så har han engasjert seg på flere fronter i Spanskrøret, og er over gjennomsnittet glad i knekkebrød og kaffe. Etter å ha flyttet 8 ganger i sitt liv, er han endelig på plass i Trondheim, og gleder seg til å (forhåpentligvis) bli kalt Oscar, istedenfor Oskar med C.

Stian Bjørnli

Stian Bjørnli

Stian, eller, bedre kjent som svigermors drøm, går 1.klasse kjemi/biologi. Rørosgutten er alltid i godt humør, som lett smitter over på alle rundt. Han kommer til å leve et langt (og lurt) liv, da en god latter forlenger livet.

Glenn Kampensveen

Glenn Kampensveen

Glenn går 3. klasse matte og fysikk, og er et helt nytt medlem i arrkom. Om du lurer på hvor Glenn er, finner du han på dansegulvet i salsatakter eller svingende rundt en pole. Hele førsteklasse var han distributør av førsteklasses kok. I år burde han kanskje vurdere å ta patent på disse. Ellers er han veldig begeistret for Odd junior junior. Dette er en grønn plante av ukjent sort, som han tar forholdsvis godt vare på. Odd og Odd junior har dessverre gått bort. Glenn er, sammen med Anne, også opptatt med å lage fiskedam til jubileumsuka.

David Ramsvik

David Ramsvik

Dave går 2. klasse Matte og IT. Han er aktiv i flere ting, både i spanskrøret og utenfor spanskrøret. Han er også HTV for lektorutdanningen og ellers stort sett alltid der det skjer. Selv om facebook profilen hans forsøker å gi stalkere et inntrykk av at Cola er favorittdrikken, stiller undertegnende seg noe skeptisk til om dette stemmer.

Merete Hvattum

Merete Hvattum

Merete, som kanskje går biologi og kjemi, men egentlig 4. klasse biologi og matte er særdeles aktiv i den kulturelle delen i spanskrøret. Som Lurveleder, musefar og musikksjef i revyen er hun meget travel, men må samtidig være på alt arrkom arrangerer, så da kan hun like gjerne være med i arrkom. Tre er det samme som ti, og livet smiler hvis man vet hva en g-nøkkel er.

Jonas Eide

Jonas Eide

Jonas Eide er en unik perle fra Årnes City. Han går i 2. klasse på matte/kjemi, og drømmen hans er å bli den læreren alle jentene sikler etter. På fritiden liker han å chugge mintu-flasker og kødde rundt på Instagram. Han har en indre drøm om å bli influencer på fulltid, og med hele 471 følgere er han godt på vei. Legg han gjerne til på Facebook, Snapchat og Twitter.

Siri Eskeland

Siri Eskeland

Siri går 4. klasse biologi og kjemi. Hun er svært aktiv som musemor og er å finne på de fleste av spanskrørets arrangementer. Som ivrig strikker har hun alltids et nøste i nærheten. Det er kanskje ikke så rart at hun er en av de ivrigste på strikk og drikk.

Tiril Eidem Øyum

Tiril Eidem Øyum

Tiril går 2. året med matte og biologi. Som innbarka (by)trønder finnes det ikke en bedre person å spørre om hva som skjer i byen (Tips! Dette kan utnyttes). Du finner alltid Tiril der det er god stemning og hun er alltid klar for fest, for her er det enten all or nothing. Men selv om dette er tilfellet har Tiril alltid kloke ord på lager når man trenger det.

Frida Tøgersen

Frida Tøgersen

Frida går 1.klasse med faga kjemi og matte. Det er ikke uten grunn at denne gladjenta ble valgt som elevrådsleder. Hun har kontroll på alt fra analyse og vedtekter, til pepsi max og kalenderen (til både seg selv og andre). Og selv om Frida har mye å gjøre, sier hun ikke nei til enda litt til.

Maria Aasdalen

Maria Aasdalen

Maria går 1.klasse matte og biologi. Med iskaffen i hånda og nylig tøft breakup med 22-er’n kommer Maria tuslende (og til tider gjennomvåt) til skolen. Til tross for tunge morgener, er Maria kjent for sin smittende latter og nydelige smil<33 Og om du noen gang skulle trenge hjelp til enten Jupyter eller Tinder – ikke spør Maria…

Linnea Bråten

Linnea Bråten

Linnea Bråten går 1 klasse matte og IT. Linnea stiller gjerne opp med bil, så lenge det ikke er før klokka 12, da hun er kjent for å forsove seg ganske så ofte. Vi satser på at arrkom møter og arrangement havner på kvelden, da sannsynligheten for at hun dukker opp er mye større.