Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteen har ansvaret for mye av det sosiale som skjer på LUR. De arrangerer alt fra julebord til Åretur, vårfest, strikk-og-drikk, filmkvelder og annet sosialt. I eksamensperiodene går de også rundt på Gløshaugen og deler ut litt snacks og motivasjon. ArrKom ledes av Amalie Munthe Vassbottn, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som personalansvarlig.

Arrkomleder

Amalie er fra selve hjertet til nynorsken, sunnmøre, men ikke hvor som helst på sunnmøre, for hun er fra selveste Volda! Hun går matte og biologi og tar ekstra fag i engelsk fordi hvorfor ikke slite litt ekstra! 

 

Om du stikker innom identitetsarealet ser du nok Amalie sittende borte i et hjørne, oppgitt over enten analyse eller den nyeste labrapporten hun må skrive, med et peace-tegn i været for å prøve å late som alt går bra. Så vær så god å slå av en prat og hjelp denne stakkars jenta fra enten å sovne eller få totalt sammenbrudd av matteoppgaven sin..

 

Annet enn å sitte lange dager og klage om alt hun har å gjøre, men ikke gjør, tar hun det hardt ut i helgene som lightweighten hun er! (Du kan kanskje huske å ha hørt om ei jente som både spøy på bussen på vei til opptaksturen og strippet senere den kvelden, det var ingen andre enn Amalie…) Men ikke spør hva som skjedde i fylla dagen derpå, for det han hun nok gjort alt hun kan for å glemme!

Amalie Munthe Vassbottn

Arrkommedlemmer

Thea Toll Engebretsen

Thea Toll Engebretsen

Thea er en sprudlende og blid jente som det er umulig å ikke bli glad i. Hun går 2. klasse matematikk og kjemi.

Thea er en jente som ikke lar seg tråkke på, og står opp for både seg selv og de rundt seg. Du kan fort høre henne si ting som «Ikke snakk til meg som om jeg er dum». Ikke la dialekten lure deg, hun er en stolt særping som slippes løs med et par enheter innabords. Hun er en jente som du legger merke til, enten om det er den fangende latteren eller de sykeste movsa. Setter du på WAP er hun ikke mer en et øyeblikk unna.

Andrea Tofte

Andrea Tofte

Andrea er et interessant individ, her må man ikke la utseende lure deg! Hun går 2. klasse kjemi og biologi men har også vært innom psykologien, så her blir du fort psykoanalysert på fest. Hun er en jente fra lille Levanger som har kontroll på svært lite i livet annet enn pasta og skravling. Ellers er hun gjerne med på fest, en god diskusjon og alt annet sosialt selv om hun alltid dobbelt, eller trieppeltbooker seg…

Jonas Eide

Jonas Eide

Jonas Eide er en unik perle fra Årnes City. Han går i 4. klasse med matte og kjemi, og drømmen hans er å bli den læreren alle jentene sikler etter. På fritiden liker han å chugge mintu-flasker og kødde rundt på Instagram. Han har en indre drøm om å bli influencer på fulltid, og med hele 500 (!) følgere er han godt på vei. Legg han gjerne til på Facebook, Snapchat og Twitter.

Maharan Thiru

Maharan Thiru

Maharan går 2. klasse matte og kjemi, og er en dialektforvirra spiller fra Lørenskog. Han er søt og smakfull, og går derfor under navnet bruntsukker.  En saftig gutt med tørr humor.  Han tar seg selv mye mindre høytidelig enn det ser ut som.

Rikke Holte Haraldsen

Rikke Holte Haraldsen

Dette er en jente som vet hva hun vil, og som har livet på stell. Kanskje ikke så rart når hun er fra Telemarks perle, Skien. Hun går 2. klasse matematikk og kjemi. 

Med en bakgrunn på energi og miljø er ikke fagkunnskapene hennes noe å skimse av. Rikke er sprudlende og imøtekommende og har en latter av gull. Er ikke dette nok, blir du nok trollbundet av hennes vakre smil. På fritiden har hun nok av ting å gjøre, og er like engasjert enten det er å blande drinker på fest, fikse kontoret, planlegge arrangementer, synge i kor eller rett og slett slippe seg løs med litt dans.

Miriam von Hanno

Miriam von Hanno

Dette er Miriam!

Aka gladjenta fra Bodø, med østlandsdialekt?

Hun går 2. året biologi og kjemi. 

Interessene hennes er blant annet biologi, biologi og alkohol. 

Selverklært ekspert innen drinkmixing, kan lage alt fra espresso martini til… eh ja.

Hun er ikke minst en treningsglad og sterk liten frøken, og bærer gjerne stemningen på festen helt sjæl.

David Ramsvik

David Ramsvik

«Halla alle sammen, æ heter Dave slæsh David  slæsh Daniel slæsh Duddha». Som mange sikkert vet, er Dave kjent ved mange navn. Og, som lotussutraen sier: «kjært barn har mange navn», og dermed er det en direkte korrelasjon mellom Dave og Buddha. Buddha ble reinkarnert som Dave , ergo navnet Dudhha. Begge var (blir) gode lærere, og eldre skrifter har til og med påvist at Buddha var en av ITs forfedre, og en stor matematiker, akkurat som Dave. Han går forholdsvis 4. året nå, men som Buddha -jeg mener Duddha -så vil han foralltid leve som en av «Slæshene»

Cecilie Skouen Pettersen

Cecilie Skouen Pettersen

Cecilie perlen fra Fossum med dårlig humor og enda verre klessmak. Hun går i 2. klasse biologi og matte og innser sakte men sikkert at matte er forferdelig. Uansett har hun evnen til å le av alt utenom mord og andre vonde ting.

Katrine Talmo

Katrine Talmo

Katrine ”Katty” går 2. klasse matematikk og fysikk. Enten hun er på fest eller identitetsarealet, er hun alltid lett å finne på grunn av hennes høye, og ifølge FHI svært smittsomme latter.

Malin Kverneng Stensåsen

Malin Kverneng Stensåsen

Malin går sykepleie i 1. klasse, og er en gledesspreder som ler både høyt og masse. Dette er den søte jenta fra Løten, som alltid har gjort klar kjøleskapsgrøten. Hun er kjent for å være morsom og snill, men har du hørt latteren – den er helt vill!? Personligheten og jenta er veldig fin, men synd for henne tåler hun verken øl eller vin.

Sandra Bråthen Reikerås

Sandra Bråthen Reikerås

Det er ingen tvil om at Sandra kommer fra Bergen i det hun åpner kjeften, men hun er en solstråle av et menneske til tross for å komme fra regnbyen. Sandra går 2. klasse matte og fysikk. På fritiden er hun å se på fest, i skogen eller på live stream på Insta (hint hint rosatur), men absoluten er uansett innabords! Hvertfall, hun er å spotte på alle sosiale arrangementer. Denne jenta har nemlig anti-sosialangst. Sandra er en treningsnarkoman uten like, hun står gjerne opp før kl 07 for å rekke trening før skolen. Sandra er like søt og og blid som hun ser ut, og en mer omtenksom og morsom festløve skal du lete lenge etter.

Kristine Stamnsve

Kristine Stamnsve

Kristine er en energisk og matglad 2. klassing som går kjemi og biologi. Hun er enten å finne på vrimlearealet med gjengen for å skrive labrapport, eller på trening, der hun trives aller best<33 Denne dama er sterk som en okse, men er også tidenes festløve. Med vin i glasset og en god treningsøkt innabords byr trøndern på god stemning og syke dancemoves

Elise Refvem

Elise Refvem

Elise går 2. klasse kjemi og matte. Denne jenta sitter aldri i ro, og er alltid klar for festligheter og morro:) ikke særlig glad i alkohol, derfor går alt ned på høykant. Elise er ei veldig likanes jente, vi alle er kjempeglad i<3

Emma Albertsen Leira

Emma Albertsen Leira

Emma går 2. klasse med fagene matte og kjemi. Hun er en positiv og sprudlende jente. Emma er alltid med på sprell, med bacardi og vann i glasset kan ingenting stoppe henne! Dette er en jente som er lett å like, og vært å bli kjent med:)

Linnea Brekke Rennan

Linnea Brekke Rennan

Linnea er en svært omsorgsfull person med den tørreste (men beste) humoren du kan finne. Hun går 2. klasse kjemi og matte, og om du ikk ser henne på gløs går hun rundt på leangen ikledd blått og gult. Hun sier ikke nei til nye opplevelser og sosiale ting å gjøre, som for eksempel en spontantur til Mexico da hele Kina stengte ned. Om du skulle trenge hjelp til noe er Linnea den rette å spørre, da hun allerede er den fødte lærer!

Martin Kaasa Jacobsen

Martin Kaasa Jacobsen

Martin er en gladgutt fra Sandefjord som går 2. klasse matematikk og kjemi. Dersom du syntes Martin ser litt ukjent ut er nok det fordi han satt i karantene omtrent hele forrige semester. Men nå lover han å komme sterkere tilbake når det lar seg gjøre og vi gleder oss masse til at han igjen kan slippe løs danseløven på fest med oss! Damemagnet er et ord som ofte blir brukt om Martin. Kanskje dette er fordi han har tatt med seg noen tips og triks fra psykologistudiet? Det er imidlertid lite som kan slå hans store kjærligheten for Liverpool. 

Denne utrolig morsomme og snille fyren vil du ikke gå glipp av!

Beate Ludviksen

Beate Ludviksen

Beate kommer fra bygda på Sunnmøre og går 2. året biologi og kjemi. Som interesser har hun alt fra strikking til idrett. Er det noe hun hater, så er det å være dårlig til noe. Dette fører til ett høgt konkurranseinstinkt, og at hun både er en dårlig taper og en dårlig vinner. Ellers er humøret stort sett bra, men ikke bli sjokka om det kommer spydige kommentarer innimellom.

Ingrid Darell Holm

Ingrid Darell Holm

Ingrid kommer fra kystbyen Rørvik og går 2. klasse matte og biologi. Hun er notorisk for å være personen som alltid kommer forberedt til lab, men som ikke skjønner hva som skjer uansett. I tillegg har hun et rykte på seg for å ha sterk kjærlighet for baileys og lime.