Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteen har ansvaret for mye av det sosiale som skjer på LUR. De arrangerer alt fra julebord til Åretur, vårfest, strikk-og-drikk, filmkvelder og annet sosialt. I eksamensperiodene går de også rundt på Gløshaugen og deler ut litt snacks og motivasjon. ArrKom ledes av Emma Ludvigsen, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som personalansvarlig.

Arrkomleder

Emma er fra vakre Ålesund og går 1. klasse kjemi og biologi. Hvis du hører en latterkrampe i nærheten, er det mest sannsynlig Emma. Det er nemlig det som beskriver henne best; latterkrampe fra tidlig styremøter til sene labdager (les: jenta har tidenes dårligste humor). I tillegg til å sitte i styret som personalansvarlig, er hun et ivrig medlem av både Spanskymisten håndball og Naborevyen. Til tross for at hun er en travel luring, er hun som regel å finne prokrastinerende (alltid) i godt humør, enten på kontoret eller U1, klar for å slå av en samtale.

Emma Ludvigsen

Arrkommedlemmer

Celina Aursand

Celina Aursand

Celina er fra Møres (skjulte) perle Åndalsnes og går 1. klasse matte og kjemi. 

Med sin brede dialekt og gode (dårlige) humor, tar det ikke lang tid før du kan høre puns som «hvorfor kan ikke jeg få, når Nikita?». Celina er ei jente som er veldig lett å like, noe som gjenspeiles i alle menneskene hun har rundt seg, og som hun mer enn gjerne stiller opp for.

Bao Vo

Bao Vo

En sen høstkveld i tigerstadens år kom en asiatisk kvinne ramlende inn på et asylmottak i indre Østfold. I armen sin bar hun på en liten knott. Hvordan denne tassen hadde overlevd hele veien fra Vietnam på kun brystmelk og landeveishemp, var en mysterium. Men legenden om myten om sagaen hadde forutsett det i stjernene. Bao er et friskt pust fra Askim, som liker å chugge ruou ngâm med kusinen sin og kaste frossen urin i hagen til naboen.

Jonas Eide

Jonas Eide

Jonas Eide er en unik perle fra Årnes City. Han går i 2.klasse med matte og kjemi, og drømmen hans er å bli den læreren alle jentene sikler etter. På fritiden liker han å chugge mintu-flasker og kødde rundt på Instagram. Han har en indre drøm om å bli influencer på fulltid, og med hele 500 (!) følgere er han godt på vei. Legg han gjerne til på Facebook, Snapchat og Twitter.

Mathilde Elvegård

Mathilde Elvegård

Mathilde går 1. klasse fysikk og matte. Ikke la deg lure av alle hennes syke innrømmelser som kommer frem under «jeg har aldri» – jenta er faktisk bare 01. med både RT og R2 friskt i minne, er denne jenta god å ha, både som koke- og dansepartner.

David Ramsvik

David Ramsvik

«Halla alle sammen, æ heter Dave slæsh David  slæsh Daniel slæsh Duddha». Som mange sikkert vet, er Dave kjent ved mange navn. Og, som lotussutraen sier: «kjært barn har mange navn», og dermed er det en direkte korrelasjon mellom Dave og Buddha. Buddha ble reinkarnert som Dave , ergo navnet Dudhha. Begge var (blir) gode lærere, og eldre skrifter har til og med påvist at Buddha var en av ITs forfedre, og en stor matematiker, akkurat som Dave. Han går forholdsvis 2. året nå, men som Buddha -jeg mener Duddha -så vil han foralltid leve som en av «Slæshene»

Marius Enger Høgåsen

Marius Enger Høgåsen

Marius går på en måte 1. klasse fysikk og matte for andre året på rad, men går egentlig 2. klasse for første gang. Dere kjenner han kanskje best som tequila-Marius, mye grunnet hans store forkjærlighet for drikken – og hans over snittet store tequilasamling under senga. Det er alltid god S rundt denne mannen, spesielt på dager som har bokstaven R i seg.

Stian Bjørnli

Stian Bjørnli

Stian, eller bedre kjent som svigermors drøm, går 1. klasse kjemi og biologi. Rørosgutten er alltid i godt humør, som lett smitter over på alle rundt. Siden Stian er fra grisgrendte strøk, er han naturligvis glad tur og aktivitet. Om han ikke er å finne på gløs, er han nok enten på fjelltur eller i buldrehallen. Den ungen mannen kommer nok til å leve et langt (og lurt) liv, da en god latter forlenger livet.

Robin Terjesen

Robin Terjesen

Robin «Gamemaster» Terjesen fra 2. klasse får deg kanskje til å tenke på Batman & Robin med fornavnet sitt, men han er mye mer lik the Riddler i hvordan han leker med deg i HVERT ENESTE spill. Alltid med en lek på LUR (Get it? Hehe), Robin fyrer løs med en rolig Werewolf (Hvor han er mean, clean, murdering machine), Hageluking, eller andre spill mellom dette hver gang han får sjansen, og knuser oss sømmelig gjennom hans mad skillz. En festglad gutt sa en gang lambo.. Robin liker å feste, liker å spille, og elsker å få med folk, og ikke bare på lamboer rett før vi skal ut på Samf. Dette gjenspeiler seg i arrkom, hvor han KJØRER PÅ hele tiden med masse kult og crazy for oss i Spanskrøret.

Pål Ivar Sigurdsen

Pål Ivar Sigurdsen

Pål Ivar er en kul fyr som går 2. klasse med matte og biologi. Hans spirit animal er katt og akkurat som katter er han snill som et lam. Men du skal ikke skue denne hunden på hårene, for bak denne fasanen finner du et beist som kan løfte fire ganger sin egen kroppsvekt, akkurat som en maur. Denne karen er altså sterk som en okse, men han er også en ordentlig festløve.

Jørgen Sunnvoll

Jørgen Sunnvoll

Jørgen går på en måte 5. klasse matte og fysikk, men tar for tiden et permisjons år som organisatorisk nestleder i Velferdstinget. Gutten er en pådriver av god stemning, og det er alltid koselig å møte på han i diverse sammenhenger. Han er aktiv i studentmiljøet så du vet aldri hvor han dukker opp! I tillegg til å være imøtekommende og pure amazing, er han også av de få som kan si «Jeg har faktisk bare spist én smash! i hele mitt liv», så etter de ordene går det faktisk an. 

Johanna Xiaoli Skøien

Johanna Xiaoli Skøien

Johanna går 2.klasse med fagene matte og fysikk. Hun blir fort gira, og klarer IKKE legge skjul på det! Dette ser man blant annet når hun faktisk klarer å bruke kalkulatoren sin rett, og får det samme resultatet som de andre (dette skjer SJELDEN). I tillegg er Johanna gira på fest, med vodka og saft i glasset kan ingenting stoppe henne!

Eirin Johansen Sørdal

Eirin Johansen Sørdal

Eirin går 1. klasse matte og kjemi. Hun er en ildsjel og har rollen som Spankys kontorsjef i tillegg til å være en rose i buketten av arrkom-medlemmer. Fyrverkeriet av en jente kommer fra «okka by», kjære Egersund. Hun blir ofte sett på fest med varmgang i dansefoten, da hun har mange heftige dansemoves å by på. Ellers er hun en jente med god struktur på livet, som vet å få ting gjort. Selv om hun er stadig opptatt med styreverv, Samfundet-verv, festligheter, eller å finne med hodet i skolebøker på U1, vil hun aller helst sitte på café dagen lang med venner og drøse om løst og fast (begynner du å snakke om Friends, er det vanskelig å få jenta til å tie.