Fagkomitéen

Fagkomiteen har ansvaret for den faglige aktiviteten på LUR, utenom skolens vanlige undervisning. De arrangerer alt fra seminarer til quizkvelder, fagdager og filmkvelder. For ikke å glemme eksamensforelesninger når det trengs! FagKom ledes av Emil Røberg, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som fagleder. 

FagKom-leder

Emil Røberg er leder for fagkomitéen og har styrevervet som fagleder. Han har det overordnede ansvaret for Spanskrørets faglige og semifaglige arrangement.

Emil Røberg

FagKom-medlemmer

Ida Christine Molvig Jacobsen

Ida Christine Molvig Jacobsen

Ida går 5. klasse matematikk og fysikk med fysikk som hovedfag. Dette er ei positiv og engasjert jente som er med på det meste i Spanskrøret. På en fridag vil Ida gjerne drikke te, spise god mat, se på serier og strikke. Ida er superlett å snakke med, og tar vare på alle LUR-inger.

Merete Hvattum

Merete Hvattum

Merete går 4. klasse matematikk og biologi. I FagKom er hun en ivrig quiz-maker, og er også glad i både små og store foredrag. Hun er generelt veldig aktiv i Spanskrøret, som leder av både LURveleven og Naborevyen.

Christer Borgedal Øyen

Christer Borgedal Øyen

Christer går 2. klasse matte og fysikk. Han er glad i både quiz og foredrag og er en superfan av Lord of the Rings. Musikalsk er han også, og bruker mye tid sammen med saksofonen i både jazzband OG orkester.

Fride

Fride

Fride går førsteklasse matte og kjemi og spiller mye innebandy og quizzzzer på fritiden! Liker å vite alle svarene i quizen på forhånd så ikke konkurranseinstinktet tar overhånd. Digger karaoke, så hvis dere gjør det samme skal jeg fikse 😉

Nan Amalie Videng

Nan Amalie Videng

Nan Amalie går 5. klasse matte og fysikk. Hun gjør en fantastisk jobb som leder for kostyme og rekvisittgruppa i revyen og fungerer som vår alles gode hønemor. Selv om navnet kanskje tilsier det, er hun ikke dum som et brød. Hun lager i retrospekt helt superbe quizer. #Quiz-Nan

Hans K

Hans K

Noen vil gjerne ut i jobb så fort som mulig, andre er ikke helt der enda og studerer gjerne både et, to og tre år videre. 6.-klassingen Hans er en av disse. Foruten å være FagKoms eldste 6.-klassing er han muligens FagKoms dårligste til quiz, men var med på revyvinnerlaget i 2018, selv om han i løpet av quiz-sesongen førte til flere feil enn riktige svar. Foruten å være dårlig i quiz finner man Hans som stamgjest på både LURDO!s og revyens arrangementer.

Tore-André Øverby

Tore-André Øverby

Tore-André Øverby går 3. klasse med matematikk og kjemi som fagkombinasjon. I FagKom ønsker han å bidra med å arrangere kurs og foredrag. Ellers er han en gladgutt som liker swing

Stein Kåre

Stein Kåre

Stein Kåre går 3. klasse fysikk og matematikk, sivilingeniør. Selv om han formelt har gått fra å være LUR-ing til siv-ing klarer han ikke helt å melde seg ut av linjeforeningen Spanskrøret. Stein Kåre setter stor pris på lavterskel-arrangementer som quiz, men syns også det er viktig med faglige arrangementer som kan gi studenter annen kunnskap enn det man tilegner seg gjennom universitetskursene.

Frida Sogge Steimoeggen

Frida Sogge Steimoeggen

Frida går 4. klasse matte og biologi. Hun elsker øl og quiz, gjerne kombinert.

Andrine Voldstad

Andrine Voldstad

Andrine går 3. klasse kjemi og biologi og er fast inventar på alt Spanskrøret har å by på. Hun er en av linjeforeningens mest engasjerte sjeler og gjennom sin lille tid på studiet har hun vært gjennom nesten alle av Spanskrørets komitéer. Dette er så klart ikke nok for denne jenta, så hun har i tillegg vært en del av LURemus sin spede begynnelse og er leder og medgrunnlegger av brettspillforeningen LURDO!

Espen Johnsen

Espen Johnsen

Til tross for sine manglende mattekunnskaper har Espen klart å komme seg til 6. klasse med Kjemi og Matematikk. Han er alltid klar til å slå av en prat og har alltid en quiz i bakhånd, noe som ofte kommer FagKom til gode.