Fagkomitéen

Fagkomiteen har ansvaret for den faglige aktiviteten på LUR, utenom skolens vanlige undervisning. De arrangerer alt fra seminarer til quizkvelder, fagdager og filmkvelder. For ikke å glemme eksamensforelesninger når det trengs! FagKom ledes av Thomas Agentoft Eggen, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som fagleder. 

FagKom-leder

Thomas studerer lektorutdanning med realfag, litt som de fleste andre i Spanskrøret, bare at han går retningen biologi og matematikk, ulikt de fleste andre i spanskrøret. Han liker dyre klær, sjokolade og kake. Sparegutten lever hovedsakelig på minstelønn og studielån, og bruker så klart halvparten av pengene sine på designerklær. Thomas er også svært interessert i brød, noe du kan lese mer om i vitnemålets første utgave for 2021.

Thomas Agentoft Eggen

FagKom-medlemmer

Mats Kjenes

Mats Kjenes

Mats går 2. klasse matte og kjemi, og liker star wars, hansa og søt gjærbakst. I tillegg er han også ganske fan av quiz og et godt foredrag.

Susan Desiree Bredesen Palencia

Susan Desiree Bredesen Palencia

Susan går 2. klasse matte og kjemi. Hun er med i Fagkom fordi hun er glad i og ønsker å bidra til å arrangere foredrag og kurs. Ellers er hun både tinnitøs (les: med i damekoret Tinnitus) og elsker å stå på scenen. Hun liker alt som er søtt (spesielt katter og kakao), men sier aldri nei til en god kopp, helst ikke altfor kølsvart, kaffi.  

Amalie Munthe Vassbotn

Amalie Munthe Vassbotn

Amalie går 2. klasse matte og biologi og bruker mesteparten av fritiden sin på å klage om hvor mye hun hun har å gjøre mens hun sitter og ser på netflix. En gang i blant gjør hun litt av hvert som ArrKom leder også. Amalie elsker også quiz, men er en utrolig dårlig vinner.

Fride Myhrvold

Fride Myhrvold

Fride går 2. klasse matte og kjemi og spiller mye innebandy og quizzzzer på fritiden! Liker å vite alle svarene i quizen på forhånd så ikke konkurranseinstinktet tar overhånd. Digger karaoke, så hvis dere gjør det samme skal jeg fikse 😉

Emil Røberg

Emil Røberg

Emil går 5. klasse matematikk og informatikk. På fritiden liker han å ligge på sofaen og oppnå hvilepuls mens han ser en hjernedød serie. Om han ikke ligger i sofaen er han mest sannsynligvis på vei til den. Ellers elsker Emil Samfundet og er rimelig lei kårhåna. I tillegg er han fra stedet Gud valgte å prioritere, Toten<3

Christer Borgedal Øyen

Christer Borgedal Øyen

Christer går 3/4. klasse matte og fysikk. Han er glad i både quiz og foredrag og er en superfan av Lord of the Rings. Musikalsk er han også, og bruker mye tid sammen med saksofonen i både jazzband OG orkester.