Fagkomitéen

Fagkomiteen har ansvaret for den faglige aktiviteten på LUR, utenom skolens vanlige undervisning. De arrangerer alt fra seminarer til quizkvelder, fagdager og filmkvelder. For ikke å glemme eksamensforelesninger når det trengs! FagKom ledes av Tore-André Øverby, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som fagleder. Han har et stort ønske om å arrangere et faglig arrangement i uka. En veldig ivrig gutt som ønsker å gjøre det faglige tilbudet til Spanskrøret så bra som mulig. 

Fagkomleder

Tore-André Johan Øverby er leder for fagkomitéen og har styrevervet som fagleder. Han har det overordnede ansvaret for Spanskrørets faglige og semifaglige arrangement. Ellers er han glad i å ta seg en fest og danser gjerne swing!

Tore-André Johan Øverby

FagKom-medlemmer

Merete Hvattum

Merete Hvattum

Merete går 4. klasse matematikk og biologi. I fagkom er hun en ivrig quiz-maker, og er ikke redd for å ta på seg store quizoppdrag. Hun er generelt veldig aktiv i Spanskrøret, både som leder av LURveleven, og i styret i både LURemus og vår kjære revy, Naborevyen.

Anne Margrethe Bosch

Anne Margrethe Bosch

Anne er en liten gledesspreder fra Tromsø som går 3.klasse matte og IT. Hun har tidligere vært fagkomleder, men iveren for fagkom sluttet ikke med det! Hun vil være en sterk ressurs å bruke til smått og stort, og hun mottar spørsmål med glede!

Rolf Klokkerengen

Rolf Klokkerengen

Denne gladgutten, med et smil bredere enn Mount St. Helens, trives for tiden med å studere kjemi og biologi i 4. klasse. Han er en mann av mange talenter, f.eks sang, øl, Mohrs’ titrering og øl. I fagkomiteen ønsker Dolf å arrangere blant annet kræsjkurs og foredrag med eldre LURinger. Han er også en potet av fineste sort som får til det meste.
Fun Fact: Han er åttisyvbarns-far til en flokk kråker.

Morten Nygård

Morten Nygård

Morten går 3. klasse fysikk og matematikk. Han er som de fleste andre i fagkom over gjennomsnittlig interessert i quiz.
Før var favorittretten fiskegrateng, men nå hater han det. Grunnen til denne kraftige omvendingen er ukjent for alle bortsett fra de høyeste makter.

Ferdinand Tomek Marnburg

Ferdinand Tomek Marnburg

GIRA(!!!)

Ferdinand er en gladgutt som går 4.klasse matematikk og fysikk. Han er alltid engasjert i noe nytt og spennende (les: Gira), og da gjerne i prosjekter som gagner de som befinner seg rundt han. Mange av feltene i studentfrivilligheten både innad på LUR og i Trondheim generelt kjenner til Ferdinand. Snakk med han om alt fra brettspill og matlaging til studentpolitikk, og han har mye å komme med. Allsidigheten til Ferdinand vil han bruke i fagkom, og hjelpe til der det trengs. Funfact: Hvis du leter etter Ferdinand er det bare å spisse ørene og gå etter den fantastiske latteren hans.

Andrine Voldstad

Andrine Voldstad

Andrine går 3. klasse kjemi og biologi og fast inventar på alt Spanskrøret har å by på. Hun er en av linjeforeningens mest engasjerte sjeler og gjennom sin lille tid på studiet har hun vært gjennom nesten alle av Spanskrørets komitéer. Dette er så klart ikke nok for denne jenta, så hun har i tillegg vært en del av LURemus sin spede begynnelse og er leder og medgrunnlegger av brettspillforeningen LURDO!

Ida Christine Molvig Jacobsen

Ida Christine Molvig Jacobsen

Ida går 5. klasse matematikk og fysikk med fysikk som hovedfag. Dette er ei positiv og engasjert jente som er med på det meste i Spanskrøret. På en fridag vil Ida gjerne drikke te, spise god mat, se på serier og strikke. Ida er superlett å snakke med, og tar vare på alle LUR-inger.

Frida Sogge Steimoeggen

Frida Sogge Steimoeggen

Frida går 4.klasse matte og biologi. Hun elsker øl og quiz, gjerne kombinert. Hennes ansvar i FagKom er dermed naturligvis å lage quiz, arrangere quizkvelder, og generell quizzing innad i Spanskrøret.

Nan Amalie Videng

Nan Amalie Videng

Nan Amalie går 5. klasse matte og fysikk. Hun gjør en fantastisk jobb som leder for kostyme og rekvisittgruppa i revyen og fungerer som vår alles gode hønemor. Selv om navnet kanskje tilsier det, er hun ikke dum som et brød. Hun lager i retrospekt helt superbe quizer. #Quiz-Nan

Espen Johnsen

Espen Johnsen

Til tross for sine manglende matte kunnskaper har Espen klart å komme seg til 6. klasse med Kjemi og Matematikk. Han er alltid klar til å slå av en prat og har alltid en quiz i bakhånd, noe som ofte kommer fagkom til gode.

Christer Borgedal Øyen

Christer Borgedal Øyen

Christer går 2. klasse matte og fysikk. Han er glad i både quiz og foredrag og er en superfan av Lord of the Rings. Musikalsk er han også, og bruker mye tid sammen med saksofonen i både jazzband OG orkester.