Fadderkomiteen

Fadderkomiteen har ansvaret for Spanskrørets fadderperiode

Heidi Rian er spanskrørets faddersjef. Hun er en sprudlende jente med mye godt humør (så lenge hun ikke er sulten;)). Er det noe du vil gjøre eller snakke om, er hun alltid tilgjengelig. Sammen med fadderkomiteen er hun godt i gang med planleggingen av fadderuka 2022. Bare å glede seg! Fadderkomiteen er den flotte gjengen som du ser under her, og som sammen med faddersjef, har ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av spanskrørets fadderperiode i 2022!

Faddersjef - Kontaklærer

Heidi går i 3. klasse med fagene kjemi og matte. Når hun ikke sliter seg gjennom forelesninger eller planlegger fadderuke, finner du henne ofte i klatrehallen, på fjellet eller i sofaen med melkesjokolade og jakten på kjærligheten. Heidi er latterlig glad i kaffe, og sier aldri nei til en nytrakta kopp på kontoret. Hun er ellers veldig glad i en god fest og andre sosiale sammenkomster. Fadderperioden blir absolutt verdt å være med på med denne jenta!

Sammen med fadderkomiteen er hun nå godt i gang med å planlegge fadderuka 2022, så det er bare å glede seg!

Komite-medlemmer

Tonje Noss

Tonje her, en stolt bondejente fra Ål i Hallingdal som går tredje året matte og kjemi. Hun har et stort engasjement for alt fra barnefilmer til swing og velger heller å prioritere bort søvn og mat enn å droppe taekwondo, kor eller hva enn det er som står på timeplanen (det er ikke sunt, se, ikke lær). Blir ofte beskrevet som full av energi og generelt positivt innstilt til livet.

Spesielt stor fan av: Å synge av full hals midt i Trondheim sentrum.

Sander Nicolai Andersen

Sander fra Fredrikstad ække en person du trenger å se for å vite at han er der. Det er nok å høre etter esel-latteren hans eller høre han showe off sangstemmen sin hver gang han får mulighet. Han går 2. klasse matte og fysikk, og bruker det han lærer til å leke smart sjøl om han ikke skjønner bæret av det sjæl. Han sier aldri nei til en fest eller to, og resultatet er vanligvis hes stemme og en del tomme flasker (spesielt hvis du queuer Toxic).

Helle Nilsen Elvebakk

Helle er ei svært oppegående og sprudlende jente. Som nordlending er ho evig ærlig og ikke redd for å si det ho tenker, så er det noe du lurer på – spør ho. Ho går matte og IT, mest matte, lite IT. (Sårt tema)

Helle har medlemskap på 3T fordi da er det gratis inngang på DT og er med på fotballaget til Spanskrøret bare for å få vaske vester. Viktigste er å delta (og få en seier ut av det) :))

Men hei hå! Fadderuka bi rå

Lea-Sofie Thomsen Lie

Lea, også kjent som Bien av familie, går studieretning kjemi og biologi. Evig glad i å sove litt for lenge og sløse bort tiden på bortkasta ting. Jenta er klønete som få og har en tendens til å alltid ende opp i grøfta (veldig bokstaveligtalt). Av emner hun kan snakke om i timer finner du kaffe. Kvalitetskaffe. Ikke den typen som smaker gammel mann i flanellskjorte

Aurora Seville Jessen

Aurora er ifølge seg selv en veldig morsom jente fra Bærum. Hun går 2.klasse lektor biologi og matte, men sier selv at hun hater matematikk. Jevnlig. Hun er svært direkte, og holder ikke tilbake om hun er uenig i noe. Aurora kan likevel være varm og god, og er flink til å se andre. Ikke la deg lure av at hun virker kald til tider, det er ikke sjeldent hun gråter av «Hver gang vi møtes». Aurora er også selverklært pessimist og har en liste på telefonen over ting hun hater, samt et notat hvor hun har planlagt sin egen begravelse. Likevel er det ikke sjeldent man hører Auroras hese kols-latter på ID-arealet, og hun står alltid for god stemning i helgene.

Petter Gylland

Petter går 2. klasse kjemi og biologi og kommer fra den sjarmerende bygda Lundamo litt sør for Trondheim. Når Petter ikke drikker kaffe på kontoret eller skriver rapport på ID-arealet, spiller han litt på saxofonen eller kaster litt håndball. Denne karen er også veldig friluftsinteressert og veldig (!) glad i kanelboller!

Emma Sofie Almås

Er fra Elverum (en grøft til høyre for Hamar et sted). Går 2.klasse med retning kjemi og biolog. Har tre år som fadderbarn på tre ulike studier og skal endelig få være fadder. Glad i fest, svømme og å mate duer i parken

Sander Høyland

Sander går IT og matte, og har omsider klart å ta igjen kull 18. Han klarte også i 2021 å bestå HMS0001, etter å ha prøvd hardt i flere år. Han var i 2021 med i HS og FUL, og er nå med i SKOM og KK til VT. Han er altså glad i å være med i ting med kryptiske forkortelser. Hvis du vil vite hvorfor du må ha 4K som en del av 60-gruppen, hva du gjør hvis du stryker i innføring i kvantefysikk, eller hvorfor end credit scenen i Spider-Man: No Way Home ikke gir noen mening er dette mannen å spørre.

Den viktigste rollen til Sander er å mase på KontKom hver gang det går tomt for Pepsi Max i kjøleskapet. Hvis du vil ha tak i han sykler han rundt i Trondheim hele året, men det er ikke sikkert du kjenner han igjen, da det ser ut som han tror han er en Power Ranger. Spør han gjerne hvor du kan finne innendørs-sykkelparkeringen på Kalvskinnet.

Mathilde Elvegård

Mathilde er en gladjente fra verdens navle, Siggerud. Hun går 5. klasse matematikk og fysikk. På fritiden liker hun å gjøre alt fra å strikke, til å drikke. Mathilde har et farlig høyt konkurranseinstinkt som helst ikke burde settes på prøve. Har du mistet henne et sted, så er det bare å gå etter latteren.

Isak Einvik

Isak er en energirik liten type som sliter med å sitte i ro. Om det finnes noe å fikle med i nærheten, vil det bli fiklet med. Denne typen går matte & fysikk, og har fortsatt ikke bestemt seg for hva han liker minst.

Det er ofte mer aktuelt med et godt vorspeil og allsang enn en numerisk fysikkøving. I tillegg er han over snittet glad i skikjøring, eller generelt snø. Selv et lite snøfall gir et humørløft!

Emma Leira

Emma går 3. klasse med fagene matte og kjemi. Hun er en positiv og sprudlende jente. Emma er alltid med på sprell, og med vann og Bacardi i glasset kan ingenting stoppe henne! Ellers er hun en skikkelig fjellgeit, og er ikke sjelden å se på en fjelltopp. Om du trenger hjelp med nettshopping er Emma jenta å spørre, og hun betaler selvfølgelig med Klarna!

Herdis Eline Oftebro

Herdis er en livlig og høylytt jente fra stavanger. Hun  er en mester i helgene, og det er lite som stopper Herdis fra å ha det gøy. Det kan trygt sies at fest og morro kommer i første rekke, og skolearbeid ligger som en god nummer 100. Herdis går retning matte og quote: «IT eller fysikk, jeg vet ikke helt». Herdis lager alltid god stemning, og drar deg med enten du vil eller ikke og det blir alltid gøy. Herdis er 80% positiv og 20% negativ, men når hun først er negativ eller sur så får man høre det. Hun er en dame man ikke kan annet enn å respektere, men det er også umulig å ikke like henne og en man fort blir glad i. Kort og godt er Herdis en du vil ha i livet ditt.