Fadderkomiteen

Fadderkomiteen har ansvaret for Spanskrørets fadderperiode

Faddersjef - Kontaklærer

Hanna (kontaktlæreren) er en jente som sliter med å si nei til sosiale sammenkomster🥰 De fleste vet hvem hun er, men om ikke så er det 100% sikkert at dere har en eller flere felles venner! Lillehammer er byen og hun klarer ikke stoppe og snakke om at de hadde OL i 94 (som er hva da? 30 år siden nå…) Hun elsker vinteren og livet med ski på beina, men sier ikke neitakk til sommer og løping både i Norge og utlandet🏃🏽‍♀️ Man ser aldri Hanna danse med mindre det er alkohol i bildet! Selvom hun har gått på dans 10år (ikke spør om det, da blir det litt dårlig stemning) 

Liker å etterligne deg om du har dialekt, men hun klarer det sjeldent! Med Hanna i spissen er fadderuka garantert stappfull av god stemning, latter og blir en uke man sent vil glemme🤪

Komite-medlemmer

Birk Halseth

Birk går første året matte og informatikk. Han er selverklært dårligste spilleren på spanskrøret fotballag, men noen må jo være det åg. Han trives best i skibakken eller med en øl i hånden helst begge;) Hører du en skjærende lyd i det fjerne, er det nok Birk som kommer med stavangerdialekta si. Får du han til å rødme, ikke føl deg spesiell fordi Birk er evig solbrent til og med på vinteren. Han er veldig sjenert, men etter noen øl vil han veldig gjerne bli kjent med deg <3

Henrik Hundstad

Henrik går 1. klasse matte og informatikk. Henrik er en sjelden skikkelse å se på skolen, men når han er der: Hvem lot han koke?! Kommer gjennom studiet på mirakuløst vis, eller det er det vi håper på! Henrik kommer fra noe han mener er “Norges flotteste by”, nemlig Fredrikstad. Kjært barn har mange navn: dawg, dawgster, Doggy(?) det er vel egentlig ingen som vet hvem man snakker om om man sier Henrik, så han burde skifte navn permanent til Doggy. Trenger du en god latter eller god stemning på fest så er det bare å kontakte Doggy. Alltid god stemning, bare han ikke er fyllesyk.

Borghild Fremstad

Borghild går førsteklasse matte og fysikk, og er fra Bjugn (Ørland, Fosen, andre siden av fjorden), eller når hun har gitt opp andre alternativ «bøgda». På grunn av dette sliter de fleste med å forstå henne, noe hun mener er uhørt. Dersom det høres ut som en høylytt person i nærheten har slag, er det nok bare hun som snakker. På tross av dette elsker hun å møte nye folk og snakker hull i hodet på alle hun kjenner (møter). Som den yngste på studiet er hun ekstra spent på å møte de nye LURingene. Hun er kanskje ikke den sterkeste akademisk, men kan definitivt videreføre deg til noen som kan det du lurer på!

Malene Ho

Malene går 1.klasse biologi og kjemi. Du ser hu ofte på skolen, men får bare snakket med hu 2. min før hu er på vei videre til neste person eller neste forelesning. Denne jenta brenner og lever for kjemi, men får overraskende tid til å trene, jobbe to ulike jobber og være med på sosiale ting både med jentegjengen fra Tiller og med gjengen i Spanskrøret. Malene får ofte i seg masse alkohol og da er det ikke sjeldent at man får en kjærlighetserklæring fra hu. I eksamensperioden sitter hu for det meste på biblioteket og snitter på 12timer per dag!! (til og med i helgene) Malene er en person alle kommer godt overens med og hun er en energibombe! Fadderuka blir bra med Malene på laget!

Mats Lie Kardash

Mats er en ung nerd fra Bærum. Han går første året matte og fysikk. Man kan ikke forklare Mats veldig lett fordi han er veldig mye rart, men alt i alt, er han en hyggelig ung mann som bryr seg om andre mennesker. Hvis du møter han i løpet av fadderuka, er det tre garantier: 1) Han kommer til å være edru, så bare ta kontakt hvis du trenger det. 2) Han kommer til å møte opp 3-5 minutter sent. 3) Han er en åpen bok. Mats er en av de du ofte kan se på Spanskrøret sine idrettsarrangementer (spesielt volleyball) og under tittelen på artikler i Vitnemålet (Spanskrørets avis). Snakkes i fadderuka og forhåpentligvis i Dagskolen gymsal 20:30 på onsdager!

Runa Peian Skulbru

Hei, Runa hær! Går 1. klasse LUR i Trondheim me biokjemi. Ei livli jente fra Kirkenes som ska sørge for at du får den bæste starten av studietia. Ho flytta dessværre til Tromsø for å komme nærmere kjæresten og familien (simp). Ho lik å vær sosial og aktiv. E hjelpsom om d skulle ønskes kok (eller bøker, første mann til mølla) eller hjelp me nåkka anna, sie sjeldent næi. I fadderuka kunne ho godt vært edrufadder, men stoppe ho ikke fra å vær i godt humør eller skape god stæmning.

Sofie Elvhaug

Hei på dere, jeg fikk beskjed om å skrive en liten tekst om hvem jeg er, så hær ærn. Jeg heter Sofie, selv om jeg hele livet har blitt blanda med Elise fra barnehagen, barneskolen, håndballaget og ja, dere skjønner. Jeg fyller 21 år i år og går 1.klasse matte og kjemi - sjelden vare der altså, men vi er da noen. På fritida liker jeg å koose meg - som vil si å strikke, lage mat eller lage lister om alt mulig - ja, jeg elsker system og orden. Men jeg liker også å spille håndball og trene! Jeg kommer rett fra militæret etter jul, så enn så lenge så er jeg disiplinert og tar ingen sorger på forskudd. Så ingen grunn til å være redd for meg, jeg elsker å være med folk, le og ha det gøy. Og om du ser meg danse midt på dansegulvet er jeg nok ganske berusa, men er høy på livet.

Unn Smelvær Høgelid

Dette er Unn (også kjent som Unnemann), hun er 21 år og kommer fra Bergen. Unn studerer kjemi og biologi, men synes vi har hatt fint lite biologi enn så lenge:/ Før hun kom til Trondheim har Unn, sprek og eventyrlysten som hun er, tilbragt to gode år på Svalbard hvor hun har vært polfarer og gått tur (både med og uten klær) i den harde villmarken. Unn er sprudlende, sosial og muligens litt for kul for lektorstudiet. Hun er alltids med på å «ta en øl» og bidrar til god stemning og bra musikk hvor enn hun er. Gledings til fadderuka sammen med Unn<3

Annette Stoum

Annette er 23 år og går matte og it førsteåret. hun er oppvokst på gård, og kan mer om kyr enn de fleste. annette er veldig ubesluttsom, og har studert både kjemi og tegnspråk tidligere. hun har bachelor i fadderperiode allerede, og det er nok kanskje på vei mot en master! annette bruker mer tid på soving, festing og verv enn på skole, men hun kommer seg alltid gjennom eksamenene sine på et mirakuløst vis.

David Ramsvik

Dave er en litt av en gladlaks! Ikke la deg lure av bildet, Dave er en svært pratsom gutt fra Bodø, som endelig har fått til det han har drømt om siden han var 3: å flytte lengre sør i landet, og han går noe med informatikk. I motsetning til Camilla Herrem elsker den 24(?) år gamle gutten ikke “Tore tang”. Dave har 99% av tiden litt for mye energi for sitt eget beste, og han har de rareste idene, men som regel går det bra. Man skulle trur at han var en ræser i å regne likninger, men han er en mester i KOK. Dave si derimot aldri nei t en fest, hvertfall ikke om det e rom (og sjokolade) inkludert. Han er over middels glad i snaxks og god mat. Denne gutten er også en sucker for taylor swift, men kan ikke alle tekstene på inn og utpust. Er generelt veldig glad i vann, fordi det funker så bra til å ha i boblebad, blande med cola, svømme i og drikke på fest. Alt i alt en “ressurs” for samfunnet. Snakkes i fadderukaa<33

Synne Bjørklund

Dette er Synne! En sprudlende Tromsøværing, med smittende humør! Hun går Kjemi og biologi, med et stort engasjement for kjemi og et enda større hat for lab. Synne er elegant og stilfull, og sier selv at hun nedprioriterer komfort for å ha på seg et lekkert antrekk. Hun ELSKER å buldre, og er sjeldent så lykkelig som i klatrehallen. Hun pusher alle hun kjenner til å bli med på klatring, mot deres vilje- Så det er bare å passe seg… Grunnen til at Synne er med i faddkom, er at hun selv fant kjærligheten i fadderuken. Hun ser derfor på seg selv som en skytsengel for de nye fadderbarna. Dere kommer til å bli glad i denne søte og omsorgsfulle jenten, som gir masse av seg selv<3

Henrik Welle Bay Bjørnestad

Henrik går 1. klasse matte og fysikk, og kommer fra Møre og Romsdals hjerte, Sykkylven. Dette stedet kommer du garantert til å høre mye om, da han er megastolt over bygda og sier rare ord som ingen forstår! Jägerbomb, srirachacha (oppfunnet dans) og bacardi razz er Henriks tre soleklare varemerker, og vil garantere god stemning i fadderuka. Henrik vil spandere drikke til de som slår han i chuggekonk!!