Idrettskomiteen

Spanskrøret idrett er et idrettslag registrert i Brønnøysundregisteret. Vi tilbyr flere ulike idretter – som fotball, håndball, volleyball, innebandy, løping og sjakk, i tillegg til en egen turgruppe med fokus på friluftsliv. I tillegg har vi arrangert aktiviteter som buldring/klatring, Amazing Race og ulike turneringer! Alle som vil kan bli med på det de har lyst til! Informasjon om hva som skjer finnes på Facebook: «Spanskrøret Idrett».  Klikk deg også inn på nettsida og les på de ulike idrettene, eller send en melding til Veslemøy Sømoe Huglen dersom du lurer på noe!

Vi har også utstyr som lånes ut gratis, som volleyballer, frisbeer og spikeball, og en lavvo som det er mulig å leie for en billig penge! Er dette ønskelig, er det bare å ta kontakt, eller ordne selv HER

PS. om du er medlem av Norsk Tipping setter vi stor pris på om du setter oss som grasrotmottaker !

Idkomleder - Gymlærer

Årets idkom leder er Veslemøy. Ho er 22 år og går 2. året på LUR med kjemi og biologi. Ho er ei bygdajenta frå ein liten øy som ingen har høyrt om (Huglo🫶🏻), og er her kun for å oppfylle nynorskkravet i styret. Som regel kan du finne ho på id eller i ein vegg på Grip Sluppen. Ho sliter med å seie nei til ting, så det skjer alltid litt for mykje på ein gong. Ho er med på alt fra konsertar til strikkekveldar. Ho kan bli med ut på byen og, men tar aldri meir enn tre cider, for då går det gale. Veslemøy er veldig glad i å være ute på tur, både på land og på vann. Ingenting slår bålkaffe, og ho skal jo tross alt bli marinbiolog. Ellers gler ho seg veldig til gøye turar, treningar, kampar og masse idrettsglede i lag med komiteen i år!

Komite-medlemmer

Amalie Stensvold

Amalie går 4. klasse med matte og kjemi. Veldig glad i å være ute, spesielt med løpesko eller ski på beina. Hun har alt for mange interesser, og vil heller ha litt for mye å gjøre enn litt for lite. Om hun skal velge er det nok friluftsliv som står øverst på lista, etterfulgt av volleyball og det meste av idrett!

Heidi Rian

Heidi går matte og kjemi i 4. klasse. Liker å være ute og er generelt glad i idrett, spesielt klatring. Er med i TURLUR og håper å se så mange som mulig på turer framover! Er en tyv på fylla og ler alltid 30 sek forseint.

Brage Kristian Bragstad

Brage går 4. klasse med fagene kjemi og matematikk. Offisiell hovedansvarlig for det uoffisielle spanskrøret volleyball-laget. Han spiller gjerne håndball, volleyball og tar turer i løpe eller gå varianten.

Ingjerd Ophaug

Ingjerd går 2. året biologi og kjemi og kommer fra Alta. Hun er glad i alt som har med friluftsliv å gjøre, i tillegg til volleyball og hunder<3

Mia Moe

Mia er en litt av en gladlaks! Hun er fra Fredrikstad og går matte og biologi i andre klasse. Når hun ikke koker løsningsforslag, ser du henne på samf som husmaler eller på Sit treningssenter. Mia er glad i en god fest, og hun er ikke fremmed for å danse og synge høylytt på byen! Har du en dårlig dag, er det bare å gå til Mia, for hun er omtenksom og har alltid et smil på LUR ❤

Iril Straumbotn

Iril går 2. klasse matte og IT. Hun er glad i det meste av idrett, og bruker mye tid på håndball, volleyball, buldring og løping. Hun skulle gjerne hatt tid til mer, men var så dum at hun byttet fra lektor idrett til lektor realfag, og må nå bruke betydelig mer tid på skole.

Helle Nilsen Elvebakk

Helle går 3.klasse med IT og matte. Hun er fotballtrener for det flotte damelaget til Spanky og trofast supporter (medieansvarlig) for herrelaget. Dermed oftere å se på Eberg eller i Trondheim Spektrum enn i forelesningssalen.

Andreas Røgeberg

Går 5. klasse matte og fysikk. Trener og spiller for fotballaget.

Astrid Farmen Aabø

Astrid går matte og kjemi 2. klasse. Hun er over gjennomsnittet glad i tur, og er selvfølgelig med på spanskrørets TURLUR. Ellers går det mye i volleyball, klatring og rando på fritiden.

Amalie Holten Lindberg

Amalie går i 2. klasse kjemi og biologi. Hun er veldig glad i å gå tur, spesielt med TURLUR<3 og sier heller ikke nei takk til en real turmat.

Hanna Hasselquist Evensen

Hanna går 1.klasse matte og kjemi. Kommer fra skiparadiset Lillehammer, noe som gjør at hun elsker vinteren og livet med langrennski på beina. Om sommeren er det løping det går i, hun mener at gåbakker er viktig på løpeturene. I tillegg er hun med på fotballaget selvom fotball ikke er hennes sterkeste side!

Mats Lie Kardash

Mats går 1. klasse matte og fysikk. Han er en selverklært sportsidiot som er veldig glad i ballsport. Han spiller volleyball ukentlig og pleier å sykle hver dag, men sykkelen hans ligger hjemme på grunn av uvær som innstilte toget hans til Trondheim.

Henrik Welle Bay Bjørnestad

Henrik går 1. klasse matte og fysikk, og kommer fra Møre og Romsdals hjerte, Sykkylven. Etter mye fram og tilbake i ulike idretter så har han forelsket seg i ski. Henrik vil gjerne lære dere å ta salto på ski viss dere hjelper han med lekser.

Emma Leira

Emma går 4. klasse med fagene matte og kjemi. Hun er en positiv og sprudlende jente. Er med i TURLUR fordi tur med luringer er gøy!

Martine Kopperstad Wolff

Går 2. klasse med biologi og kjemi. Martine er en friluftsentusiast med en lidenskap for å utforske naturen. Med fjellene som sitt naturlige habitat, klatrer hun seg til nye høyder og glir nedover snødekte skråninger på ski med en utrolig letthet. Hun tilbringer helgene sine på toppturer og kan mest sannsynlig navigere seg gjennom en skog med øynene lukket. Men selv om hun elsker å tilbringe tid alene i naturen, kan hun også være liv og sjel i enhver sosial setting. Martine har en naturlig sjarm og er omgitt av venner som beundrer hennes iver for eventyr og hennes glødende personlighet. Hvis du trenger noen til å planlegge en utflukt eller bare en morsom dag i det fri, er Martine den du vil kontakte. Hilsen chatGPT, min gode venn og redningsmann:).

Runa Peian Skulbru

Runa går 1. klasse biologi og kjemi fra Kirkenes. Ho liker å være aktiv og ute i naturen. Tidligere har ho drevet med klatring. Er ikke alltids så talentfull, men er med på å prøve nye aktiviteter.

Olea Hildrum

Olea kommer fra Trysil og er naturligvis veldig glad i å kjøre på ski. I tillegg er hun glad i å gå tur eller å finne på håndballbanen! Olea er veldig glad i å strikke og skravle, og hun slår gjerne av en prat om alt mellom himmel og jord<3

Arngrímur (Aggi) ívarsson

Arngrímur (Aggi) går 1. Klasse matte og fysikk. Han elsker alt hvor han kan hoppe non-stop, så tiden går mye til volleyball og basket. Hvis du ikke ser han på banen, er han nok ute og hopper i vulkaner.

Eivor Berg

Eivor går i 1. klasse med biologi og kjemi. Kommer fra Hemsedal, og trives derfor godt på ski i flere varianter. Liker å drive med klatring og løping, og er over snittet glad i tur og friluftsliv.