Idrettskomiteen

Spanskrøret idrett er et idrettslag registrert i Brønnøysundregisteret. Vi tilbyr flere ulike idretter – som fotball, håndball, volleyball, innebandy, løping og sjakk, i tillegg til en egen turgruppe med fokus på friluftsliv. I tillegg har vi arrangert aktiviteter som buldring/klatring, Amazing Race og ulike turneringer! Alle som vil kan bli med på det de har lyst til! Informasjon om hva som skjer finnes på Facebook: «Spanskrøret Idrett».  Klikk deg også inn på nettsida og les på de ulike idrettene, eller send en melding til Amalie Stensvold dersom du lurer på noe!

Vi har også utstyr som lånes ut gratis, som volleyballer, frisbeer og spikeball, og en lavvo som det er mulig å leie for en billig penge! Er dette ønskelig, er det bare å ta kontakt, eller ordne selv HER

PS. om du er medlem av Norsk Tipping setter vi stor pris på om du setter oss som grasrotmottaker !

Idkomleder - Gymlærer

Amalie går 4. klasse med matte og kjemi. Veldig glad i å være ute, spesielt med løpesko eller ski på beina. Hun har alt for mange interesser, og vil heller ha litt for mye å gjøre enn litt for lite. Om hun skal velge er det nok friluftsliv som står øverst på lista, etterfulgt av volleyball og det meste av idrett!

Komite-medlemmer

Emma Danevad

Emma går 3.klasse biologi og matte. Hun er med på håndballaget til spanskrøret og volvox og alkymisten. Generelt sett glad i det meste av aktivitet og idrett, men ballsport har en ekstra stor plass i hjertet!

Arnstein Nisja

Arnstein, 4. året kjemi og matte. En langvarig kontraktsforhandling med idkom sjef og trener førte til at Arnsteins talenter på fotballbanen skjer for Spanskrøret. Han er også veldig glad i å gå oppover, nedover og bortover på ski.

Heidi Rian

Heidi går matte og kjemi i 4. klasse. Liker å være ute og er generelt glad i idrett, spesielt klatring. Er med i TURLUR og håper å se så mange som mulig på turer framover! Er en tyv på fylla og ler alltid 30 sek forseint.

Brage Kristian Bragstad

Brage går 4. klasse med fagene kjemi og matematikk. Offisiell hovedansvarlig for det uoffisielle spanskrøret volleyball-laget. Han spiller gjerne håndball, volleyball og tar turer i løpe eller gå varianten.

Ingjerd Ophaug

Ingjerd går 2. året biologi og kjemi og kommer fra Alta. Hun er glad i alt som har med friluftsliv å gjøre, i tillegg til volleyball og hunder<3

Sine Authén Kure

Sine går andre klasse matte og kjemi. Hun spiller på håndballaget til Spanskrøret og Volvox & Alkymisten. Hun er generelt glad i sport og stiller gjerne også opp på både klatring, fotball og ski.

Anne-Marie Roset

Anne-Marie er ei jente frå Stryn som går 3.klasse biologi og matte. Ho er glad i å gå både oppover og bortover på ski og klatring.

Eivind Flesberg

Eivind går 3. klasse matte og biologi. Han er glad i all idrett, men spesielt ski av typen nedover og klatring av typen oppover. Mener selv han ikke er et friluftsmenneske, siden han aldri hadde tent en primus før tiden i idkom.

Helle Nilsen Elvebakk

Helle går 3.klasse med IT og matte. Hun er fotballtrener for det flotte damelaget til Spanky og trofast supporter (medieansvarlig) for herrelaget. Dermed oftere å se på Eberg eller i Trondheim Spektrum enn i forelesningssalen.

Andreas Røgeberg

Går 5. klasse matte og fysikk. Trener og spiller for fotballaget.

Veslemøy Sømoe Huglen

Veslemøy, går 2. klasse kjemi og biologi. Ho er med og arrangerer buldring på Sluppen kvar veke (bli med då!). Ho seier heller aldri nei til ein tur med TURLUR.

Astrid Farmen Aabø

Astrid går matte og kjemi 2. klasse. Hun er over gjennomsnittet glad i tur, og er selvfølgelig med på spanskrørets TURLUR. Ellers går det mye i volleyball, klatring og rando på fritiden.

Amalie Holten Lindberg

Amalie går i 2. klasse kjemi og biologi. Hun er veldig glad i å gå tur, spesielt med TURLUR<3 og sier heller ikke nei takk til en real turmat.

Ådne Bjaarstad Aspheim

Ådne går 2. klasse matte og fysikk. Han er over gjennomsnittet glad i baller, og spiller volleyball på ukentlig basis. Har lyst til å spille fotball, men glemte skoa sine hjemme.

Emma Leira

Emma går 4. klasse med fagene matte og kjemi. Hun er en positiv og sprudlende jente. Er med i TURLUR fordi tur med luringer er gøy!

Svein Ove Faherheim

Svein går 5.året med fysikk og matte som fag. Han har den interessen av å gå langt med tung sekk innover et fjell for å finne et vann hvor han kan skaffe mat. Lite er mer avslappende og spennende å stirre på en dupp som ligger i vannoverflaten. Dessverre for han er duppen som regel i vannoverflaten, og ikke under. Mens duppen ligger og vaker i overflaten er det et passende øyeblikk å vurdere om han skal gjøre som andre lærere før han, som å krysse Canada eller ta et norsk lag til gruppespill i Champions League 8 år på rad. Han er også med på fotballaget til Spanskrøret, men da ferdigheter med ball i beina er begrenset trives han bedre mellom tre metallstenger for å frata andre gleden av å score mål.

Lina Gjerdevik

Lina Gjerdevik går i 5.klasse biologi og matte. Hun liker å ta seg en joggetur, og ellers andre typer turer, men brenner først og fremst for idrett. Hun er med på innebandylaget.

Martine Kopperstad Wolff

Går 2. klasse med biologi og kjemi. Martine er en friluftsentusiast med en lidenskap for å utforske naturen. Med fjellene som sitt naturlige habitat, klatrer hun seg til nye høyder og glir nedover snødekte skråninger på ski med en utrolig letthet. Hun tilbringer helgene sine på toppturer og kan mest sannsynlig navigere seg gjennom en skog med øynene lukket. Men selv om hun elsker å tilbringe tid alene i naturen, kan hun også være liv og sjel i enhver sosial setting. Martine har en naturlig sjarm og er omgitt av venner som beundrer hennes iver for eventyr og hennes glødende personlighet. Hvis du trenger noen til å planlegge en utflukt eller bare en morsom dag i det fri, er Martine den du vil kontakte. Hilsen chatGPT, min gode venn og redningsmann:).

Martine Jensen Østgård

Martine går 3.klasse med kjemi og biologi. Hun trives greit med joggesko på beina, spesielt om hun skal på løpetur eller volleyball. Er også ganske glad i skog og mark, og blir gjerne med på en hengekøyetur. Bare ikke spør hvilken retning man skal gå. Og om du lurer på hva du skal smøre med om du skal på ski er heller ikke Martine personen å spørre. Hun har med seg masse godt humør da, og er du heldig også en pose med marshmallows.