Idrettskomiteen

Spanskrøret idrett er et idrettslag registrert i Brønnøysundregisteret. Vi tilbyr flere ulike idretter – som fotball, håndball, volleyball, innebandy, løping og sjakk, i tillegg til en egen turgruppe med fokus på friluftsliv. I tillegg har vi arrangert aktiviteter som buldring/klatring, Amazing Race og ulike turneringer! Alle som vil kan bli med på det de har lyst til! Informasjon om hva som skjer finnes på Facebook: «Spanskrøret Idrett».  Klikk deg også inn på nettsida og les på de ulike idrettene, eller send en melding til Amalie Stensvold dersom du lurer på noe!

Vi har også utstyr som lånes ut gratis, som volleyballer, frisbeer og spikeball, og en lavvo som det er mulig å leie for en billig penge! Er dette ønskelig, er det bare å ta kontakt, eller ordne selv HER

PS. om du er medlem av Norsk Tipping setter vi stor pris på om du setter oss som grasrotmottaker !

Idkomleder - Gymlærer

Amalie går 3. klasse med matte og kjemi. Veldig glad i å være ute, spesielt med løpesko eller ski på beina. Hun har alt for mange interesser, og vil heller ha litt for mye å gjøre enn litt for lite. Om hun skal velge er det nok friluftsliv som stør øverst på lista, etterfulgt av det meste av idrett og aktivitet!

Komite-medlemmer

Anna Torgunrud

Anna går 4. klasse biologi og matte. Hun er generelt glad i alt friluftsliv, med en ekstra passion for ski og lange gåturer i kleint tempo, og vil derfor bringe mer av dette inn i TURLUR!

Emma Danevad

Emma går 2.klasse biologi og matte. Hun er med på håndballaget til spanskrøret og volvox og alkymisten. Generelt sett glad i det meste av aktivitet og idrett, men ballsport har en ekstra stor plass i hjertet!

Eivind Flesberg

Eivind går 2. klasse matte og biologi. Han er glad i all idrett, men spesielt ski av typen nedover og klatring av typen oppover.

Arnstein Nisja

Arnstein, 3. året kjemi og matte. En langvarig kontraktsforhandling med idkom sjef og trener førte til at Arnsteins talenter på fotballbanen skjer for Spanskrøret. Han er også veldig glad i å gå oppover, nedover og bortover på ski.

Elise Refvem

Elise går 3. klasse kjemi og matte. Hun liker å gå på tur og spille fotball.

Emma Leira

Emma går 3. klasse med fagene matte og kjemi. Hun er en positiv og sprudlende jente. Er med i TURLUR fordi tur med luringer er gøy!

Heidi Rian

Heidi går matte og kjemi i 3. klasse. Liker å være ute og er generelt glad i idrett, spesielt klatring. Er med i TURLUR og håper å se så mange som mulig på turer framover!

Knut Eirik Hovden

Over eller under vann, han Knut overalt finnast kan!
Aktiv tilkallingsvikar i Spanskrøret fotball.
Tvilsom faglig tilhørighet på LUR, men Spanskrøret
<3

Helle Nilsen Elvebakk

Helle går 2.klasse matte og IT, og bruker all fritid på å være supporter (og litt spiller) for Spanskrørets fotballag. Hun er et turmenneske og veldig glad i all slags ballsport.

Petter Gylland

Petter går 2. klasse kjemi og biologi og kommer fra den sjarmerende bygda Lundamo litt sør for Trondheim. Når Petter ikke drikker kaffe på kontoret eller skriver rapport på ID-arealet, spiller han litt på saxofonen eller kaster litt håndball. Denne karen er også veldig friluftsinteressert og veldig (!) glad i kanelboller.

Herman Olsen

Herman, 2.klasse matte og fysikk. Over middels interessert i skiskyting, men med zero ferdigheter på ski. (Helt på tryne faktisk). Bitt av kroppstrenings og bilsport basillen og gira på å spre idrettsglede til Bartebyens luringer.

Marthe Gjelstad

Marthe Gjelstad går 5. klasse matte/fysikk. Hun spiller håndball på Spanskymisten, som er håndballaget til Spanskrøret og Volvox & Alkymisten. Generelt er hun glad i idrett og tur.

Lina Gjerdevik

Lina Gjerdevik går i 4.klasse biologi og matte. Hun liker å ta seg en joggetur, og ellers andre typer turer, men brenner først og fremst for idrett. Hun er med på innebandylaget.

Brage Kristian Bragstad

Brage går 3. klasse med fagene kjemi og matematikk. Offisiell hovedansvarlig for det uoffisielle spanskrøret volleyball-laget. Han spiller gjerne håndball, volleyball og tar turer i løpe eller gå varianten.

Sandra Reikerås

Sandra går i 3. klasse med matematikk og fysikk. Trener og spiller for fotballaget, samt spiller på håndballaget. Glad i all type aktivitet, spesielt ballsport.

Johan Otto Munkeby

Leder for spanskrørets sjakklubb; Spansk Åpning, (spiller også innebandy). Han går 5. klasse biologi og matte og liker alt som har med friluft og gjøre. Jakt og fiske, samt løping og langrenn er favorittene. Sier sjeldent nei til en fest.
Funfact: Over gjennomsnittet glad i å sjenke folk på tequila.

Svein Ove Faherheim

Svein går 5.året med fysikk og matte som fag. Han har den interessen av å gå langt med tung sekk innover et fjell for å finne et vann hvor han kan skaffe mat. Lite er mer avslappende og spennende å stirre på en dupp som ligger i vannoverflaten. Dessverre for han er duppen som regel i vannoverflaten, og ikke under. Mens duppen ligger og vaker i overflaten er det et passende øyeblikk å vurdere om han skal gjøre som andre lærere før han, som å krysse Canada eller ta et norsk lag til gruppespill i Champions League 8 år på rad. Han er også med på fotballaget til Spanskrøret, men da ferdigheter med ball i beina er begrenset trives han bedre mellom tre metallstenger for å frata andre gleden av å score mål.

Andreas Røgeberg

Går 4. klasse matte og fysikk. Trener og spiller for fotballaget.