Kontorkomiteen

På Realfagsbygget har Spanskrøret sitt kontor, og det er kontorkomiteen som har ansvar for vedlikehold og drift.

Utenom eksamensperioden er det faste åpningstider, og komiteen sørger blant annet for at det er kaffe på kontoret, baker kaker, avholder tippekonkurranse og lignende. Komiteen ledes av Jørgen Solbakken, som er Spanskrørets kontorsjef.

Kontorsjef

 

Jørgen Solbakken er spanskrørets kontorsjef.

Han går matte og kjemi i fjerdeklasse. På fritiden spiller han fotball og er glad i å tilbringe tid med venner. I tillegg bruker han mye av tiden på å holde et ryddig og fint kontor for alle i spanskrøret. Kontoret<33

Komite-medlemmer

Thea Toll Engebretsen

Thea er en sprudlende og blid jente som det er lett å bli glad i. Hun går 3. klasse matematikk og kjemi.  Hun ser kanskje ikke så harry ut, men ikke la dialekten og utseende lure deg, hun er en stolt særping som slippes løs med et par enheter innabords. Aldri fremmed for et par timer pause på kontoret.

Aurora Isaksen

Aurora går kjemi og biologi 2året som LURing. Hun liker kaffe, kos og preik- Noe som står i god stil med kontoret 
😉

Rikke Holte Haraldsen

Rikke er ei kaffeglad jente som aldri sier nei til en pause, eller 10. Hun går 3. klasse matematikk og kjemi, og er sprudlende, imøtekommende og har en latter av gull. Er ikke dette nok, blir du nok trollbundet av hennes vakre smil. På fritiden har hun nok av ting å gjøre, og er like engasjert enten det er å blande drinker på fest, fikse kontoret, planlegge arrangementer, synge i kor eller rett og slett slippe seg løs med litt dans.

Frida Sogge Steimoeggen

Frida er en skeptisk nordlending fra verdens navle, nemlig det vakre Vesterålen. Hun går matematikk og biologi på sjette året på LUR, og er en erfaren sofasitter med en forkjærlighet for kruttsterk kaffe, gjerne med «nåkka godt oppi». Siden førsteklassen har hun tilbragt mange flere timer på kontoret enn i diverse forelesningssaler, og har ikke tenkt til å slutte med det mot innspurten til masterskrivingen.

Marte Buset

Marte går i femte klasse med kjemi som hovedfag, og har litt matte på si. Hun kommer fra Ålesund, og er ikke redd for å opprettholde stereotypene som en sunnmøring kan dra på seg. Til tross for dette, brukes det en del penger på kaffe-bonger på kontoret. Bruker mesteparten av tiden sin på volleyball, og resterende våkentid tilbringes helst på kontoret, hennes store kjærlighet<3

Ferdinand Gira Marnburg

Hvis du slår opp «Gira» i ordboka, listes Ferdinand (24 år fra Oslo) opp som synonym. Denne mannen har en lidenskap for kakebaking, kakespising, god stemning, studentfrivillighet, generell kos, og alt annet som er moro! Kanskje rynker du på nesa og tenker «går det an å være så gira på så mye?». Men da har du ikke møtt Ferdinand. Denne LURingen har nå både mastergrad fra studiet og mastergrad i fadderuke-deltakelse. Men til tross for at han er ferdig studert, virker det ikke som om vi klarer å bli kvitt ham med det første. For tiden har han stilling som studentpolitiker i Velferdstinget, hvor han jobber aktivt for studentenes velferd og trivsel.

Mats Kjenes

Mats går 4. Klasse matte og kjemi og kommer fra Vestlandets stolthet Bergen. I tillegg til å like italiensk mat, Hansa og Star Wars, er han en stor fan av å sitte på kontoret med en kopp kaffe i hånden.

Martin Kaasa Jacobsen

Martin er en gladgutt fra Sandefjord som går 3. klasse matematikk og kjemi. Han er en svært engasjert fotballsupporter, som gleder seg til kamper, kaffe og pils på kontoret. Skoledagen foregår generelt på kontoret, med noen korte avbrekk nede på ID.

Brage Bragstad

Brage Bragstad går 3. året matte og kjemi. Han begynte her etter et løfte om å være høyest, men som mye annet studierelatert gikk ikke det etter planen. Gleder meg til å se glade mennesker på kontoret

Morten Nygård

Møt Morten, en gla’ laks fra sør i nord. Etter endt 60-gruppe i både matematikk og fysikk, har kørven satt seg det hårete målet å skrive en masteroppgave. Dette går så som så, men det frigjør mye tid til å sitte på kontoret. Han er flink til å trakte kaffe; kvantitet over kvalitet. Hans største glede er å lage veggpynt til kontoret (ref. Portrett av Kari og Per). Ciaociao okei.

Arnstein Nisja

Arnstein Nisja, 3. året kjemi og matte. Han er Kristiansunds store sønn, med Ole Gunnar Solskjær som en god nummer to. Arnstein er glad i fotball, ski, basket og en god fest.

Ninni Maria Unneberg

Ninni går 5. klasse kjemi og matte, og er uoffisiell offisiell innehaver av rekorden for å sitte lengst på kontoret i strekk. Hun er veldig glad i Spanskrøret, prat og kaffe – og da er kontoret et naturlig tilholdssted! Ellers er Ninni glad i å danse 🙂

Sandra Bråthen Reikerås

Sandra går 3. klasse med matematikk og fysikk. En aktiv jente med litt for mange prosjekter på gang. Men, når hun først kommer seg på skolen, så brukes mye tid på å prokrastinere på kontoret.

Erle Reiten Almåsbakk

Erle er 3.klassing med bio/kjemi som retning – forståelig mtp all kjemien hu har med alle luringene. Kontoret er én av MANGE ting hun elsker med spanskrøret, og hun bruker trolig mer tid der enn i sitt eget hjem. Som eneste rektor av spanskrøret som heter Erle gjennom tidene er hun noe helt for seg selv. Hun har en latter som når gjennom hele NV gangen og en lever som har overlevd flere tunge netter. Dialekta er trøndersk, nesa er pierca og humøret er topp om det finnes glutenfri pizza!!!

Bendik Løvlie

Om Bendik hadde vært et jeopardy svar hadde det vært mange spørsmål som hadde gitt poeng. «Hvem ga Vitnemålet sin største oppgradering noensinne?», «Hvem er den triveligste og varmeste gutten fra Arendal?» og «Hvilken LURing minner mest om Are Kalvø?». Som tidligere redaktør for vår kjære linjeforeningsavis er det nok ingen overraskelse at Bendik har tilegnet seg et høyere kaffe inntak en den gjennomsnittlige LURing, noe som gjør han til et ypperlig medlem av kontorkomiteen!  Når han ikke er å finne på kontoret er han mest sannsynlig ute og synger på en trall eller ser drømmende ut mot en vakker bro.

Maharan Thiru

Maharan går 3.klasse matte og kjemi, og er en dialektforvirra spiller fra Lørenskog. Han er søt og smakfull, og går derfor under navnet bruntsukker.  En saftig gutt med tørr humor.  Han tar seg selv mye mindre høytidelig enn det ser ut som.


Martin Tørseth

Martin er fra selveste sølvbyen Kongsberg og går 2. klasse matte og fysikk. Ikke la deg lure av utseendet, for med et trøndersk etternavn og ei mor fra Chile er han på god vei mot Mr. Worldwide. Nesten poetisk er det at han snakker «flytende» spansk som medlem av nettopp Spanskrøret. Bare sørg for at alkoholnivået i blodet er høyt nok før du får han i tale.

David Ramsvik

«Halla alle sammen, æ heter Dave slæsh David  slæsh Daniel slæsh Duddha». Som mange sikkert vet, er Dave kjent ved mange navn. Og, som lotussutraen sier: «kjært barn har mange navn», og dermed er det en direkte korrelasjon mellom Dave og Buddha. Buddha ble reinkarnert som Dave , ergo navnet Dudhha. Begge var (blir) gode lærere, og eldre skrifter har til og med påvist at Buddha var en av ITs forfedre, og en stor matematiker, akkurat som Dave. Han går forholdsvis 4. året nå, men som Buddha -jeg mener Duddha -så vil han foralltid leve som en av «Slæshene»