Kontorkomiteen

På Realfagsbygget har Spanskrøret sitt kontor, og det er kontorkomiteen som har ansvar for vedlikehold og drift.

Utenom eksamensperioden er det faste åpningstider, og komiteen sørger blant annet for at det er kaffe på kontoret, baker kaker, avholder tippekonkurranse og lignende. Komiteen ledes av Hermann Wahlberg, som er Spanskrørets kontorsjef.

Kontorsjef

Hermann er spanskrørets kontorsjef.

Han går i andreklasse med matematikk og fysikk. Han spiller håndball og er en stolt trønder. Han finner du ofte på kontoret med kaffe i koppen, hvor han trives best! Kun DDE i øret og øl i glasset kan slå kontoret<3

Kokt Kaffe på kont? Trykk på knappen så vil alle enkelt se på forsiden at det finnes fersk kaffe på kontoret!

Komite-medlemmer

Birk Halseth

Jeg er Birk går første året matte og informatikk. Jeg er selverklært dårligste spilleren på spanskrøret fotballag, men noen må jo være det og. Jeg trives best i skibakken eller med en øl i hånden helst begge;)

Henrik Hundstad

Går 1. klasse matte og IT. Kommer fra Norges fineste sted, Fredrikstad. Elsker å prate om alt av sport, spesielt om det gjelder fotball, formel 1 eller golf. Du finner meg i de obligatoriske forelesningene. Prioriterer heller å toppe formen mot helgen, der jeg er en tungvekter innen faget ØL.

Maharan Thiru

Maharan er 22 år gammel, fra Oslo/Lørenskog/Løvenstad/Rælingen. Han går 3.klasse kjemi og matte. Maharan er søt og smakfull, og går under navnet bruntsukker. En saftig gutt med tørr humor. Ikke la deg lure av barten, det finnes ikke trønder i han. Stol på hudfargen.

Arnstein Nisja

Arnstein, 3. året kjemi og matte. En langvarig kontraktsforhandling med idkom sjef og trener førte til at Arnsteins talenter på fotballbanen skjer for Spanskrøret. Han er også veldig glad i å gå oppover, nedover og bortover på ski.

Aurora Isaksen

Aurora går kjemi og biologi 2året som LURing. Hun liker kaffe, kos og preik- Noe som står i god stil med kontoret 
😉

Rikke Holte Haraldsen

Rikke er ei kaffeglad jente som aldri sier nei til en pause, eller 10. Hun går 4. klasse matematikk og kjemi, og er sprudlende, imøtekommende og har en latter av gull. Er ikke dette nok, blir du nok trollbundet av hennes vakre smil. På fritiden har hun nok av ting å gjøre, og er like engasjert enten det er å blande drinker på fest, fikse kontoret, planlegge arrangementer, synge i kor eller rett og slett slippe seg løs med litt dans.

Frida Sogge Steimoeggen

Frida er en skeptisk nordlending fra verdens navle, nemlig det vakre Vesterålen. Hun går matematikk og biologi på (forhåpentligvis) siste året på LUR, og er en erfaren sofasitter med en forkjærlighet for kruttsterk kaffe, gjerne med «nåkka godt oppi». Siden førsteklassen har hun tilbragt mange flere timer på kontoret enn i diverse forelesningssaler, og har ikke tenkt til å slutte med det mot innspurten til masterskrivingen.

Marte Buset

Marte går i femte klasse med kjemi som hovedfag, og har litt matte på si. Hun kommer fra Ålesund, og er ikke redd for å opprettholde stereotypene som en sunnmøring kan dra på seg. Til tross for dette, brukes det en del penger på kaffe-bonger på kontoret. Bruker mesteparten av tiden sin på volleyball, og resterende våkentid tilbringes helst på kontoret, hennes store kjærlighet<3

Ferdinand Gira Marnburg

Hvis du slår opp «Gira» i ordboka, listes Ferdinand (24 år fra Oslo) opp som synonym. Denne mannen har en lidenskap for kakebaking, kakespising, god stemning, studentfrivillighet, generell kos, og alt annet som er moro! Kanskje rynker du på nesa og tenker «går det an å være så gira på så mye?». Men da har du ikke møtt Ferdinand. Denne LURingen har nå både mastergrad fra studiet og mastergrad i fadderuke-deltakelse. Men til tross for at han er ferdig studert, virker det ikke som om vi klarer å bli kvitt ham med det første. For tiden har han stilling som studentpolitiker i Velferdstinget, hvor han jobber aktivt for studentenes velferd og trivsel.

Martin Kaasa Jacobsen

Martin er en gladgutt fra Sandefjord som går 4. klasse matematikk og kjemi. Han er en svært engasjert fotballsupporter, som gleder seg til kamper, kaffe og pils på kontoret. Skoledagen foregår generelt på kontoret, med noen korte avbrekk nede på ID.

Brage Bragstad

Brage Bragstad går 3. året matte og kjemi. Han begynte her etter et løfte om å være høyest, men som mye annet studierelatert gikk ikke det etter planen. Gleder meg til å se glade mennesker på kontoret

Morten Nygård

Møt Morten, en gla’ laks fra sør i nord. Etter endt 60-gruppe i både matematikk og fysikk, har kørven satt seg det hårete målet å skrive en masteroppgave. Dette går så som så, men det frigjør mye tid til å sitte på kontoret. Han er flink til å trakte kaffe; kvantitet over kvalitet. Hans største glede er å lage veggpynt til kontoret (ref. Portrett av Kari og Per). Ciaociao okei.

Elise Lunde

Elise går 5.klasse biologi og matematikk og prøver for tiden å skrive en masteroppgave i biologi. Denne hadde nok ikke gått fremover uten gode lunsjpauser på kontoret i en god sofa, godt selskap og kanskje en tekopp i hånda. Utenom master er det også altfor mye annet gøy som skjer som for eksempel volleyball, ski og dans.

Sandra Bråthen Reikerås

Sandra går 3. klasse med matematikk og fysikk. En aktiv jente med litt for mange prosjekter på gang. Men, når hun først kommer seg på skolen, så brukes mye tid på å prokrastinere på kontoret.

David Ramsvik

«Halla alle sammen, æ heter Dave slæsh David  slæsh Daniel slæsh Duddha». Som mange sikkert vet, er Dave kjent ved mange navn. Og, som lotussutraen sier: «kjært barn har mange navn», og dermed er det en direkte korrelasjon mellom Dave og Buddha. Buddha ble reinkarnert som Dave , ergo navnet Dudhha. Begge var (blir) gode lærere, og eldre skrifter har til og med påvist at Buddha var en av ITs forfedre, og en stor matematiker, akkurat som Dave. Han går forholdsvis 4. året nå, men som Buddha -jeg mener Duddha -så vil han foralltid leve som en av «Slæshene»

Olai Lund

Hallais. Mitt navn er Olai, Stammer fra hurtigrutas fødested rett ved siden av Lofoten. 20 år og går i 1.klasse kjemi og biologi. Ser på meg selv som en glad klump som liker å spille volleyball og henge med både nye og gamle venner. Ellers hvis du trenger noen til å chugge 0,5L på under 5 sekunder (fakta) så er jeg rett mann for deg.

Erle Reiten Almåsbakk

Erle er 4.klassing med bio/kjemi som retning – forståelig mtp all kjemien hu har med alle luringene. Kontoret er én av MANGE ting hun elsker med spanskrøret, og hun bruker trolig mer tid der enn i sitt eget hjem. Som eneste eks-rektor av spanskrøret som heter Erle gjennom tidene er hun noe helt for seg selv. Hun har en latter som når gjennom hele NV gangen og en lever som har overlevd flere tunge netter. Dialekta er trøndersk, nesa er pierca og humøret er topp om det finnes glutenfri pizza!!!

Mats Kjenes

Mats går 5. Klasse matte og kjemi og kommer fra Vestlandets stolthet Bergen. I tillegg til å like italiensk mat, Hansa og Star Wars, er han en stor fan av å sitte på kontoret med en kopp kaffe i hånden.

Abisanth Rajamohan

Han heter Abisanth i folkeregisteret, men alle kaller han for Abi siden han ikke alltid snakker sant;) Abi er 21 år gammel og kommer fra den østlige delen av Oslo. Denne råtassen her er sosial og trenger å få utløp for dette hvert sekund på skolen, så det blir naturligvis ikke tid til noe skole (Men er en del i kontoret og prokrastinerer bort tiden). Han går 3 klasse matte/bio, og selv om dette ikke prioriteres i det hele tatt, står han likevel (overraskende nok) i de fleste fag! Abi liker å være med på det som skjer, og stiller på det han kan av sosiale arrangementer. Han sier aldri nei til en god fest, og stiller alltid med god stemning (og mer drikke enn han tåler);)

Jørgen Solbakken

Jørgen er spanskrørets tidligere kontorsjef. Foruten å ha en til tider uforståelig dialekt, er han en av spanskrørets blideste. (Bortsett fra på vaskedager på kontoret) Han går matte og kjemi i 5. På fritiden spiller han fotball og er glad i å tilbringe tid med venner. I tillegg bruker han mye av tiden på å holde et ryddig og fint kontor for alle i spanskrøret. Kontoret<33


Martin Tørseth

Martin er fra Kongsberg(knekken) og går 3. klasse matte og fysikk. Ting tar tid når han bor med Trondheims to største tidsentusiaster. Martin fikk skrivesperre da han skrev dette, så her kommer et lite rim fra en anonym kilde: «Martin er kul, og ikke gul, og passe full, og gjør mye tull».