Kontorkomiteen

På Realfagsbygget har Spanskrøret sitt kontor, og det er kontorkomiteen som har ansvar for vedlikehold og drift.

Utenom eksamensperioden er det faste åpningstider, og komiteen sørger blant annet for at det er kaffe på kontoret, baker kaker, avholder tippekonkurranse og lignende. Komiteen ledes av Christian Bjørgum Bjørnaas, som er Spanskrørets kontorsjef.

Kontorsjef

Chrstian er spanskrørets kontorsjef.

Christian er 21 år gammel(3 år mentalt) trondheimsgutt som går 2. klasse IT/matte. Som Solan Ludvigsen e han en sjølutnevnt optimist når d kjæm t alt annet enn fag. M en kaffekopp i hånda å godt selskap på kont kan man ikke få d så my bedre.

Kokt Kaffe på kont? Trykk på knappen så vil alle enkelt se på forsiden at det finnes fersk kaffe på kontoret!

Komite-medlemmer

Maren Rønningen

Maren er særlig dårlig til tre ting: å holde seg frisk, matematikk, og å huske å ta klesvasken. I skrivende stund er hun fly forkjøla og sengeliggende, og sannsynligvis er hun også det i lesende stund. Plis ønsk henne lykke til og be en bønn for henne på konteeksamen i august. Hadet på badet.

August Claussen Thingnes

August, Mr. Ball knowledge , Vevrings store sønn, kjært barn har mange navn, kom til oss på LUR fra Datatek, og endte naturligvis opp med hovedfag i kjemi. Den langvarige kaffeentusiasten og kortspillfanatiker er klar for å ta kontoret med storm!

David Lopez

David går 2. klasse med fagene matematikk og Informatikk. Han hadde faktisk ikke realfag på vgs, men har allikevel snublet seg inn på LUR-studiet. Det har vist seg å være en god match, og likningen «David + Matte = Sant» er oppfylt! (Selv om karakterene kanskje sier noe annet …) Hans matematikkglede kan noen ganger føre til atferd som minner om en religiøs person som prøver å konvertere folk til sin tro, da han driver og snakker om Taylors teorem og Jacobi-determinanten med folk på fest. Den lille tiden han ikke bruker på kor, skole og jobb (in that order), skal han bruke på Spanskrørets kontorkomité, og sørge for at vi får oss en gitar på linjeforeningskontoret vårt!

Arnstein Nisja

Arnstein, 3. året kjemi og matte. En langvarig kontraktsforhandling med idkom sjef og trener førte til at Arnsteins talenter på fotballbanen skjer for Spanskrøret. Han er også veldig glad i å gå oppover, nedover og bortover på ski.

Aurora Isaksen

Aurora går kjemi og biologi 2året som LURing. Hun liker kaffe, kos og preik- Noe som står i god stil med kontoret 
😉

Rikke Holte Haraldsen

Rikke er ei kaffeglad jente som aldri sier nei til en pause, eller 10. Hun går 4. klasse matematikk og kjemi, og er sprudlende, imøtekommende og har en latter av gull. Er ikke dette nok, blir du nok trollbundet av hennes vakre smil. På fritiden har hun nok av ting å gjøre, og er like engasjert enten det er å blande drinker på fest, fikse kontoret, planlegge arrangementer, synge i kor eller rett og slett slippe seg løs med litt dans.

Hermann Wahlberg

Hermann 25 år, 3. klasse matematikk og fysikk. Til tider særdeles skolelei, men en stor kontorentusiast. Avdanket håndballspiller, oppadstormende dartspiller. Som en ekte trønder er det kun DDE i øret og øl i hånda som slår kontoret.

Martin Kaasa Jacobsen

Martin er en gladgutt fra Sandefjord som går 4. klasse matematikk og kjemi. Han er en svært engasjert fotballsupporter, som gleder seg til kamper, kaffe og pils på kontoret. Skoledagen foregår generelt på kontoret, med noen korte avbrekk nede på ID.

Brage Bragstad

Brage Bragstad går 3. året matte og kjemi. Han begynte her etter et løfte om å være høyest, men som mye annet studierelatert gikk ikke det etter planen. Gleder meg til å se glade mennesker på kontoret

Hanna Aasheim Torp

Går 2. klasse med kjemi og matematikk, og kommer fra Indre Østfold! Glad i å drikke kaffe, være sosial, men ufattelig dårlig i kortspill, så da må kontorkomiteen være rett plass!

David Ramsvik

«Halla alle sammen, æ heter Dave slæsh David  slæsh Daniel slæsh Duddha». Som mange sikkert vet, er Dave kjent ved mange navn. Og, som lotussutraen sier: «kjært barn har mange navn», og dermed er det en direkte korrelasjon mellom Dave og Buddha. Buddha ble reinkarnert som Dave , ergo navnet Dudhha. Begge var (blir) gode lærere, og eldre skrifter har til og med påvist at Buddha var en av ITs forfedre, og en stor matematiker, akkurat som Dave. Han går forholdsvis 4. året nå, men som Buddha -jeg mener Duddha -så vil han foralltid leve som en av «Slæshene»

Martin Tørseth

Martin er fra Kongsberg og går 3. klasse matte og fysikk. Ting tar tid og tiden går, og nå har han bygd seg lang ansiennitet som komitémedlem. Favorittaktiviteten inne på kontoret er å slå Hermann og Kaasa i kort (o & o), og der kan han fort bli sittende en stund med kaffekoppen i hånda og skiva på si.

Hedda Madsen

Hedda går 2. klasse matte og IT, og kommer fra selveste Bergen. Foruten å være stolt bergenser, noe hele personligheten hennes bygger på, er Hedda også leder av Realfagskjelleren, noe som tar opp mye av tiden hennes. Heldigvis er Hedda vant til å ha mye i drive på med, og med enda et verv i kontorkomiteen vil hun bidra enda mer til Spanskrørets miljø! Et godt og sprudlende humør kjennetegner Hedda, og vi er glade for å ha hun med oss i kontkom<3

Abisanth Rajamohan

Han heter Abisanth i folkeregisteret, men alle kaller han for Abi siden han ikke alltid snakker sant;) Abi er 21 år gammel og kommer fra den østlige delen av Oslo. Denne råtassen her er sosial og trenger å få utløp for dette hvert sekund på skolen, så det blir naturligvis ikke tid til noe skole (Men er en del i kontoret og prokrastinerer bort tiden). Han går 3 klasse matte/bio, og selv om dette ikke prioriteres i det hele tatt, står han likevel (overraskende nok) i de fleste fag! Abi liker å være med på det som skjer, og stiller på det han kan av sosiale arrangementer. Han sier aldri nei til en god fest, og stiller alltid med god stemning (og mer drikke enn han tåler);)

Jørgen Solbakken

Jørgen er spanskrørets tidligere kontorsjef. Foruten å ha en til tider uforståelig dialekt, er han en av spanskrørets blideste. (Bortsett fra på vaskedager på kontoret) Han går matte og kjemi i 5. På fritiden spiller han fotball og er glad i å tilbringe tid med venner. I tillegg bruker han mye av tiden på å holde et ryddig og fint kontor for alle i spanskrøret. Kontoret<33