Supplementerings-
komiteen

Heisann, så kult at du valgte å trykke deg inn på denne delen av nettsiden. Vi er Supplementeringskomiteen, ofte bare kalt SKOM, Spanskrørets mest anonyme komité. Forutenom å være over gjennomsnittlig interessert i vedtekter (og kunnskapelig om de uunngåelige prosessene som fører til deres endring) er vår eneste ønskelige attributt vår utømmelige brønn av kunnskap om hva det innebærer å være en del av studentlivet og studentfrivilligheten.

 

Med våre ørten sammenlagte år i diverse komiteer og styrer tør vi å skamløst påstå at vi vet svaret på hva enn du lurer på. Uansett om du trenger noe så lite som et klapp-opp bord til Vitnemålsutdeling eller noe så stort som et lokale til styrevors ønsker vi å bistå deg med vår kunnskap og erfaring! Mellom studieplaner og masterkontrakter, fra kont til opprykk er det lite vi ikke vet. Så ta for guds skyld kontakt; det er få ting vi ønsker så mye som vi ønsker diskusjonssaker til våre månedlige møter.

 

Vi kan kontaktes på følgende e-postadresse: skom@spanskroret.no

eller på Instagram: @skomspanskroret

Erle Reiten Almåsbakk

Fag: Biologi (didaktisk) og kjemi Spesialiteter: skippertak, spanskrøret, tilbringe en hel skoledag på kontoret, si ja, ta opprykk samtidig som man studerer, allergier, p-max drikking og få viljen min.

Mats

Fag: Matte & Kjemi Spesialiteter: Kont, kaffe, disiplin-retningen innenfor kjemi, italienske restauranter i Trondheim og bytte studie 😮

Morten Nygård

Fag: Matematikk, fysikk, engelsk, og psykologi Spesialiteter: Kont, opprykk, Vitnemålet, ord og uttrykk som ikke hører hjemme i en akademisk tekst.

Frida

Fag: Kjemi (didaktikk) og matte Spesialiteter: Praksisutveksling i Zambia (anbefales), finne godkjente emner som ikke står på studieplanen innen kjemi, internship, strikking og planlegge/tilpasse/avlyse arrangement i krisetid (korona🥲)

Sander

Fag: It (faglig) og matte Spesialiteter: Ukjente fasiliteter på campus, katakombene, vedtekter og møtegang, skrive masteroppgave på færrest mulig timer, memes, blåse opp store ballonger, universell utforming av nettsider

Amalie

Fag: Biologi (marin<3), matte, engelsk Spesialiteter: Verv, kont(ing/or), multitasking (ikkje alltid like bra), opprykk engelsk, grafisk, deltidsjobb ved siden av studie, seria/filma (e dedikert binger) og kan litt om å spesialisere faglig<33

Jørgen

Fag: Matte (didaktisk), kjemi og idrett Spesialiteter: Mat på campus, kontoret, få bra bord på U1, fagvalg matematikkdidaktikk og fotball

Medlemmer tas opp fortløpende utover hele året. Send mail til skom@spanskroret.no for å søke SKOM. Søknaden skal inneholde:

– Relevant erfaring

– Motivasjonen for søknaden

– Fun fact

– Klasse på LUR