Webkom

Webkomiteen har ansvaret for alt det IT-relaterte til Spanskrøret.

Først og fremst hadde de ansvaret for å jobbe med å utvikle en helt ny nettside til linjeforeningen, og resultatet ble denne!

WebKom ble opprettet våren 2020 og er med det den ferskeste komiteen Spanskrøret har. Komiteen ledes av Thea, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som IKT-ansvarlig.

IKT-ansvarlig - Thea Toll Engebretsen

Thea er en sprudlende og blid jente som det er lett å bli glad i. Hun går 4. klasse matematikk og kjemi. Hun ser kanskje ikke så harry ut, men ikke la dialekten og utseende lure deg, hun er en stolt særping som plutselig slippes løs. Thea er ofte å se på gløs, og om du ikker ser henne kan du i hvertfall høre moonbotsa hennes knirke gjennom hele realfagsbygget når hun er på vei til kontoret, igjen. På kontoret finner du henne enten tape i kortspill eller skryte av at hun har vunnet. De dårligste vinnerne er som oftest taperne. Etter et år som medlem i komiteen, er hun kjempeklar for å ta den beste komiteen videre i år<33

Komite-medlemmer

Rohan Sharma

Rohan går 1. klasse matte og kjemi. Han kommer fra Vestby, en liten plass sør for Oslo. Han håper han kan få en god erfaring i webkomiteen, ettersom han skal følge sine forfedre fra India sine fotspor: jobbe i Microsoft callcenter (ikke som scammer). Ellers så er han en energisk og søt fyr. Hvis dere har noen spørmål om cricket, har han fyren dere spør! Han ønsker dere en fin dag videre!

Håkon Aaland

Håkon kommer fra Hørte, drøye 10min unna storbyen Bø i Telemark. Han liker ikke å spille kort på kont, og trives aller best foran tven i leiligheten på møllenberg med martin og playstation. Han kan fremstå litt slem på søndagsinnlegg, men det er bare håkon som prøver å tøffe seg. Egentlig er han veldig snill og grei (og tøffel). Kan litt IT, lite instagram, men har kost seg et år i webkom, så gleder seg til et til

Fredrik Baksaas

Fredrik (23) er fra Tønsberg, og går tredje(fjerde?) klasse i informatikk og matte. Han er en glad og munter gutt, som tar livet for det meste med ro, men kan bli lokka med av brettspill eller troika. Han er glad i musikk og film, bruker litt for mye tid på å se på youtube videoessays og elsker Ghibli.

Fredrik Andersen

Dette er Fredrik! Hvis du ikke vet hvem han er nå, så kommer du til å høre den skjærende latteren hans på id, og du får lyst til å blåse av deg huet. Neida (joda). Per idag går han 2. klasse med matte og fysikk, og er selverklært mester i matematikk. Med overlegen selvtillit gikk han inn til eksamen med store forhåpninger, selvom det gikk, mildt sagt, under gjennomsnittet (mens du leser dette sitter han i en eller annen mørk kjeller og forbereder seg til konteeksamen). Utenom det faglige er hans eneste personlighetstrekk MS, og han er veldig fornøyd med å snylte av de norske skattebetalerne. Hvis du bestemmer deg for å slå av en prat med han, IKKE spør hva han stemmer på. Hint: det er en primærfargene (ikke blå og ikke gul). Alt i alt en “ressurs” for samfunnet..

Teo Moura

Dette er Teo, en liten gutt fra Oslo. Han går i andre klasse matte/IT. Når han ikke er på skolen, driver han enten med revy, manga/anime eller gamer. Han er glad i cider og elsker en god fest… Han skal gjøre det alt han kan for å ha det koselig på skolen og at alle skal ha det bra.

Malene Ho

Malene e ei meget utadvendt og pliktoppfyllende jente oppvokst på Tiller i Trondheim, som per nå går kjemi og biologi i 1 (i håp om å unngå matte). Er du sikker på at du ikke har fått hun opp på TikTok? Hun er nemlig tiktok famous (inn og følg!!!) Malene liker å virke skoleflink, og hun er det til en viss grad… for plutselig blir få ITGK tester tatt da hun skal på vors eller ikke består… Og plutselig må hun brått hjem tidligere for å spise middag sammen med fæmmen (all love). Hvis du ikke finn hu på ID-arealet, e dt bare å lete etter henne på A3, hvor hun tvinger abakus-vennene sine til å hjelpe henne å forstå matematikk. Hu e stort sett ALLTID på skolen, bak kassa på bunnpris eller på evo treningssenter. Enda et tilskudd til gruppa som ikke kan å progge… MEN Å VÆRE SOSIAL, dt kan hun!

Amalie Lindberg

Amalie går i 2. klasse med fagene kjemi og biologi. Hun kommer fra frexta som er nærme, men ikke like bra som Særp!!! (Det er ikke IKT-ansvarlig som har skrevet altså...) Amalie er sprudlende og glad, og ler egentlig bare du ser på henne. Umulig å ikke bli glad i! Av IT kunnskaper har ho karra til seg en upåklagelig karakter i ITGK, men ellers er mye nytt farvann, selv om hun har vært på båt i et år shoutout madla.

Emma Leira

Emma går 4. klasse matte og kjemi. Hun er en positiv og sprudlende jente, noe som kommer godt med da hennes IT-kunnskaper ikke er så gode. Når hun ikke er på skolen og later som hun jobber, er hun ofte å finne på skitur eller andre aktiviteter! På torsdager er hun derimot på DT og søndager er for cava. Ikke vær redd for å slå av en prat med Emma, ho er bare nydelig!

Sten Kristian Høitomt

Sten går 2. klasse kjemi & biologi og kommer fra et sted mellom Fredrikstad og Moss. Sten er glad i de tre B'ene (Bøker, Boling og blodfylla) og strever etter å oppfylle de etter beste evne. Sten ser kanskje ikke så harry ut han heller, men i likhet med Thea så kan særpedialekten dukke opp med et par Dahls i systemet.

Amalie Vassbotn

Amalie kommer fra selveste perlen av Sunnmøre, Volda, og sliter seg for tiden gjennom sitt fjerde år med biologi, matte og engelsk! Jenta takler ikke tanken på fritid, og bruker all tid på verv, fest og jobb, men klager når hun ikke har tid til å sette seg ned for å se på mesternes mester en fredags kveld.

Erik Dahl Haagensen

Erik går 1. klasse matte og IT. Han kommer fra Norges Barcelona, nemlig Drammen. Som person er Erik både utadvendt, snill og påstår selv at han er morsom. Erik ble faktisk headhunta til komiteen, noe som sier sitt. I helgene finner du enten Erik ute på byen eller helt limt foran fjernsynet for å se på Newcastle spille fotball. I ukedagene sitter han stort sett på ID-arealet med mindre det er torsdag… da er han på DT. Hvis du er usikker på om du skal ha Trippier på fantasy eller du bare vil slå av en prat, er Erik rette mannen for dette!

Mille Leer Sandstad

Mille går 2. klasse matte og informatikk. Da tenker du sikkert at hun passer perfekt til Webkom, tvert om. Når jenta er nær stryk i alle IT-fag er det vel ikke til å stikke under en stol at denne jenta kanskje har valgt feil retning. Allikevel skal hun bidra med 100% god stemning til Webkom. Du finner henne mest sannsynlig på id med en hvit monster alene, mens alle andre er i forelesning i objektorientert.

Vivian Nguyen

4 året, foreløpig..
matte og biologi - tall og gress
Vivian er en gammel, gretten, artig og utadvent luring som alltid sprer god s. Hun liker å leke voksen med å henge på kafé og dra på vinsmaking, men er en av de største fyllesvina lur har å tilby. Om du trenger kok, er hun IKKE din person.

Linnea Brekke Rennan

Linnea går 4.klasse med fagene matte og kjemi. Denne jenta er heilt rå med tall og norsk ukjent hiphop. Hun er også en person du skal spør om å rydde rommet ditt. Ikke la deg lure av hennes blonde hår.

Christian Bjørgum Bjørnaas

Christian e en ækte gladgutt rett ifrå Kattem sjø. Går Matte og IT i 2. klasse sjø. Du finner’n ofte på ID eller kontoret hvor han sikkert driv med litt heavy petting sjø. Hvis ikke sitter’n nok desperat med en øving noen timer før fristen sjø. Har du bruk for hjelp kan du sikkert prøve å dra litt IQ ut av denne tidligere dragvollingen sjø. Men lykke til skal du ha sjø. DiskMat burde han ihvertfall ha oversikt over da, siden han skal ha det igjen til sommern sjø.