Webkom

Webkomiteen har ansvaret for alt det IT-relaterte til Spanskrøret.

Først og fremst hadde de ansvaret for å jobbe med å utvikle en helt ny nettside til linjeforeningen, og resultatet ble denne!

WebKom ble opprettet våren 2020 og er med det den ferskeste komiteen Spanskrøret har. Komiteen ledes av Fredrik, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som IKT-ansvarlig.

IKT-ansvarlig - Fredrik Baksaas

Fredrik er en 24 åring fra Tønsberg, som starta sitt liv i Trondheim på lektor informatikk og matte, men som har svika og bytta over til Bachelor informatikk.
Likevel er han leder for kanskje den kuleste komitéen, med de kuleste folka, webkom!

Til tross for aldern og stilling er Fredrik glad i friluft og turer, gjerne med mye bålkos. Mer passende til stillingen som webkom sjef liker han seg best hjemme foran pcen. Stort mer er det ikke å si om Fredrik.

Komite-medlemmer

Håkon Aaland

Håkon kommer fra Hørte, drøye 10min unna storbyen Bø i Telemark. Han liker ikke å spille kort på kont, og trives aller best hjemme med Herdis og Playstation. Han er på god vei til å ta master i webkom, og med stadig mer IT i ryggen karrer han seg gjennom tredje året på LUR-IT.

Rohan Sharma

Rohan går 1. klasse matte og kjemi. Han kommer fra Vestby, en liten plass sør for Oslo. Han håper han kan få en god erfaring i webkomiteen, ettersom han skal følge sine forfedre fra India sine fotspor: jobbe i Microsoft callcenter (ikke som scammer). Ellers så er han en energisk og søt fyr. Hvis dere har noen spørmål om cricket, er han fyren dere spør! Han ønsker dere en fin dag videre!

Amalie Lindberg

Amalie går i 2. klasse med fagene kjemi og biologi. Hun kommer fra frexta som er nærme, men ikke like bra som Særp!!! (Det er ikke gamle IKT-ansvarlig som har skrevet altså...) Amalie er sprudlende og glad, og ler egentlig bare du ser på henne. Umulig å ikke bli glad i! Av IT kunnskaper har ho karra til seg en upåklagelig karakter i ITGK, men ellers er mye nytt farvann, selv om hun har vært på båt i et år shoutout madla.

Olea Hildrum

Olea går 1.klasse matte og bio og kommer fra Trysil. Fra å ha null peiling om IT, besto hun itgk med glans, og kan vel bidra litt her og der til webkom. Til tross for at hun også lever med og av hjernerystelsen hun fikk ifjor, er hun en gladlaks og sier aldri nei til en runde geoguesser! Så om du har veldig lyst til å slå av en prat, finner du henne spille Geoguesser på Id, ellers så sitter hun mest sannsynlig på et fly på vei hjemover:)

Herman Olsen

Treogtjue år og kommer fra seff fra Frexta Er blitt ille ille glad i dikt for tiaaaaaaaa. På vinteren sklir jeg raskt uttpå isen. Dette gjøres på bane, ikke ifra polisen. Om sommern kruser jeg i en 32' Ford, men sjeldent over noen fartsrekord. Generelt sett viser karakterene et sprik, og i Webkom elsker alle Fredrik! <3<3. Personligheten er fallskjerm, ja også er navnet Herman

Marte Eggen

Hopp og sprett og tjshoo og hei, Marte spiller bedre badminton enn deg.

Thea Toll Engebretsen

Thea er en sprudlende og blid jente som det er lett å bli glad i. Hun går 4. klasse matematikk og kjemi. Hun ser kanskje ikke så harry ut, men ikke la dialekten og utseende lure deg, hun er en stolt særping som plutselig slippes løs. Thea er ofte å se på gløs, og om du ikker ser henne kan du i hvertfall høre moonbotsa hennes knirke gjennom hele realfagsbygget når hun er på vei til kontoret, igjen. På kontoret finner du henne enten tape i kortspill eller skryte av at hun har vunnet. De dårligste vinnerne er som oftest taperne. Thea har vært et par år i komiteén og gleder seg mye til fortsettelsen<33

Malene Ho

Malene e ei meget utadvendt og pliktoppfyllende jente oppvokst på Tiller i Trondheim, som per nå går kjemi og biologi i 1. Er du sikker på at du ikke har fått hun opp på TikTok? Hun er nemlig tiktok famous (inn og følg!!!) Malene liker å virke skoleflink, og hun er det til en viss grad… for plutselig blir få ITGK tester tatt da hun skal på vors eller ikke består... Hvis du ikke finn hu på ID-arealet, e dt bare å lete etter henne på A3. Hu e stort sett ALLTID på skolen, bak kassa på bunnpris eller på evo treningssenter.

Fredrik Andersen

Dette er Fredrik! Hvis du ikke vet hvem han er nå, så kommer du til å høre den skjærende latteren hans på id, og du får lyst til å blåse av deg huet. Neida (joda). Per idag går han 2. klasse med matte og fysikk, og er selverklært mester i matematikk. Med overlegen selvtillit gikk han inn til eksamen med store forhåpninger, selvom det gikk, mildt sagt, under gjennomsnittet (mens du leser dette sitter han i en eller annen mørk kjeller og forbereder seg til konteeksamen). Utenom det faglige er hans eneste personlighetstrekk MS, og han er veldig fornøyd med å snylte av de norske skattebetalerne. Hvis du bestemmer deg for å slå av en prat med han, IKKE spør hva han stemmer på. Hint: det er en primærfargene (ikke blå og ikke gul). Alt i alt en “ressurs” for samfunnet.

Viktor Alsos

Viktor er en 2. klassing med IT og matematikk som i sine egne ord er kjent for to ting på spanskrøret. Først og fremst for å komme på det legendariske quiz-lagnavnet "Quiz og Trude", og også for å dominere spanskrørets fpl-liga. Ellers går mesteparten av dagene hans ut på kryssordløsning på ID og annen mogging.

Teo Moura

Dette er Teo, en liten gutt fra Oslo. Han går i andre klasse matte/IT. Her er en vanlig dag i Teos liv: Våkne opp, sette seg i en forelesning, åpne laptoppen, gjøre connections, mini, sudoku, chess-puzzles, wordle, sporcle. Etterpå, hvis forelesningen enda ikke er ferdig, drar han fram en Tetris sånn at det er null fare for at han får med seg en eneste setning av forelesningen. Hvis du noen gang er så heldig å ha en samtale med han, nevner han uoppfordret at han kan nevne alle 151 gen 1 pokemonene fra minnet (og han skal vise deg).

Hedda Madsen

Hedda er en "certified nørd" og går andre klasse.

Linnea Brekke Rennan

Linnea går 4.klasse med fagene matte og kjemi. Denne jenta er heilt rå med tall og norsk ukjent hiphop. Hun er også en person du bør spørre om å rydde rommet ditt. Ikke la deg lure av hennes blonde hår.

Amalie Stensvold

Amalie går 4. klasse med matte og kjemi og kommer fra Sandefjord. Hun vil heller ha litt for mye å gjøre enn litt for lite og har derfor funnet ut at webkom er et perfekt nytt tilskudd<3 (Hvertfall når ho skulle ønske ho heller gikk IT som fag 2:)) Resten av tida brukes gjerne på idrett, volleyball, ski og friluftsliv. Hun er heller ikke fremmed for en lunsj med mattis på kontoret innimellom skravlinga på matteland eller didaktikken på kalv!

Maham Imran

Maham går 1.klasse matte og bio, og er litt av en nøtt å knekke. Gjett en gang til hvor hun er fra da? JEPP, hun er nemlig fra Østlandets perle, Bærum. Ifølge henne selv «varer ærlighet lengst» så har du lyst på et ærlig svar, SPØR MAHAM! Jenta holder ikke igjen, og sier akkurat det hun mener. Hun holder heller ikke igjen på kruttet når hun skal bli kjent med nye folk! Hun er MEGETMEGET ekstrovert, og takker ikke nei til en samtale om alt mellom himmel og jord! Jenta lever av å være spontan… #livingontheedge dsvdv! Med andre ord er Maham rett og slett noe du ikke kan gå glipp av! Puss och kram.