Redaksjonen

Redaksjonen er en komité som har ansvar for å produsere Spanskrørets avis, Vitnemålet. Elida Engeseth er Spanskrørets bibliotekar og dermed Vitnemålets redaktør. Han har et overordnet ansvar for det redaksjonelle arbeidet og står ansvarlig for alt som blir trykket. Avisen blir vanligvis gitt ut 3 ganger i semesteret og har per dags dato et opplag på 125 aviser. Utgivelsen av Vitnemålet er et samlingspunkt for lektorstudentene på Gløshaugen, og hvert nummer blir feiret med kaffe og kaker i og utenfor kontoret til Spanskrøret. Du kan lese Vitnemålet HER.

Redaktør

Vår kjære bibliotekar Elida går 2.klasse matte og biologi, og trives godt med det. Denne bygdejenta har forvillet seg helt fra Sunnmøre til Trøndelag, der hun fortsetter med sin dårlige humor. Misliker (les: hater) orddelingsfeil og ord og uttrykk brukt feil, og elsker knusktørre vitser, ordspill og satire, noe hun håper kan komme godt med i vervet som redaktør. Hun håper også at dette kan knytte sunnmøringen og vårt kjære Vitnemål tettere sammen.

Elida Kristine Engeseth

Medlemmer i redaksjonen

Siri Eskeland

Siri Eskeland

Siri, 4. klasse biologi og kjemi, er redaksjonens poet og nødrimekspert. Til stort sett hver utgave levere hun er dikt av enten høyere eller lavere kvalitet. Hun mestrer en sjanger innen poesi, og gjør få forsøk på å lære flere.

Eivind Sundfør

Eivind Sundfør

Kjernekaren Sundfør går 4. klasse kjemi og biologi og er Vitnemålets nye sportsjournalist. Eivind er aktiv i flere av spanskrørets idretter, og spiller blant annet både for fotballen og innebandyen. Selv om han er sundfør er han ikke ufør, og er en alle tiders inklusjon i Redaksjonen.

Ninni Maria Unneberg

Ninni Maria Unneberg

Ninni er en veldig glad jente som går matte-kjemi (2.klasse) og har en tendens til å være litt overalt – spesielt der det er høy kosefaktor! Av den grunn har a klart å ramle inn i Redkasjonen. Der ser hun frem til å teste ut ting, dra på hjemmebesøk, ta litt bilder og muligens få noen av de trllionene av ord som kommer ut av munnen hennes ned på papiret. Lurer du på hvor Ninni er, anbefales det å se på kontoret.

Morten Nygård

Morten Nygård

Tiller Represent. Fra utkanten av Trondheim by kommer en beryktet ung mann kjent på gata kun ved navnet 50 Cent. Ikke tro dette navnet har noen korrelasjon med hans over middels egenskaper til å rappe. Navnets opphav kommer faktisk fra hans tendens til å bestå bare 50 proCent av sine eksamener og til ingen tid ha mer enn en halv dollar på konto. Han «studerer» fysikk og matte i 3. klasse.

Mats Kjenes

Mats Kjenes

Mats går 1. klasse matte og kjemi, og kommer fra Bergen. Annet enn å koke øvinger, synger han gjerne en trall med kråkene. Ellers er han rimelig fan av Harry Potter, hvor han tilhører Ravenclaw.

Ferdinand Tomek Marnburg

Ferdinand Tomek Marnburg

Denne mannen her er Ferdinand «Gira» Marnburg. Han er for øyeblikket på sitt fjerde år på master i kont med hovedfag matematikk og fysikk. I første klasse møtte Ferdinand på sin store kjærlighet: Vitnemålet! Helt siden den første søvnløse kvelden de tilbrakte sammen har han viet sin tid til avisa. Kjærligheten brenner enda sterkt og som Redaksjonens gastronomiske ekspert vil han fortsette å gi sin tid til sin kjære.

Eirin Haugsvær Monsen

Eirin Haugsvær Monsen

Eirin går 3. klasse matte og kjemi. Hun er en artig jente, som alltid har en kommentar på lur (pun intended). Til tross for hennes etternavn, har hun ingen relasjon til overlevelsesekspert Lars Monsen. Likevel har hun overlevd så langt!

Eirik Runshaug

Eirik Runshaug

Eirik, 21 år, fra Bergen, har fullført 2 år på fysikk og matematikk uten en eneste kont (her er det viktig å skille mellom stryk og kont). Han har senere tatt på seg rollen som Judas, men er fortsatt å se flere steder i Spanskrøret.

Bendik Løvlie

Bendik Løvlie

Bendik (Farva på spotify) er en koselig og varm Arendals-gutt som studerer matte/fysikk med matte som hovedfag. Ikke la deg lure av guttens kristne utstråling, han er egentlig en ulv i fåreklær. Du vil fort finne ut at hans humor vender seg mot den skatalogiske verden. Når vi ser bort ifra hans kristne utstråling og skatalogiske humor vil vi fort finne et musikalsk geni. Ikke bare har han komponert egne sanger som er ute på Spotify, han er også med i Trondheims Studentersangforening! Her bruker han mye tid på å produsere forskjellige frekvenser som stimulerer andre mennesker.

Ingrid Fodstad

Ingrid Fodstad

Ingrid er et 22 år gammelt stjerneskudd fra Arendals øyparadis. Hun går 2.klasse matte/kjemi, og har tidligere studert fransk. Når hun ikke planlegger arrangementer bruker hun tiden sin på å samle på melkekartonger og kødde rundt i grøftekanter.

Stian Nygård

Stian Nygård

Stian går 3. klasse matte/fysikk, og er fra Sandnessjøen! Han er alltid i godt humør og en virkelig fin fyr å bli kjent med. Han liker å spille gitar og er veldig glad å se på film, da spesielt Star Wars ((selverklært superfan)) Hvis du noen gang skulle være på leting etter Stian, frykt ikke han er nok på nærmeste konsert!

Christer Borgedal Øyen

Christer Borgedal Øyen

Christer går Matte og Fysikk i andre klasse. Ved siden av spanskrøret spilles det saksofon i studentorkester og jazzband. Geeker på alt som fins, fra Ringenes Herre til brettspill!!!

Sunniva Klakegg

Sunniva Klakegg

Sunniva Klakegg går foreløpig 1.klasse matte og biologi, men er dessverre en av de som ikke har taklet presset. Til neste år blir hun derfor å se på Kalvskinnet. Hun er like uerfaren i å skrive tekster som hun er på å gjøre analyseøvinger, men elsker likevel å lære seg nye ting og prøver bestandig sitt beste.

Talha Tariq

Talha Tariq

Møt Talha, AKA kosebamsen, AKA muslimen, AKA grønnsaken, AKA tall i flertall. Han går i en blanding av 1. til 4. klasse, med hovedfag matematikk, andrefag fysikk og opprykk i diverse. Denne gledessprederen har alltid et smil og en klem på lager, så hvis du føler deg nedfor er det bare å ta kontakt. Han er alltid å finne på U1, hvor han sitter og airdropper koselige bilder til folk sammen med nordlendingen i sitt liv. (Tips: aldri spør om å se favorittbildet hans).

Saule Trepekunaite

Saule Trepekunaite

Saule kommer fra en koselig liten plass utenfor Stavanger, som hun gjerne kaller bygda selv om det er over 5000 innbyggere der. Hun går 1. klasse matte og fysikk. Saule er ikke så flink i quiz og foretrekker derfor å lage dem. Som selvutnevnt quizmaster skal hun øke mengden ubrukelig kunnskap blant LURingene og andre prioriterer å lese vitnemålet istedenfor pensum.