Redaksjonen

Redaksjonen er en komité som har ansvar for å produsere Spanskrørets avis, Vitnemålet. Bendik Løvlie er Spanskrørets bibliotekar og dermed Vitnemålets redaktør. Han har et overordnet ansvar for det redaksjonelle arbeidet og står ansvarlig for alt som blir trykket. Avisen blir vanligvis gitt ut 3 ganger i semesteret og har per dags dato et opplag på 125 aviser. Utgivelsen av Vitnemålet er et samlingspunkt for lektorstudentene på Gløshaugen, og hvert nummer blir feiret med kaffe og kaker i og utenfor kontoret til Spanskrøret. Du kan lese Vitnemålet HER.

Redaktør

Bendik er en koselig og varm Arendals-gutt som går 4. klasse matematikk (med fysikk).  Denne gutten er i sitt ess når han har et kreativt prosjekt å holde på med, enten det er musikk, korsang, tekstskriving, eller hans nye lidenskap: grafisk design av Vitnemålet. Folk tenker han skriver originalt, men egentlig prøver han hardt å kopiere sitt store litterære idol, Are Kalvø. Bendik spesialiserer seg på å skrive unødvendig lange tekster om sære tema, som f.eks. Gløshaugens toalettfasiliteter eller om hvor idiotisk det er å ha på lue som ikke dekker til ørene.

Bendik Løvlie

Medlemmer i redaksjonen

Ninni Maria Unneberg

Ninni Maria Unneberg

Ninni er ei jovial jente (23) som går 4. klasse (kjemi og matte). Frøkna har en tendens til å være litt overalt, følgelig også i Spanskrørets beste komité (?). Når hun ikke er opptatt med å lede linjeforeningen, koser hun seg på redaksjonsmøter og prøver bidra med bilder og ideer til avisa. Til tross for strømmen av ord som fosser ut av denne jenta, er a ikke like god på og få de ned på papiret. Det håper bibliotekar Løvlie at forbedres under hans regime. 

Morten Nygård

Morten Nygård

Møt Morten, en kontinuerlig på, av og til 1-1, sjeldent deriverbar, noen ganger veldefinert og strengt voksende funksjon fra Sandnessjøen. Når han ikke slapper av i Laplace-verdenen finner du han mest sannsynlig på side 117 i Rottman, hvor han jobber med å utvikle en tan på sitt likbleike legeme. 

Han er kjent på gata kun ved navnet 50 Cent. Ikke tro dette navnet har noen korrelasjon med hans over middels egenskaper til å rappe. Navnets opphav kommer faktisk fra hans gamle tendens til å bestå bare 50 proCent av sine eksamener og til ingen tid ha mer enn en halv dollar på konto. Han «studerer» fysikk og matte i 5. klasse.

Elida Haugan

Elida Haugan

Dette er Elida, ei trivelig bygdejente fra en av Sunnmøres bortgjemte fjorder. Hun har med årene forvillet seg helt til bartebyen og her har hun funnet seg godt til rette i 4. klasse med fagkombinasjonen biologi og matte. Hun hater orddelingsfeil og elsker knusktørre vitser, satire og god stemning. Gode forutsetninger for å være med i Spanskrørets koseligste komité med andre ord.  

Ferdinand Tomek Marnburg

Ferdinand Tomek Marnburg

Ferdinand “Gira” Marnburg (23) har vært diagnostisert med vervmani i snart 6 år. De fleste kildene antar at han fikk vervmanien i førsteklasse, da han tilbrakte søvnløse netter med vår kjære linjeforeningsavis. Dette har ikke endret seg med årene. De klassiske symptomene på vervmani er konting, over gjennomsnittlig høyt koffeininntak, manglende evne på å si nei og en tendens til å vise unaturlig mye engasjement. Til tross for diagnosen har han på en eller annen måte klart å komme seg gjennom studiet på normert tid og han jobber i øyeblikket med å prokrastinere en masteroppgave. Den prokrastineringen brukes blant annet til å utvikle hans gastronomiske ferdigheter, noe han utnytter i Redaksjonen som Vitnemålets egen matjournalist! 

Eirin Haugsvær Monsen

Eirin Haugsvær Monsen

Eirin går 5. klasse matte og kjemi. Hun er en artig jente, som alltid har en kommentar på lur (pun intended). Til tross for hennes etternavn, har hun ingen relasjon til overlevelsesekspert Lars Monsen. Likevel har hun overlevd så langt! Eirin har kokt denne introduksjonen 3 ganger.

Thomas Agentoft Eggen

Thomas Agentoft Eggen

Thomas går 2. klasse matematikk og biologi, som burde være lett å se på sakene han skriver. Han er over gjennomsnittlig interessert i å vise hvor smart han er … uten at han nødvendigvis er det. Heldigvis finnes google, så når Thomas er skikkelig frempå og overbevist om at han har rett, er det lett å argumentere imot med noen raske tastetrykk på mobilen. Han lider også av å være mindre morsom enn han tror.

Talha Tariq

Talha Tariq

Møt Talha, AKA kosebamsen, AKA muslimen, AKA grønnsaken, AKA tall i flertall. Han går i en blanding av 3. til 5. klasse, med hovedfag matematikk, andrefag fysikk og opprykk i diverse. Denne gledessprederen har alltid et smil og en klem på lager, så hvis du føler deg nedfor er det bare å ta kontakt. Han er alltid å finne på U1, hvor han sitter og airdropper koselige bilder til folk sammen med nordlendingen i sitt liv. (Tips: aldri spør om å se favorittbildet hans).

Stian Nygård

Stian Nygård

Stian går 5. klasse matte/fysikk, og er fra Sandnessjøen! Han er alltid i godt humør og en virkelig fin fyr å bli kjent med. Han liker å spille gitar og er veldig glad å se på film, da spesielt Star Wars ((selverklært superfan)) Hvis du noen gang skulle være på leting etter Stian, frykt ikke han er nok på nærmeste konsert!

Olav Magnus Knutsen

Olav Magnus Knutsen

Olav studerer fysikk og matte i første klasse og er 23 år, 

han er veldig lett å bli kjent med og har meget fint hår. 

Han har mange morsomme historier å komme med, 

og vi er veldig glad han valgte lur som studie. 

Å velge dame i helga er ingen hinder, 

han har jo snart doktorgrad i tinder. 

Han er en kjernekar og koselig armkrok, 

men han er ikke riktig person å spørre hvis du er keen på kok!

Christer Borgedal Øyen

Christer Borgedal Øyen

Christer går Matte og Fysikk i 4. klasse. Ved siden av spanskrøret spilles det saksofon i studentorkester og jazzband. Geeker på alt som fins, fra Ringenes Herre til brettspill!!!