Velkommen nye LURinger!

Heisann!

Hvis du har kommet inn på Lektorutdanning i Realfag (LUR) så har du sikkert mange spørsmål om hva, hvor og når. Jeg, Lars, er faddersjef for Spanskrøret og jeg kommer til å sende ut en mail til deg med fadderplan og annen informasjon som er kjekk å ha før skolestart. Denne mailen kommer i starten av August.

Jeg vil anbefale ALLE nye LURinger å komme på Kom-i-gang-dagen på NTNU. Den er mandag 12. August. Her kommer det til å være mange stands med bla. AtB(Buss i Trondheim), Lånekassen osv. Vi kommer også selvfølgelig til å stå der.

Og tilslutt vil jeg gjerne invitere deg til grilling i Høyskoleparken ved Samfundet etter Kom-i-gang-dagen. Da det er bare å møte opp utenfor Samfundet(Vet du ikke hvor det er, så ta kontakt eller bruk maps.google.no) klokken 18.00. Vi faddere har på oss GRØNNE T-skjorter hvor det står LUR-Fadder på. Dette er ikke obligatorisk, men det er veldig hyggelig hvis du vil komme innom og hilse på oss faddere og de andre nye LURingene.
Og selvsagt husk Immatrikuleringen tirsdag 13. August kl 0900!
Ikke nøl med å ta kontakt med meg!

Vi i Spanskrøret gleder oss veldig til å møte deg!

VEL MØTT!

Mvh Lars
Faddersjef/IT-sjef Spanskrøret
94 82 48 05
larsklingen(at)gmail.com

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *