OL-tipping

Hei, både forhenværende og nåværende LURinger!
De olympiske vinterleker nærmer seg med stormskritt, og i den anledning har vi i Spanskrøret bestemt at vi tradisjonen tro skal få igang en aldri så liten tippekonkurranse! Her kan du blant annet ta tøffe avgjørelser vedrørende Ole Einar Bjørndalens siste(??) korstog, prøve tilliten din til Jamaicanere født i feil halvdel av året, samt teste din kunnskap om seiersmarginer i firerbob. Noe for enhver smak altså.

Klikk deg inn HER for å bli med (vennligst rapporter om ufrivillig IT-magi – også kalt bugs, hvis dette skulle være tilfelle)

Alt det koster deg å være med på moroa er 50 usle kroner til kontonr. 0539.47.57227, så enten du valgte å spare SAIH-tierne ved semesterstart eller tar det inn på bomringen er dette noe som er med på å gjøre OL enda litt morsommere. Hvem vet, kanskje du til og med stikker av med en slant premiepenger?

Premiepotten fordeles slik:
1. plass: ca 40% (i fjor stakk en nåværende 4. klassing fra Fredrikstad av med 600 høyst ufortjente kroner)
2. plass: ca 20% (i fjor måtte en fortsatt bitter, nåværende gymlærer nøye seg med lunkne 300 kroner)
3. plass: ca 10% (det ryktes at den heldige har Camilla Collett hengt opp på veggen hjemme som synlig bevis på bronseplasseringen)
Resten av premiepengene går til Spanskrørets linjeforening.

Reglement:
Hvert riktige svar gir 1 poeng. I kategorien «Tall og rekkefølger» vil det si at du må tippe korrekt på plassering i internkonkurransen. Dersom noen skulle ha like mange poeng etter kategoriene «Multiple choice» og «Tall og rekkefølger», er det kategorien «Tie Breakers» som gjør seg tellende. Hvis det likevel skulle være likt etter dette, vil personen som først sendte inn sitt gjeldende svar, vinne.

Det er lov å fylle ut skjemaet flere ganger. Det er ditt sist innsendte skjema innen natt til lørdag som er ditt tellende bidrag (og du trenger selvfølgelig ikke å betale flere ganger).

Undertegnede påberoper seg retten til å slette spørsmål som måtte endre forutsetninger drastisk (ved f. eks sykdom hos utøver e.l) Spørsmål kan ellers rettes til undertegnede dersom noe er uklart (og det er det sikkert, kjenner jeg dere fordømte flisespikkere rett)

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *