Fadderpåmelding

Hei alle tidligere fadderbarn!

Nå er det på tide å melde seg som fadder for fadderukene 2015. Vi oppfordrer dere (spesielt nåværende 1.klassinger) til å melde seg da dette er en veldig viktig jobb som samtidig er utrolig gøy! Fadderukene som fadder er absolutt verdt å få med seg. Hvis du skal konte, reise på ferie eller lignende, er det viktig at du gir beskjed om dette i påmeldingsskjemaet. Er det noen spørsmål, er det bare å ta kontakt med faddersjef Morten (faddersjef@spanskroret.no).

Påmelding skjer via https://docs.google.com/forms/d/1G2YWDg6wBL-BGA43IsUGFmCPkOO6HoxRE3x8qcmCXK4

MELD DEG SOM FADDER 🙂

 

 

Flere innlegg

Ny? Registrer her

Logg inn

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Brukernavn *
Ditt NTNU navn
Fullt navn *
E-post *
NTNU-mail
Passord *
Bekreft passord *
Brukernavn *
Passord *
Husk meg