En hilsen fra avtroppende faddersjef

Hei og hopp! Nå har det gått en uke siden fadderperioden ble avsluttet, og jeg håper alle har begynt å finne seg til rette, kommet litt inn i studierutiner og begynt å oppdage noe av alt Trondheim har å by på!

Vil nå bare sende ut en stor takk til alle som har vært med i fadderukene! Takk til fadderne som har stilt opp og tatt i mot de nye studentene på beste mulige måte! Takk til styret og alle andre som har stilt opp når det har trengtes! Takk til fadderkomiteen som har jobbet og stått på for å få planlagt og gjennomført årets fadderperiode! Og så klart takk til fadderbarna, det er dere som virkelig gjør fadderperioden bra! Dere er en kjempegjeng!

Hvis dere nye vil ha et par bittesmå tips med dere videre i semesteret; møt opp i forelesninger og gjør øvinger. Ikke stress hvis dere ikke skjønner alt som foreleser går gjennom, dere har masse tid og ingen skjønner alt med en gang. Mye faller på plass i eksamenstiden. Og selvsagt, det er viktig å studere, men ikke glem at dere er studenter! Ta dere fri, studietiden er den beste tiden i livet så bruk den for det den er verdt!

Kos dere videre med studiet, så sees vi på immball, på kontoret, i gangene på Gløshaugen og ellers rundt omkring 😀
Faddersjef out!

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *