Søndagsinnlegg

Hei igjen, alle sammen 🙂

Denne uka har det vært ganske mye informasjon om diverse, så et samleinnlegg kunne kanskje vært greit? Under følger først en hilsen fra Ola til de som gjennomførte opptak i helga, og deretter litt annet som kan være greit å få med seg!

 

Hilsen fra Ola

Gratulerer med overstått opptak! etter mange kjipe (og noen morsomme) prøvelser kan dere endelig kalle dere LURinger med hevet rygg! Selv om ikke alt var like hyggelig håper jeg dere hadde en fin dag og en strålende kveld på studenterhytta. Jeg kan med trygghet si at jeg aldri har sett så flotte show oppe på hytta etter maten ihvertfall! Jeg ser virkelig fram til alt som skjer videre dette semesteret og håper dere ønsker å være med på det vi arrangerer for dere!

nettside

 

Fagdag om programmering i skolen

Vi på LUR har blitt invitert til fagdag om programmering i skolen – et veldig spennende og relevant tema. Det er på fredag formiddag og mer informasjon finner du her: https://www.facebook.com/events/1076598262369931/

Immatrikuleringsball på fredag

På fredag er det endelig tid for immatrikuleringsball! Det starter kl.19 på Prinsen hotell, og antrekket er studentergalla. Vi gleder oss til å se dere i finstasen og nyte god mat, god drikke og godt selskap! Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med personalansvarlig Guro 🙂

Fotballkamp på søndag

Neste søndag er det fotballkamp mot Delta. Den er på Eberg og starter kl. 18:00. Bli med og hei fotballaget fram til seier- det er både gøy og sosialt!

Happenings på kontoret

På onsdag kl. 11-13 er det utdeling av Vitnemålet på kontoret! Det blir gratis kake og bra lesestoff til dere som kommer 🙂

I løpet av uka vil det også bli arrangert tippekonkurranse. Mer informasjon om det samt kommende åpningstider dukker opp snart!

LUR-kveld på Vitensenteret

I løpet av denne uken kommer det et påmeldingsskjema på nettsiden for de som vil bli med på LUR-kveld på Vitensenteret. Det er ikke bindende påmelding, men bare for å få et lite innblikk i omtrent hvor mange som er interesserte.

Revy?

Lyst til å spille i Spanskrørets første revy? Ola har fått en forespørsel fra Timini (nanoteknologi) om vi har lyst til å sette revy sammen med dem! Send en mail til rektor@spanskroret.no innen søndag dersom du synes dette virker interessant 🙂

 

Forøvrig vil vi fortsatt oppfordre alle til å signere kampanjen for å bevare studentfrivilligheten i Trondheim: http://www.opprop.net/bevarstudentfrivilligheten, og ønsker alle en strålende uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *