Ny uke – nye muligheter

Hei igjen!

Takk for en flott kveld på fredagens immatrikuleringsball – håper dere kosa dere 🙂

 

Innebandy

Til fredag er det første innebandytrening! Påmelding til laget kommer i løpet av uka. Spørsmål om innebandyen kan rettes til Andreas (3.klasse) 🙂

Vitnemål

Takk til alle som møtte opp på utdeling av Vitnemålet på fredag! Det kommer til å ligge en boks med Vitnemål utenfor kontoret, så alle som ikke har fått muligheten til å hente kan bare stikke innom når det passer.

LUR-kveld på Vitensenteret

Husk at dere på melde dere på hvis dere vil være med denne kvelden – det holder ikke å bare trykke deltar på arrangementet på facebook. Mer informasjon om arrangementet og påmelding finner du her på nettsiden 🙂

Lavvotur

Det er fortsatt mulighet til å bli med på lavvotur til helga. Mer informasjon finner du her: https://www.facebook.com/events/950165631709843/ og spørsmål kan rettes til Didrik.

 

 

Logo

Ellers tenkte jeg også bare å tipse om at det fullstendige programmet til UKA nå er sluppet! Det nærmer seg oktober og er utrolig mye gøy som skjer, så det anbefales virkelig å sikre seg noen billetter 🙂

Ha en flott uke!

Flere innlegg