#5 Søndagsinnlegg

Hei igjen, flotte mennesker!

Håper det går bra med både nye og gamle LURinger om dagen, selv om lufta begynner å bli kaldere, kveldene blir mørkere, øvingene litt vanskeligere (?) og kanskje kontoen litt tynnere (UKA ….) 🙂 For dere nye studenter som ikke har lagt merke til det ennå, kan jeg si at lufta garantert blir kaldere, kveldene myyyye mørkere, øvingene altfor vanskelige og kontoen enda tynnere (UKA ….). Men hey – vi hører jo til verdens beste linjeforening, og bare det i seg selv veier vel opp for alt det andre? For husk at det alltid bare er spørre oss eldre om dere lurer på noe eller trenger hjelp (annet enn til været og kontoen din, det kan/vil vi ikke gjøre så mye med 😉 ). Første semesteret er det tyngste – vi heier på dere!

 

Tipping på kontoret

Denne uka blir det også arrangert tippekonkurranse. Stikk innom kontoret, og ta kontakt med kontorsjef Olaf ved eventuelle spørsmål 🙂

Seminar – IKT i undervisningen

Alle skal ha mottatt mail om dette seminaret for oss LURinger, som avholdes tirsdag 29.september. Hvis du ikke har mottatt mail – si ifra til itsjef@spanskroret.no ettersom det er viktig at disse mailingslistene er i orden! Påmeldingsfristen er onsdag denne uka (23.september).

LUR på Vitensenteret

På torsdag er det endelig tid for et arrangement vi vet mange gleder seg til – først motivasjonsforedrag før besøk på Vitensenteret. Mer informasjon finner du her på nettsiden. Husk å melde deg på!

Fotballkamp på søndag

Neste søndag er det fotballkamp mot Marxmen (statsvitenskap). Den er på Eberg og starter kl. 14:50. Fotballaget har pangåpnet sesongen med to strake seiere, og vi har ekstra troa på at trenden fortsetter dersom det bra heiagjeng 🙂

«Betalende medlem»

Husk at du fortsatt har mulighet til å bli betalende medlem i Spanskrøret! Hvis du meldte deg på før opptaksturen, er fristen for å betale idag (20.september). Mer informasjon om dette finner du på innlegget her på nettsia som heter «Immatrikuleringsball, opptakstur og betalende medlem».

 

Stooooooor høstklem fra Siri (som er kjempeåpen for ris og ros og sånt – itsjef@spanskroret.no) 🙂

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *