UKE 41 (og revy i gang!)

Hei igjen, flotte LURinger!

 

Den kommende uka er det lite som skjer i regi av Spanskrøret – kanskje også greit nå som UKA har gjort sin inntreden i byen? Jeg benytter derfor anledningen til å skryte litt av innebandygjengen som vant sin første kamp 5-4 i ny liga – hurra!!! Det eneste som kan være kjekt å få med seg er at på tirsdag spiller de kamp 2140 i spektrum. Dårlig form etter oktoberfest/dårlig humør fordi du ikke hadde billett? For en flott dagen-derpå-aktivitet for å få opp form og humør 😉 Heia heia!

 

Som de fleste forhåpentligvis har fått med seg, skal Spanskrøret sette opp revy med Timini! I den anledning vil Øyvind si noen ord:

 

 

 

Flere innlegg

Ny? Registrer her

Logg inn

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Brukernavn *
Ditt NTNU navn
Fullt navn *
E-post *
NTNU-mail
Passord *
Bekreft passord *
Brukernavn *
Passord *
Husk meg